futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2017 Se implica macar? Geme tipa urla contre cacat pisat ceva ?)) fk? E acolo macar cu tine sau e scandura si la propriu si la figurat?)Se implica- i.a banana-n guriță precum o lămâie zemoasă!Tipa urla când o scapi din brațe pe podea la anumite poziții mai neobișnuite )Fk- posibil să găsești urme de sperma...Și mai bine LASA!!!Nu e scândură...Doar că dacă ai pula verry big...O transformi in capac de sicriu, ce scândură )))))))))))) 4 1 Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Sunat si raspuns o voce dragalasa si nesigura care mi-a spus ca este disponibila. Locatia este pe splaiul unirii, langa camera comertului, in apropiere de un salon de coafura. Am revenit cu un telefon cand am ajuns dar parca nu mai era ea, prinsese curaj, sigura pe ea cu voce profi in care mi-a dat toate detaliile. M-a asteptat standard, iesind treptat dupa usa si observand o silueta silfida in chilotei cu dantela si sutien. Dupa prezentare I-am spus ca o sa vreau sa fac un mic dus si I-am cerut un prosop. S-a scuzat ca n-are asa ca am facut dus la chiuveta...Am cautat cu atentie sa gasesc un gel/sapun dar singurul lucru ce mi-a inspirit incredere a fost o chestie gel antibacteriana (de ne dam pe maini). Cand am iesit din baie cat pe ce sa imi cada pe picior clanta cu care am ramas in mana ) I-am inmanat si datoria de 100 lei fiindca nu parea sa-i mai ceara. Actiunea a debutat destul de direct, ne-am asezat pe pat si timp de 2 minute m-am chinuit eu si ea sa punem cauciucul pe intrumentul inca neintarit. A spus ca are pe cineva si daca ma pot grabi, i-am spus frumos ca am urcat la si 35 deci am jumatate de ora la dispozitie si a spus ca e ok. Prezervativul era de proasta calitate, era cam grosier si rigid. A procetat cu un oral timid, cu atingeri la adiacente, fara GFE sau alte artificii. Mi-a spus din start ca e la inceput si nu se prea pricepe. Am trecut la sex normal dar fara sa lubrifieze elementul si fara sa se fi umezit natural. Am dat cu misionarul in care in permanenta isi tinea ochii inchisi dar cu mangaieri fine si gemete (desi false placute). Schimbat in doggy apoi doggy cu burta pe perna, lady on top si misionarul in care am si finalizat. Dupa ce am incercat sa initializez o conversatie mi-am dat seama ca era foarte obosita si n-am mai insistat. Nu cred ca m-a privit in ochi de 3 ori de cand am intrat si era destul de zombie. La sfarsit I-am mai cerut un pahar cu apa fiindca mi se uscase tot gatul dar s-a scuzat ca e nou mutata... La sfarsit iar un dus la chiuveta si m-am sters cu servetele umede de bebelusi. Dupa ce am coborat deja venea urmatorul client. M-am uitat la telefon si imi daduse mesaj ca: Imi pare rau dar nu ma incadrez in timp, daca vrei ne putem vedea de la ora 17"... Nu stiu de ce dar mi-a lasat sentimente de piosenie dupa plecare. Calificative: Locatia: 9 - pentru zona, pat, si intimitatea creata in camera. Am zis ca e de inteles lipsa prospului fiind noua dar lipsa paharului cu apa nu prea. Aspect: 7.5 - skinny 1.65-1.70 la maxim 50kg, fund apetisant dar cu mici vergituri pe el, sani mici dar potritviti, silueta silm si structura osoasa delicata. Igiena: 9 - epilata unde trebuie, fara parfum sau un miros specific desi a fumat pe balcon chiar inainte sa incepem. Atitudine: 6 - asta daca te implicit tu mai mult si o bagi in seama altfel nu cred ca ar vrea sa vorbeasca. GFE: - lipsa totala desi am incercat sa o iau cate se poate de iubitor si tandru in speranta ca se va intoarce serviciul. FK - N/A - nu face schimburi de fluide. Oral: 6.5-7 - facut cu o singura viteza, luata pe jumatate dar dornica sa iti faca pe plac. este receptiva daca ii spui ca iti place sa-l faca cu fundul inspre tine sau sa aiba grija de adiacente Normal: 7.5 - de incurajare. daca nu ar geme din prima secunda de cum intra si sa o faca mai progresiv ar fi ceva. este stramta dar pare-mi-se ca nu e la inceput dupa cum arata "aia mica". Datoria: 100 lei, momentan nu se justifica dar nici nu e un capat de tara. Am dat note de incurajare fiindca are potential. 6 Link spre comentariu
trance4321 Reputație: 133 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 bun bun, ciocane tari 😎 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Are octişpe ani? Link spre comentariu
zexe_20011965 Reputație: 99 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 HMMMMMM, bună seara, iertare, mii de scuzuri pentru deranj... HMMMMMMM, permiteti-mi să spun câteva păreri personale...Doar știți f bine că unul e FUTĂCIOS DE NIMFOMANE!!!!!Dsra Paula, îți sărut manutza, sărut și fruntea, Futăcios de Nimfomane...Incantat de cunoștință. Ar trebuii sa arăți acest comentariu scris de mine și peștelui tau ( la mine nu se bine cu răspuns de genul :" eu nu am peste" ), clar? ...Buuuun să începem criticile la adresa ta:1. Cu 200 de lei fut ..... A T E N T I E.... FUUUUUT 4 PIZDE MULT MAI BUNE DECAT TINE! Cu 200 lei pot sa fac dragoste amor sex turbo sex hard mega hard in cel mai pervers mod cu super pizde din TOOOOOOOOOP, am zis TOOOOOP! La 200 lei găsim pizde ok in TOP! Doar când le vezi îți sare sperma din pula că șampania din sticla !!!! 2. Nu am nimic personal cu tine, fiecare persoana este așa cum a fost lăsat, creeat.......Ești genul ală minionă, însă sâni nu ai, fund cam mic...! Ești ok, dar... Să lăsăm fizicul, problema se pune la bani! Preț f pentru cum arăți și ce oferi!3. Ai grija ce oferi, cum te îngrijești...Etc...Orașul e ARHI FULL preda fuulll de pizdeeee! Multe sunt bune de pula, sug pula binee pe 50 lei! 50 lei nu 200! Cu 200 mă simt ZEU o ora in compania unei fete din top!4. Peștelui tau daca ii este foame, are nevoie de bani, trebuie să muncească !!!! Vrea bani pe urma pizdelor? Ok dar nu vindem plastic la preț de diamant!!!! Nu vindem tabla la preț de aur!5. Ai făcut un studiu sa vezi ce oferta există pe piață? Câte pizde sunt bune în draci la 200 lei? 200 lei găsești și sex total, cu fin orală! Delicatese baby !6. Scade prețul la 50 fin cu 100 ora, investește în tine....Acumulează ani de experiență...Și mai vorbim după ce preț să pui!7. Asta este un site cu pizde ! Mulți ne pricepem cu ce de mănâncă, nu toți suntem zidari și tiriști! Am văzut/futut N pizde la viața noastră, deci....Nu va culcați pe o ureche că nu știm raportul Calitate-pret!!! Inteleg că vrei sa faci bani, sau invers ...Peștele vrea să facă bani cu tine, PULA MEA....Cam întrece măsura! 18 ani, proaspătă în domeniu, experiență 0, fizic nota 5, sericii...Nu mă pronunț!Locație lux? Recenzii? Pentru ce 200 de lei?Cu siguranță se vor găsii clienți să vină la tine, și o sa ne spună cum ești! Cu siguranță nu te compari cu cele din top.....Însă vrei aceeași sumă ca si ele!Baftă, sper că ai înțeles că nu faci de 200 șinca ai un peste fomist! Dacă vrea avere să muncească nu sa prostească fetele!...Aștept peștii să comenteze Poate putin cam dur, dar agreez comentariul tau si daca ar tine cont de sfaturi ar ajuta-o mult. Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 14, 2017 Baietii , incet nu fiti rai !Greu la inceput dar poate devenii ceva bun pana la urma , nu trebuie certata ci trebuie invatata , asa ca cine merge la ea trebuie sa o invete ce trebuie sa faca ! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Baietii , incet nu fiti rai !Greu la inceput dar poate devenii ceva bun pana la urma , nu trebuie certata ci trebuie invatata , asa ca cine merge la ea trebuie sa o invete ce trebuie sa faca ! Lecțiile se plătesc! Nimic nu e gratis. Poate are potențial și în scurt timp va dovedi ce poate. Deocamdată e proaspătă, și toți dau năvală s-o testeze. Dar dacă nu dă randament în scurt timp, și va continua să presteze slab la un preț mult peste ce oferă, va sfârși prost, în uitare și alungată de protectoarea ei. Cine știe, va fi mai bine pentru ea, va alege alt drum în viață! 5 1 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 14, 2017 Lecțiile se plătesc! Nimic nu e gratis. Poate are potențial și în scurt timp va dovedi ce poate. Deocamdată e proaspătă, și toți dau năvală s-o testeze. Dar dacă nu dă randament în scurt timp, și va continua să presteze slab la un preț mult peste ce oferă, va sfârși prost, în uitare și alungată de protectoarea ei. Cine știe, va fi mai bine pentru ea, va alege alt drum în viață! Da , foarte bine spus !Pretul , in primul rand , nu reflecta serviciile si , da , este un pret foarte mare mai ales ca este incepatoare . Dar ce sa faci , daca presteaza la Camera de Comert , pretul este impus de zona ( in pula mea zici ca este site de imobiliare ) .Nu o vad nici eu ca o reusita in arta fututului , este o incepatoare fara experienta cu un disperat in spate pus pe fapte mari ( sa faca bani multi si repede ) . 4 Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Mai 14, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Mai 14, 2017 deci da...s-a profitat de fata sub aspectul ca nu prea o duce capul.acum ma bucur ca n-am gasit locatia atunci cand am sunat-o astfel,am evitat sa iau parte la ,,distrugerea'' completa a ei.Bafta baieti 4 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 14, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 14, 2017 Ar fi fost corect sa o invete Irina meserie...insa se pare ca acolo este "exploatarea omului de catre om"! Cont a stiut sa-i faca, tarif mare din prima...dar "meserie" oha!Fata asta o fi vreo amarata de pe la ea din sat.Prosoape nu, sapun nu, gel de dus nu...pe ce dam banii? Pe 45 kg, 19 ani si "nu ma forta prea tare" ca sunt la inceput???😆😆😆 8 Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Are octişpe ani? Garantat. In poze pare foarte adolescentina si o avantajeaza putin. Are de la cine invata asta daca nu cumva este interesata doar pentru perioada temporara de munca. Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Nu stiu de ce dar mi-a lasat sentimente de piosenie dupa plecare. Cum bre sentimente de piosenie ?? Adica ti-a spus o rugaciune ca sa iti mearga bine in drum spre casa sau cum ? Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Cum bre sentimente de piosenie ?? Adica ti-a spus o rugaciune ca sa iti mearga bine in drum spre casa sau cum ? S-a rugat pentru bunastarea lui ca sa mai mearga la ea si altadata Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 14, 2017 Câte kile are copila asta??? 1 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Câte kile are copila asta???ideal ar fi fost sa o luam la pla nu la kil' Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Sau s-a rugat sa nu i se scoale dupa ce ii da banii? 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 14, 2017 ideal ar fi fost sa o luam la pla nu la kil' Ce să fuți, ce să rămână din ea?!?😂😂 2 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Ce să fuți, ce să rămână din ea?!?Aia am spus si eu pe prima pagina ca daca dai mai tare in ea se dezintegreaza Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 14, 2017 Aia am spus si eu pe prima pagina ca daca dai mai tare in ea se dezintegreaza ia-o pă lângă tine la bucătărie😂 3 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 ia-o pă lângă tine la bucătăriela cat este de uscata nici la vase nu este buna 21 20 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 14, 2017 la cat este de uscata nici la vase nu este buna ÃŽndoap-o, în poola taðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 2 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Îndoap-o, în poola taca pe gasca ca sa o fac foais gras ? 23 20 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 14, 2017 ca pe gasca ca sa o fac foais gras ? Iezact😂😂 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2017 Pai "o omor" cu "piesa" mea! 5 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 14, 2017 Dolaru face toti banii ! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum