Sari la conținut

**Lavinia taToo** 0764556379

Postări Recomandate

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

face si FK si CIM.

cat despre dragastoasa ...cu mine a fost si este mai mult decat atat...o vorba frumoasa in pupat mai peste tot(optiunea fiecaruia) sa vezi ce reactie frumoasa are...

Singurul serviciu pe care stiu ca NU il practica este Analul ...in rest...intreaba si ti se va oferi...

CIOCANE TARI !!!

Esti un foarte aprig aparatorul al Laviniei din ce vad. Esti indragostit de ea sau.....?

• Oras:Spatiu
Postat

Esti un foarte aprig aparatorul al Laviniei din ce vad. Esti indragostit de ea sau.....?

Stii mai multe? Ai fost si tu la ea?

Postat

Stii mi multe? Ai fost si tu la ea?

Timpul ne dezvaluie usor usor adevarul. Nu am fost ca suna acolo ocupat mai ceva ca la Enel.

Postat

Nu am fost ca suna acolo ocupat mai ceva ca la Enel.

La ENEL? Acolo se suna pentru avarii de obicei.

Dar, totusi eu chiar vreau sa ajung la domnisoara.

• Like 1
Postat

La ENEL? Acolo se suna pentru avarii de obicei.

Dar, totusi eu chiar vreau sa ajung la domnisoara.

Succese depline tovarașe!

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Ma bucur ca avem acest schimb de pareri constructive, si sper sa nu fim gresit intelesi.

Multam Fain pentru sfaturile bune.

Iti doresc o zi buna.

CIOCANE TARI !!!

Vizitator marian1691
Postat

ma bucur ca nu ai gandit ca  as fi promotorul ei....iar in privinta indragosteli.... este fix problema mea...si nu sa o impart cu nimeni....daca as fi...

• Oras:Bucuresti
Postat

ma bucur ca nu ai gandit ca  as fi promotorul ei....iar in privinta indragosteli.... este fix problema mea...si nu sa o impart cu nimeni....daca as fi...

nu o imparti o dai in leasing financiar sau operational. cum doresti

• Like 1
Vizitator
Postat

Timpul ne dezvaluie usor usor adevarul. Nu am fost ca suna acolo ocupat mai ceva ca la Enel.

ai un pemeu

Postat

Salut,

Am fost la Lavinia acum vreo luna, dupa o furtuna infernala, am ajuns ud din cap pana n picioare..(Lavinia poate isi aduce aminte :)). Am tot zis ca fac recenzie, dar am uitat.

Modalitate de contact: prin mesaj,cu 2 ore inainte, am avut noroc ca si anulase cineva programarea. Apoi am vorbit la telefon, m a ghidat la fata locului.

Aspect: 9.5 foarte draguta, blonda inalta, cu trasaturi frumoase, carnea tare..tatuajele sunt cu adevarat  speciale..My kind of  girl :). Singurul "minus" ar fi sanii putin micuti..

Oral:9 nu reuseste deep complet, dar am avut parte de un oral corect, umed, cu atentie la imprejurimi.

Normal: 10 mie mi s a parut implicata, geme frumos, se comporta bine si deasupra.

GFE: 10 tandra, pasionala, comunicativa, stie sa te faca sa te simti foarte bine in compania ei.

Halat: 150 h, 2 finalizari.

Te pup, Lavinia, si sper sa revii saptamana asta, sa te pot vizita din nou.

O seara frumoasa!

• Like 4
Postat

de la 12:00 incep.

Am vrut sa iti dau in privat dar nu ai acces la PM. Trece-ma pentru ora 13, pentru o ora. te voi suna pentru confirmare maine pe la 11.30 daca e ok.

Postat

de la 12:00 incep.

Am vrut sa iti dau in privat dar nu ai acces la PM. Trece-ma pentru ora 13, pentru o ora. te voi suna pentru confirmare maine pe la 11.30 daca e ok.

Postat

imi pare rau nu am la 13:00 loc ..ma poti suna si stabilim alta ora.
Postat

imi pare rau nu am la 13:00 loc ..ma poti suna si stabilim alta ora.

De la 12? Nu pot ...cand as vrea eu! Daca nu e loc asa o las pe alta zi

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Am fost la Lavinia, vă recomand sa fiu sincer este una din cele mai misto aparții din ultimul timp ;)

Atat am avut de zis

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

bine...inchide ca te sunam noi :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...