Sari la conținut

0763924146 Bbw

Postări Recomandate

Postat

Salut baieti stie cineva ceva despre aceasta doamna? 0763924146 am încercat sa sun dar nu raspunde! Daca aveti detalii postatii aici!! Anuntul este pe publi

• Oras:ploiesti
Postat

Salut,

Da , am vizitat o eu de cateva ori in Targoviste , este destul de draguta si primitoare, sociabila, nu se grabeste sau sa grabeasca clientul,nu este de ednie, dpdv al serviciilor dupa parerea ar fi de nota 8, si pentru oral si pentru normal, anal nu am incercat!

Spor !

• Like 1
Postat

Salut,

Da , am vizitat o eu de cateva ori in Targoviste , este destul de draguta si primitoare, sociabila, nu se grabeste sau sa grabeasca clientul,nu este de ednie, dpdv al serviciilor dupa parerea ar fi de nota 8, si pentru oral si pentru normal, anal nu am incercat!

Spor !

Ca aspect cum arata??

• Like 1
Postat

da

Este cam plinuta ce'i drept dar amatorilor sigur le va place.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Poze ceva cu dansa ?.....dupa nr de tel nu am gasit nimik....activeaza pe Ploiesti ? ... cineva spunea ca a intalnit.o in Targoviste de aceea intreb...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hello :D va pupic...poate mai revin prin Ploiesti desi f.slab merg treburile acolo

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Hello :D va pupic...poate mai revin prin Ploiesti desi f.slab merg treburile acolo

Poate isi mai revin treburile si o sa iti mearga bine.  :138x

Postat

Buna andreea cand mai ajungi in ploiesti?????? Pupici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.