gligor89 Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2017 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 9, 2017 o sa fiu disponibila de saptamana viitoare pe vineri scumpule,plec astazi'seara din sibiu si ma intorc joi...saptamana viitoare:x Seara faina pupicii ok ms mult de info. Link spre comentariu
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Frumoaso.Ne spui si noua serviciile si preturile?Si pana cand te gasim in Sibiu? Link spre comentariu
123slevin Reputație: 156 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Buna Anne,Precizez de la început ca nu sunt din sibiu...ideea e ca ajung miercuri prin sibiu si mi as dori sa te cunosc, crezi ca te pot cauta pentru o programare ?! Multumesc. Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 16, 2017 #Anne nebuna din nou in Sb:x zii buna tuturor:x weekend placut Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Buna Anne,Precizez de la început ca nu sunt din sibiu...ideea e ca ajung miercuri prin sibiu si mi as dori sa te cunosc, crezi ca te pot cauta pentru o programare ?!Multumesc. ma poti contacta pe lunii sau marti si stabilim scumpule Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Frumoaso.Ne spui si noua serviciile si preturile?Si pana cand te gasim in Sibiu? sunt constant in sibiu,doar ca mai plec uneorii,si anunt lucrul acesta,iar prețurile 100fin/250h,si pot presta normal/oral/nu fac anal:d masaj relaxare si cateva fantezii **spam editat**ee ) zii buna Link spre comentariu
adrian2017 Reputație: 242 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Si eu vreau **spam editat**ee :) Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 16, 2017 seara buna tuturor 4 Link spre comentariu
Vizitator johnny89 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 ce frumos... asa de revenire ) Anne saptamana viitoare sper sa ajung la tine nu ca data trecuta...ce ghinion am avut....cu programarea stii tu.. dar nu a fost vina ta ... Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 17, 2017 ce frumos... asa de revenire ) Anne saptamana viitoare sper sa ajung la tine nu ca data trecuta...ce ghinion am avut....cu programarea stii tu.. dar nu a fost vina ta ... Nee revanșăm scumpule In caz ca ma sunii si nu raspund Lasa-mii un sms pupiii zii faina Link spre comentariu
adrian2017 Reputație: 242 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Ai aterizat draga.Ma gandeam pe maine o intalnire .Imi este dor de acele priviri prvs. Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Ai aterizat draga.Ma gandeam pe maine o intalnire .Imi este dor de acele priviri prvs. cu drag m poti suna si stabilim:* Link spre comentariu
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 seara buna tuturor Frumoase poze. Link spre comentariu
rodriguez79 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Bună dimineața Anne, tot te-am sunat dar nu mi-ai răspuns, ți-am lăsat și mesaj... Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Bună dimineața Anne, tot te-am sunat dar nu mi-ai răspuns, ți-am lăsat și mesaj...Neatza scumpule,am vazut mesajul tau,ieri am fost super ocupata,poti reveni in dimineatza aceasta Link spre comentariu
adrian2017 Reputație: 242 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Offf ce ocupataxesti draga.Pai vezi daca pleci Link spre comentariu
rodriguez79 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Bună Anne, sunt Leonard, sunămă pentru transmiterea adresei. Link spre comentariu
Vizitator katavl Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Daca ar raspunde si la telefon ar avea potential...nu cred ca este asa "solicitata"... Link spre comentariu
agentul008 Reputație: 60 Postat Septembrie 22, 2017 Telefon: 0000000000 Oras:România Telefon: 0000000000 Oras:România Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Daca ar raspunde si la telefon ar avea potential...nu cred ca este asa "solicitata"...nici nu-ti imaginezi cat de solicitata e )si noi astia vechii trebuie sa sunam de 2 3 ori pana ne raspunde Link spre comentariu
Vizitator katavl Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 nici nu-ti imaginezi cat de solicitata e )si noi astia vechii trebuie sa sunam de 2 3 ori pana ne raspunde De 3 zile sun la ea si nimic )) Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Azii am aterizat din nou....Nu am nici o vina ca anunțul de pe Publii se reposteaza automat,cauza este ca nu il pot dezactiva pe perioadele scurte ce is plecata;)daca nu raspund o data sau a doua oară inseamna ca nu lucrez,doar pe ieri ji alaltăieri nu am lucrat...voi fii pe weekend shi începutul de saptamana...Scuze celor care nu m-au prins pentru programării...weekend placut in continuare:* Link spre comentariu
adrian2017 Reputație: 242 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Alaturi de tine Link spre comentariu
paul74sb Reputație: 20 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Salutare, Am revenit la donșoara Anne, atras de atitudine si calitatea serviciilor. Am constatat ca s-a mutat un etaj mai sus, aceeași zona Dedeman. Apartamentul curat, domnisoara zambareata, costumata lejer in lenjerie intoma rozalie. Care lenjerie a zburat de cum am aterizat in patul mare, din dormitor. Am cerut ( si primit ) un oral nep., cu priviti intense si obraznice. Am trecut la un normal protejat, umeri - craci, cu imaginea sanilor jucausi si bronzati in fata ochilor. Finalizat pe sani, cu limbute pe organ și dezmierdarile de rigoare.Nota: Fata 10. actiune 10.Halat: 100 lei / tragere, cel mai bun raport pret - calitate din Sibiul zilelor noastre. De revenit ! Ciocane tari si dese ! Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Septembrie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Salutare, Am revenit la donșoara Anne, atras de atitudine si calitatea serviciilor. Am constatat ca s-a mutat un etaj mai sus, aceeași zona Dedeman. Apartamentul curat, domnisoara zambareata, costumata lejer in lenjerie intoma rozalie. Care lenjerie a zburat de cum am aterizat in patul mare, din dormitor. Am cerut ( si primit ) un oral nep., cu priviti intense si obraznice. Am trecut la un normal protejat, umeri - craci, cu imaginea sanilor jucausi si bronzati in fata ochilor. Finalizat pe sani, cu limbute pe organ și dezmierdarile de rigoare.Nota: Fata 10. actiune 10.Halat: 100 lei / tragere, cel mai bun raport pret - calitate din Sibiul zilelor noastre. De revenit ! Ciocane tari si dese ! Asaaa daaaaa Te sarut dragule Link spre comentariu
gligor89 Reputație: 88 Postat Septembrie 27, 2017 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Asaaa daaaaa Te sarut dragule Azi am sunat de 2 ori...dar nimica. Cum pot sa dau de tine? Link spre comentariu
Postări Recomandate