Sari la conținut

0765141120 de evitat

Postări Recomandate

• Oras:Pestera Muierii
Postat

0765141120

Feriti-va de acest numar, vad ca anunturile au fost sterse de pe net, am incercat eu astazi sa ajung. Anuntul era cu masaj, o tipa de 19 ani, poze gen cele de profil facebook, la telefon vocea era foooarte placuta, mi-a spus ca face si contact intim contra cost, voia 200 doar normal o ora si 300 cu oral si normal....tentat de voce placuta si poze atractive m-am dus....

Locatie pe Petre Ispirescu nr 27, cand am ajuns acolo mi-a raspuns, era agitata cred ca ajunsesem doi, mi-a inchis si pauza, nu a mai dat niciun semn, am sunat dupa alt nr mai tarziu, mi-am facut programare si nu m-am dus si ce credeti ma suna ea sa imi faca observatii domne ca sunt nesimtit ca nu m-am dus si i-am explicat de ce dupa care am inceput sa imi bag si sa imi scot, a inchis si dupa 10 minute ma suna iar, cine credeti ca era la telefoooon, PESTELEEEE si mi-am bagat si in frigiderul lui, i-am zis ca ma intorc si mi-a inchis....

• Like 3
  • Oras:Peste tot acasa
  • Oras:Peste tot acasa
Postat

0765141120

Feriti-va de acest numar, vad ca anunturile au fost sterse de pe net, am incercat eu astazi sa ajung. Anuntul era cu masaj, o tipa de 19 ani, poze gen cele de profil facebook, la telefon vocea era foooarte placuta, mi-a spus ca face si contact intim contra cost, voia 200 doar normal o ora si 300 cu oral si normal....tentat de voce placuta si poze atractive m-am dus....

Locatie pe Petre Ispirescu nr 27, cand am ajuns acolo mi-a raspuns, era agitata cred ca ajunsesem doi, mi-a inchis si pauza, nu a mai dat niciun semn, am sunat dupa alt nr mai tarziu, mi-am facut programare si nu m-am dus si ce credeti ma suna ea sa imi faca observatii domne ca sunt nesimtit ca nu m-am dus si i-am explicat de ce dupa care am inceput sa imi bag si sa imi scot, a inchis si dupa 10 minute ma suna iar, cine credeti ca era la telefoooon, PESTELEEEE si mi-am bagat si in frigiderul lui, i-am zis ca ma intorc si mi-a inchis....

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Las mai jos si pozele vad ca au aparut iar anunturile, mare grija, posibil sa fie ea in poze, dar se pare ca sta cu pestele, spune ca face doar masaj, dar pe 200 face si normal si pe 300 face si oral si normal voce tinerica si atractiva ! nu picati in plasa !!!

http://imageshack.com/a/img922/25/Pe0zjk.jpghttp://imageshack.com/a/img923/4483/PQqTWH.jpghttp://imageshack.com/a/img923/9057/rIUO0n.png

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Petre Ispirescu???????

300 lei?????

Nici nu mă deranjez sa îmi arunc vreun gând să sun ...

...N.ar strica o vizită, o inspecție...Plm poate plec bătut acasă :(!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Petre Ispirescu???????

300 lei?????

da-l in sange, ca nu are ce sa faca :))) daca era smecher nu statea el sa ma sune pe mine.....si cand am zis ca ma intorc a zis hai mai date-n...si a inchis :)))

• Oras:bucuresti
Postat

Petre Ispirescu???????

300 lei?????

Ai grije ce faci si pe unde umbli!
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ma cam tragea inima sa ii fac o vizita...

Postat

A schimbat pana acum câteva nr de tel nu știu de ce. Făcea si anal la un moment dat. Nu are experiența si o face mecanic. Oferă doar tinerețea. Daca trece asta nu mai oferă nimic. Pozele sunt reale. Nici grasa nici slaba, nici frumoasa nici urâta, nici înaltă nici scunda, pare de etnie.

Postat

A schimbat pana acum câteva nr de tel nu știu de ce. Făcea si anal la un moment dat. Nu are experiența si o face mecanic. Oferă doar tinerețea. Daca trece asta nu mai oferă nimic. Pozele sunt reale. Nici grasa nici slaba, nici frumoasa nici urâta, nici înaltă nici scunda, pare de etnie.

Nici asa si nici asa si cum o chiama nu vrei sa ne spui. Ma,tie iti este draga libertatea,vezi ca ai mai fost inchis pe la noi!
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Buc
Postat

Iar numar schimbat, mai putin pozele

100 Lei

13 Septembrie, domnisoara 19 ani efectuez masaj de relaxare intr-o atmosfera calda si linistita,

Prestari servicii - masaj
Bucuresti, azi, 16:33
100 Lei

acasa la mine, domnisoara 19 ani efectuez masaj de relaxare intr-o atmosfera calda si linistita. Poze reale. Zona 13 Septembrie

Prestari servicii - servicii diverse
Postat

Sigur ne urmareste, dar nu intelege ca daca nu se schimba TOTAL, sigur nu se mai alege cu clienti de aici

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost acum vreo câteva luni tariful era de 100 lei masajul erotic , la care nu se pricepe mai deloc plus 200 lei sexul normal. Am rămas inițial la masaj fiind atras de sânii aia superbi, ulterior făcându-mi pofta m-a corupt și cu oferta de sex. O experiența banala dar cu o Pustoaica superba însă cu un ușor iz de copila timida. E ca și cand ai cumpara un logan nou cu țiplă, mie unul îmi place sa dezvirginez intr-ale meseriei.Cu primii clienți e altfel întotdeauna. Cam scump pentru ceea ce oferă. Fata e la început de drum și poate ca nici nu e drumul ei, cine știe. Clar nu e făcută pentru asta. Trebuie însă sa Menționez ca am prins-o ca primul ei client și se vedea clar stângăcia, mie unul asta îmi place.

• Like 1

Postat

Cam mare pretul pentru zona aia ;)

.. Si nu prea gasesti ceva bun pe acolo

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare