Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Adaugăm pierdere de memorie la lista de simptome!
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Adaugăm pierdere de memorie la lista de simptome!Ti-a dat punct clona ta Ba, ce-mi place sa-i enervez pe pestii prosti
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Ahh, te se ridica putzulica cand crezi ca enervezi prostii online.... Arata ca lipsa de autoincredere: enervezi cei ca consideri prosti, online (oricine), pentru ca in viata reala taci din gura si inghiți. Ar fi bine sa schimbi atitudinea fata de relatii in viata reala, aic sa faci pe cine nu esti nu o sa iti aiute cu nimic.
tevezis Reputație: 1053 Postat Iunie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2017 Pentru ca am alergie la pesti. Mai ales la aia prosti! frate tu chiar ai probleme sfatul meu e sa te duci la doctorðŸ˜ðŸ˜…😅 1
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 frate tu chiar ai probleme sfatul meu e sa te duci la doctorðŸ˜ðŸ˜…😅Altul😀. Sau tu esti un simplu labagiu cronic?
tevezis Reputație: 1053 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2017 😂😂😂😂 cred ca tu esti , nu eu pune mana in plm si citeste o carte poate asa te emancipezi si tu si lasa prostiile 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum