Sari la conținut

Andreea 0768173228

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde si Nicaieri
  • Oras:Oriunde si Nicaieri
Postat

Eu doresc sa știu ce diametru are in pizda! Și ce cantitate de sperma poate înghite pe secunda! Nu ar strica dacă ne spune și nouă dacă poate suge doua penisuri odată....

"Florinn85" esti cumva managerul acvariului??? Ce te sufoci așa? Ești nou pe forum și cam tare-n mij.

M-ai deconspirat  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Ce mai conteaza un manager in plus printre poate sutele de pe acest site??  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Crezi ca are vreo importanta cine esti tu sau eu pe site-ul asta??

Ce conteaza ca eu sunt nou si tu esti o persoana "asa importanta" pe site-ul asta cu 2828 de postari?? Wow,ce tare esti!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar ce vad acolo??!! -183 puncte de reputatie negativa??. Se pare ca esti un specimen care creeaza probleme pe site-ul asta, ca nu degeaba luai tu minusurile alea. Stateam si ma intrebam asa, oare la cate minusuri de puncte vei fi banat(daca mai exista vreo regula in sensul asta)

Trebuie sa-l intreb pe pisicutz.Uppps, am uitat ca-mi trebuie 200 de postari sa trimit PM."postati aiurea pt o colorare rapida" sau "fazan" parca era.

Tare-n clont poate fi oricine pe site-ul asta (nou sau vechi),dar asta n-are nici o importanta.

Dar gata, sa terminam cu polemicile ca poluam topicurile. Sa lasam loc de recenzii.

Nu pentru asta este site-ul asta(pentru recenzii) sau ma insel eu??

Eu sunt nou pe site-ul asta,dar ma intrebam tu ce contributie ai adus site-ului asta de ai acumulat -183 puncte de reputatie negativa??

Este doar o intrebare retorica, nu-i nevoie sa raspunzi la ea.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-ai deconspirat  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Ce mai conteaza un manager in plus printre poate sutele de pe acest site??  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce conteaza ca eu sunt nou si tu esti o persoana "asa importanta" pe site-ul asta cu 2828 de postari?? Wow,ce tare esti!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar ce vad acolo??!! -183 puncte de reputatie negativa??. Se pare ca esti un specimen care creeaza probleme pe site-ul asta, ca nu degeaba luai tu minusurile alea. Stateam si ma intrebam asa, oare la cate minusuri de puncte vei fi banat(daca mai exista vreo regula in sensul asta)

Trebuie sa-l intreb pe pisicutz.Uppps, am uitat ca-mi trebuie 200 de postari sa trimit PM."postati aiurea pt o colorare rapida" sau "fazan" parca era.

Tare-n clont poate fi oricine pe site-ul asta (nou sau vechi),dar asta n-are nici o importanta.

Dar gata, sa terminam cu polemicile ca poluam topicurile. Sa lasam loc de recenzii.

Eu sunt nou pe site-ul asta,dar ma intrebam tu ce contributie ai adus site-ului asta de ai acumulat -183 puncte de reputatie negativa??

Vorbește cel care are 2 ptc. + de la domnișoarele din topic.. 

• Like 2
  • Oras:Buc
Postat

Dar gata, sal a terminam cu polemicile ca poluam topicurile. Sa lasam loc de recenzii.

Esti user nou si cunosti atat de bine detaliile site-ului??? Pisicutz, coloare rapida, fazan, 200 de postari, PM...etc.. Poti fi oricine intradevar pe site-ul acesta, insa tu prea esti partinitor fetelor fara macar sa fi facut vreo recenzie...

Postat

Azi am vizitat-o pe domnisoara Andreea, fiind incitat de pozele ei de aici si de recenziile facute. Era cat pe ce sa o ratez, deoarece fata de ora la care am fost programat a existat o mica intarziere, insa totul a fost ok. Am fost intampinat de domnisoara in lenjerie intima, pe tocuri, in cizmulitele din poze. Este micuta de inaltime, foarte bine proportionata cu niste sani superbi. Un pic creola, chiar nu pot sa spun dacsa este de etnie sau nu pentru ca nu ma intereseaza, si pana la urma care dintre noi nu ar fute o tiganca frumoasa?? Am debutat cu un oral umed, incercari de deep, atentie la zonele adiacente. Dupa vreo 10 minute am pus-o lady on top unde i-am dat pana a inceput sa gafaie :). Chiar msua gandeam ca este incepatoare, dar mi-a spus ca nu. Am mai schimbat doua pozitii combinate cu cate un oral pe alocuri, alegand sa finalizez in lady on top unde te bucuri de o priveliste minunata! Am optat pentru o finalizare, cred ca am stat vreo 40 min dtd. Mai are o colega, am salutat-o si pe ea, foarte zambareata si aceasta. Per ansamblu o intalnire reusita. Minusul pe care l acord este acela al locatiei, chiar pe bulevardul D Cantemir, aproape de intersectia cu Budapesta. A recunoscut si ea ca locatia nu este tocmai potrivita.

Locatie: 6 - 7 - baia un dezastru, mobilier cam vechi iar patul scartie ingrozitor pe partea dreapta
Aspect: 9-10 -  miniona, cu pielea foarte fina, niste sani si un cur superb
Oral: 9 - efectuat corect, incercari de deep, zone adiacente
Normal: 9 - se implica, da contre, se misca bine, sta cum o pui
GFE: 9 - foarte vorbareata si zambareata. Are o voce foarte draguta
Igiena: 10

Halatul: 100 lei finalizarea

• Like 8
Postat

ca si completare, toate pozele de pe acest topic sunt ale ei.... Am o singura dilema, poza in care apare cu toata fata, intinsa pe pat in acel body negru.... Acea poza cu siguranta nu este a ei....

• Like 3
Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Am vizitat colega. ..urmatoarea pe listă te am trecut. .mai ales pt sâni aia superbi. .

• Like 1
Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Te ast Marian

cand plecati din bucuresti ???

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Buna!!! Am plecat din Buc. Sunt la casuta mea in Constanta. Voi anunta cand voi reveni in Buc. Va pupacesc :*

Postat

Buna!!! Am plecat din Buc. Sunt la casuta mea in Constanta. Voi anunta cand voi reveni in Buc. Va pupacesc :*

Mult succes, si ne auzim  cand voi ajunge vara asta pe acolo. te pup

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...