Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 😂😂😂si marmota invelea staniol in ciukalata!😂😂😂 Asta chiar e misto😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 După o lungă durată in care nu am fost prezentă vad ca nimeni nu mai conversează cu mine va pup si sper sa fiti toti binedaca ai fi postat si tu pozele pe care le-ai promis poate ai fi vazut activitatedaca tot vad ca tot promiti ca pui poze baga si cu picioarele cateva (cam cate ai postat si in ultima perioada) 1 Link spre comentariu
dreamtoya Reputație: 325 Postat August 6, 2018 Oras:in your heart Oras:in your heart Partajează Postat August 6, 2018 Si o poza mai detaliata intre degetele picioarelor. Intre cel mare de la stangu si cel mare de la dreptu 😜 1 Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 😠Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Ce mi place mie topicul tau, tre sa cauti pagini intregi pana gasesti nr de tel. Dupa ce l am gasit vad ca ti ai sters uatap ul :) Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Nu l-am sters ...nr este 0720640583 Link spre comentariu
andreiiiii2017 Reputație: 4 Postat August 7, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 7, 2018 buna,pana la ce ora poti fi gasita azi? Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Ieri nu am lucrat azi lucrez pana la ora 16:30 2 Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Hei cine vine la o cafeluta Link spre comentariu
gaznevada Reputație: 140 Postat August 9, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 9, 2018 Hei cine vine la o cafelutaAi primit un mesaj de la un prieten italian? Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Ai primit un mesaj de la un prieten italian?Da am primit am vorbit cu el dar nu stiam ca este din partea ta dar am vorbit cu el Link spre comentariu
gaznevada Reputație: 140 Postat August 10, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 10, 2018 Da am primit am vorbit cu el dar nu stiam ca este din partea ta dar am vorbit cu elmulțumesc Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Hei ce mai faceti futaciosilor nu am mai vorbit de mult va pup 1 Link spre comentariu
andreiiiii2017 Reputație: 4 Postat August 27, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 27, 2018 Ce program mai ai ca nu prea mai raspunzi la tel Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Raspund mai mult pe whatsapp daca doresti sa vi dami mesaj si vorbim Link spre comentariu
lapescuit Reputație: 1 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 salutare frati ciocanari! sunt curvar ucenic (de mai putin de o zi) ma gandesc sa beau o cafeluta la d-soara Andreea ....daca cineva a mai fost recent,rog sa zica doua cuvintele...sper sa prind repede cum merge treaba pe forum!! 1 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat August 28, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat August 28, 2018 salutare frati ciocanari! sunt curvar ucenic (de mai putin de o zi) ma gandesc sa beau o cafeluta la d-soara Andreea ....daca cineva a mai fost recent,rog sa zica doua cuvintele...sper sa prind repede cum merge treaba pe forum!!Suna si dute. Ce vrei sa sti? Link spre comentariu
lapescuit Reputație: 1 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 am citit o gramada referitor la ea si pare foarte oky! ma gandesc sa nu fie prea exagerate review urile sau poate si-a schimbat atitudinea undeva pe drum! cheers Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 am citit o gramada referitor la ea si pare foarte oky! ma gandesc sa nu fie prea exagerate review urile sau poate si-a schimbat atitudinea undeva pe drum! cheerssigur s-a intamplat ceva pe drum si cred ca de aia mai bine te duci tu acum si sa ne relatezi daca s-a schimbat in bine sau in raupe urma sa ne spui si care a exagerat cu recenzia sa-l penalizam cu cartonas galben 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 29, 2018 salutare frati ciocanari! sunt curvar ucenic (de mai putin de o zi) ma gandesc sa beau o cafeluta la d-soara Andreea ....daca cineva a mai fost recent,rog sa zica doua cuvintele...sper sa prind repede cum merge treaba pe forum!!am citit o gramada referitor la ea si pare foarte oky! ma gandesc sa nu fie prea exagerate review urile sau poate si-a schimbat atitudinea undeva pe drum! cheersIo zik sami dai mii bani si ma duc io ân locu tau la ia la cafia. Iti spun io porma dak o fost iegsajerat sau nu !!! ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 In rau nu m-am schimbat...in ceea ce priveste atitudinea si serviciiile am rămas aceiasi persoana....va astept cu mare drag 1 Link spre comentariu
cosmingabriel Reputație: 146 Postat August 31, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 31, 2018 Buna draga noastra. Ne poti adauga un set noi de poze in care sa apara si vrabiuta? Nu de alata dar e bine sa reinoim din cand in cand. Cu respect si stima, un viitor client Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Momentan nu pot sa pun poze noi ca nu are cine sa imi faca...cum gasesc pe cine sa imi faca imediat le voi pune pupici Link spre comentariu
Vizitator andreea blonda 69 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Momentan nu pot sa pun poze noi ca nu are cine sa imi faca...cum gasesc pe cine sa imi faca imediat le voi pune pupici Link spre comentariu
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:antile Oras:antile Partajează Postat Septembrie 2, 2018 miine ma deranjez eu sa iti fac, doar sa raspunzi la telefon dupa ora 10.00. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum