EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 Astept intrebarile voastre si cu foarte mult entuziasm sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 Acum 17 minute, EVA_LOVE a spus: eu inteleg ca ai interes sa promovezi alte saloane aici pe forum o sa te rog daca nu ai ceva frumos de spus despre noi daca nu m-am vizitat Masajul meu este total deosebit as aprecia o recenzie dar nu un comment nefondat Citește recenziile mele și ai sa înțelegi ( Attraction nu Eva ) ca nu promovez nici un alt salon și nu am nici un interes . Ci doar spun pe nume pentru a afla și ceilalți când ceva merge prost . Voi ăștia de la Attraction chiar ne credeți prosti pe toți? LA NUMARUL MENTIONAT CUM CA AR FI PERSONAL AL EVEI NU VORBITI CU EVA CI CU O REPREZENTANTA A SALONULUI CARE INCEARCA SA PROMOVEZE SI PE ACEASTA CALE SERVICIILE DE KKT ALE ATTRACTION LASATI CA STIE ORICINE CW SERVICII DE KKT AVETI . SI NU NE MAI LUATI DE PROSTI PRIN INCERCARILE DVS DISPERATE 2 1
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 16 minutes ago, andrei catalin said: Citește recenziile mele și ai sa înțelegi ( Attraction nu Eva ) ca nu promovez nici un alt salon și nu am nici un interes . Ci doar spun pe nume pentru a afla și ceilalți când ceva merge prost . Voi ăștia de la Attraction chiar ne credeți prosti pe toți? LA NUMARUL MENTIONAT CUM CA AR FI PERSONAL AL EVEI NU VORBITI CU EVA CI CU O REPREZENTANTA A SALONULUI CARE INCEARCA SA PROMOVEZE SI PE ACEASTA CALE SERVICIILE DE KKT ALE ATTRACTION LASATI CA STIE ORICINE CW SERVICII DE KKT AVETI . SI NU NE MAI LUATI DE PROSTI PRIN INCERCARILE DVS DISPERATE Este ok Andrei, eu ma delimitez de comentariile tale sunt paralele cu mine si munca mea putem juca amandoi acest joc @pisicuts te rog vezi cum s-a exprimat domnul andrei la mine pe topic , tine cont te rog munca mea aici este in acord cu obiectul site ului am cont premium fata de domnul andrei care considera serviciile mele citez "de kkt" o sa te rog sa il avertizezi pentru limbaj impotriva regulamentului si sa ii amintesti ca rolul aici pe forum este de a oferi recenzii andrei te rog continua pozitia sub ochii admin daca crezi ca este corect pentru mine este ok comportamentul tau neadecvat oamenii pot vedea ce spun eu cum sunt si ce spui si pot trage concluzii daca merita sau nu o programare la mine si asigur pe toata lumea ca da incercarile tale de a imi afecta imaginea nu au nici o sansa de reusita sunt impecabila in cum arat, cum ma prezint si ce masaj ofer
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 Astept intrebarile voastre si cu foarte mult entuziasm sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘
dddcon Reputație: 33 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2021 Nu am cum sa ma refer strict la serviciile acestei Eva pentru ca nu am vizitat-o. In schimb pot spune despre salonul in care activeaza. Serviciile tind spre 0. Obraznice, tupeiste, atitudine de mahala, tepare. Niciodata nu o vei gasi in salon pe "cea cu care ai discutat". Au una sau mai multe persoane care raspund pe WhatsApp in numele fetelor (si o fac bine). Ajuns la locul faptei, d-soara "se evapora". Masajul este o gluma ieftina de 10-15 min maxim, finalizare (de care nu mereu ai parte, ca na' , nu au ele timp de asa ceva pe banii tai) pe repede-inainte, laba uleioasa, fara pic de erotism, implicare, etc. Daca cumva ai "tupeul" de a nu finaliza dupa 5-10 min esti atentionat ca ai depasit ora. Care la ele are 25-30 de min cu tot cu dus. Lasati-ne cu vrajeala asta ieftina... Mare atentie, vei fi sunat, ti se vor trimite mesaje cu oferte mult mult timp dupa ce ai intrat in baza lor de date. Concluzia? CLAR DE EVITAT! 1
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 Eu nu am vorbit despre serviciile Evei ci ale Attaction Asa după cum și alții confirma serviciile Attaction sunt de kkt Repet la acel număr nu vorbiți cu Eva asa cum susține aici ci cu cele despre care va spune și cel de mai sus Asa ca atenție la teapa numita Attaction 2 1
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 25 minutes ago, dddcon said: Nu am cum sa ma refer strict la serviciile acestei Eva pentru ca nu am vizitat-o. In schimb pot spune despre salonul in care activeaza. Serviciile tind spre 0. Obraznice, tupeiste, atitudine de mahala, tepare. Niciodata nu o vei gasi in salon pe "cea cu care ai discutat". Au una sau mai multe persoane care raspund pe WhatsApp in numele fetelor (si o fac bine). Ajuns la locul faptei, d-soara "se evapora". Masajul este o gluma ieftina de 10-15 min maxim, finalizare (de care nu mereu ai parte, ca na' , nu au ele timp de asa ceva pe banii tai) pe repede-inainte, laba uleioasa, fara pic de erotism, implicare, etc. Daca cumva ai "tupeul" de a nu finaliza dupa 5-10 min esti atentionat ca ai depasit ora. Care la ele are 25-30 de min cu tot cu dus. Lasati-ne cu vrajeala asta ieftina... Mare atentie, vei fi sunat, ti se vor trimite mesaje cu oferte mult mult timp dupa ce ai intrat in baza lor de date. Concluzia? CLAR DE EVITAT! daca nu ai fost la mine este pacat sa continuam o discutie pe care am inceput-o eu te invit sa incerci masajul vei vedea ceva diferit
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 16 minutes ago, andrei catalin said: Eu nu am vorbit despre serviciile Evei ci ale Attaction Asa după cum și alții confirma serviciile Attaction sunt de kkt Repet la acel număr nu vorbiți cu Eva asa cum susține aici ci cu cele despre care va spune și cel de mai sus Asa ca atenție la teapa numita Attaction da dar vorbeste frumos este pacat sa vorbesti fara sa ma cunosti este valabil si pentru tine daca nu ai fost la mine este pacat sa continuam o discutie pe care am inceput-o eu te invit sa incerci masajul vei vedea ceva diferit
dddcon Reputație: 33 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2021 EVA_LOVE Pana cand nu vin 2-3 membrii de incredere cu recenzii pozitive, atata timp cat faci parte din colectivul ala de tepare ieftine care mai si trimit mesaje clientilor, pentru noi ESTI DE EVITAT! Schimba salonul, treci pe cont propriu, habar nu am, nu e treaba mea. Dar nu mai incerca sa ne cardesti pe aici cum ca acolo e lapte si miere. Dupa experientele total esuate din salonul ala, nu prezinti nici o incredere! Si am sa postez asta dupa fiecare postare de-a ta. 1
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 După cum spune și dnl dddcon nu vorbești niciodată cu fetele care fac masaj . Asta vor sa lase impresia dau au alt personal care vorbește cu clientul. Vor sa ți dea impresia ca vorbești cu tipa respectiva și îți promit câte în luna și în stele iar când ajungi acolo ori cea cu care crezi ca ai vorbit s a evaporat ori tipa nu știe nimic din acea discuție. Aceeași practica este și acum . Pe numărul menționat mai sus nu se vorbește cu Eva ci cu o reprezentanta a salonului O bătaie de joc la adresa noastră. Cert este ca : masajul este foarte slab masajul erotic este inexistent Ora nu se respecta nici pe departe programările nu se respecta Etc Salonul Attraction este de evitat în toate cele 3 locații Sunt doar bani aruncați și nervi pentru timpul pierdut 2 3
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 9 hours ago, dddcon said: EVA_LOVE Pana cand nu vin 2-3 membrii de incredere cu recenzii pozitive, atata timp cat faci parte din colectivul ala de tepare ieftine care mai si trimit mesaje clientilor, pentru noi ESTI DE EVITAT! Schimba salonul, treci pe cont propriu, habar nu am, nu e treaba mea. Dar nu mai incerca sa ne cardesti pe aici cum ca acolo e lapte si miere. Dupa experientele total esuate din salonul ala, nu prezinti nici o incredere! Si am sa postez asta dupa fiecare postare de-a ta. pentru mine este ok ce postezi tu nu are nici o legatura cu ceea ce fac eu si singurul lucru pe care il spui care este corect, intr-adevar membrii notabili vor face diferenta - profilul tau nu este unul de incredere si actiunile tale de a imi afecta imaginea sunt slabe poate ai sa intelegi ca imaginea mea nu iti apartine, nu imi apartine nici mie ci a oamenilor care vad si citesc eu ma bucur ca purtam aceasta conversatie astfel oamenii pot vedea cum sunt eu si cum esti tu concluziile le trage fiecare iarasi este ok pentru mine daca misiunea ta este sa faci spam off topic @pisicuts admin este aici pt asta eu nu am nici o legatura cu afirmatiile tale rautacioase ma delimitez de ele
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 2 hours ago, andrei catalin said: După cum spune și dnl dddcon nu vorbești niciodată cu fetele care fac masaj . Asta vor sa lase impresia dau au alt personal care vorbește cu clientul. Vor sa ți dea impresia ca vorbești cu tipa respectiva și îți promit câte în luna și în stele iar când ajungi acolo ori cea cu care crezi ca ai vorbit s a evaporat ori tipa nu știe nimic din acea discuție. Aceeași practica este și acum . Pe numărul menționat mai sus nu se vorbește cu Eva ci cu o reprezentanta a salonului O bătaie de joc la adresa noastră. Cert este ca : masajul este foarte slab masajul erotic este inexistent Ora nu se respecta nici pe departe programările nu se respecta Etc Salonul Attraction este de evitat în toate cele 3 locații Sunt doar bani aruncați și nervi pentru timpul pierdut fals o incera ieftina de a mina tentativa mea de a comunica in comunitatea de aici ce spui tu nu are nici o legatura cu ce fac eu si ma indoiesc ca ai incercat toate colegele mele deosebite din toate locatiile noastre speciale sa poti afirma asta hate speach ul tau iti denota personalitatea si misiunea misiunea mea este cu totul alta si serviciile pe care eu le ofer sunt de calitate si oamenii ma pot vedea, pot vedea ce spui tu insa cel mai important pot incerca ce fac eu si vor vedea diferenta intre ce spui tu si cum sunt eu de fapt @pisicuts acest membru nu este aici pentru recenzii are doar hate speech la adresa mea nu am nici o discutie constructiva cu el nu este elegant este spam off topic
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 Astept intrebarile voastre si cu foarte mult entuziasm sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘 astazi incepand cu orele 15:00-16:00 va stau la dispozitie pentru a incerca o intalnire cu mine si a testa masajul meu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 Eu am închis subiectul Ceea ce am spus eu este foarte clar și adevărat despre salonul Attraction Foarte mulți membrii ai acestui forum pot confirma Ii invit pe membrii importanți ai forumului sa te viziteze Eu te am vizitat și pe tine și pe multe dintre colegele tale din cele 3 locații Subiect închis pentru mine 2 3
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 25 minutes ago, andrei catalin said: Eu am închis subiectul Ceea ce am spus eu este foarte clar și adevărat despre salonul Attraction Foarte mulți membrii ai acestui forum pot confirma Ii invit pe membrii importanți ai forumului sa te viziteze Eu te am vizitat și pe tine și pe multe dintre colegele tale din cele 3 locații Subiect închis pentru mine Iti multumesc
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 Astept intrebarile voastre si cu foarte mult entuziasm sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘 astazi incepand cu orele 15:00-16:00 va stau la dispozitie pentru a incerca o intalnire cu mine si a testa masajul meu
crazyfox Reputație: 2 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 2 hours ago, EVA_LOVE said: Astept intrebarile voastre si cu foarte mult entuziasm sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘 astazi incepand cu orele 15:00-16:00 va stau la dispozitie pentru a incerca o intalnire cu mine si a testa masajul meu As suna dar îmi e frica că mă vei suna in stilul vostru caracterist când îmi e lumea mai draga. Până nu am trecut numerele de la attraction la block nu v-ați potolit. O mizerie de salon. Nu recomand nici dușmanilor. 3
TeFutAnal Reputație: 12 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 22 hours ago, EVA_LOVE said: Astept intrebarile voastre si cu foarte mult entuziasm sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘 wow ce fund misto 2
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 37 minutes ago, crazyfox said: As suna dar îmi e frica că mă vei suna in stilul vostru caracterist când îmi e lumea mai draga. Până nu am trecut numerele de la attraction la block nu v-ați potolit. O mizerie de salon. Nu recomand nici dușmanilor. eu zic sa incerci ca nu te musc decat daca vrei tu stiu ce spui dar in privinta mea este cu totul altceva hmmm as putea sa iti schimb parerea totul la noi este super prograbil nu m-ai cunoscut pe mine
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 21, 2021 Postat Iulie 21, 2021 Astept sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 Astept sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘
mrbigpulo Reputație: 56 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Fantasy Fuck Land Oras:Fantasy Fuck Land Postat Iulie 22, 2021 nu am reusit sa ma abtin mult si am vizitat-o pe Eva candva am avut parte de un masaj de top de la o fosta Eva (daca o mai stie cineva pe Eva care acum 10-15 ani era pe Campineanu) Prezentarea ei mi-a starnit amintiri placute si arata in mare fel in poze programarea facuta pe whatsapp la nr titularei salonul Attr locatia din Soimus Eva m-a primit sexy pe tocuri in lenjerie in 2 piese totul perfect de sus pana jos calda atragatoare si primitoare In realitate arata si mai bine decat in poze Platit receptie 230 partea ostilitatilor masaj relaxare 10 - Eva are experienta si stie ce face se simte la fiecare pas masaj erotic 9 ( Eva este de nota 10 dar rar dau eu 10 pentru ca am fost la foarte multe maseuze si am un top 3 de nota 10 efectiv de care foarte putine maseuze se pot atinge mai ales pe partea erotica). ce mi-a placut la Eva in mod deosebit este GFE, te trateaza ca pe un bun prieten si isi da silinta sa iti fie bine alaturi de ea este super comunicativa si ai ce vorbi cu ea o duce capul locatia 10 totul impecabil la acest aspect Attr exceleaza - patul mare superb - totul calitate un mix relaxant si erotic rar intalnit si o primire de nota 10 Recomand o nestemata rara ascunsa in Attr - pentru cei care vor sa schimbe aerul cu o maseuza frumoasa curata si experimentata de revenit sa vedem in timp pana la ce nivel poate Eva sa duca erotismul in viitoarele intalniri Bravo Eva tine-o tot asa si iti multumesc pentru un masaj aparte am o zi mai buna la birou datorita tie un aer nou placut o experienta foarte speciala 3
luke_skywalker Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2021 Fake bullshit 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum