EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 11 minutes ago, bastos01 said: De afara se vede altfel decat cum prezinti tu situatia. Tipul de care zici tu ca te hartuieste, pare destul de calm si stabil in atitudinea lui, ceea ce ma face si pe mine (poate si pe altii) sa-i dam crezare si nu se ofileste deloc la istericalele tale, neavand nimic de pierdut decat un amarat de cont dupa care urmeaza sa-si faca altul si situatia se va repeta, insa tu ai de pierdut ca imagine si credibilitate. Parerea mea este ca daca ignori ai de castigat, gen "cel mai intelept cedeaza primul" eu te invit sa citesti discutia de pe ultimele 3 pagini cu atentie si o sa vezi ca a fost doar spam off topic din partea lui, hate speech acest membru nu a lasat o recenzie pozitiva la nici o maseuza in 3 ani de zile Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 11 minutes ago, bastos01 said: De afara se vede altfel decat cum prezinti tu situatia. Tipul de care zici tu ca te hartuieste, pare destul de calm si stabil in atitudinea lui, ceea ce ma face si pe mine (poate si pe altii) sa-i dam crezare si nu se ofileste deloc la istericalele tale, neavand nimic de pierdut decat un amarat de cont dupa care urmeaza sa-si faca altul si situatia se va repeta, insa tu ai de pierdut ca imagine si credibilitate. Parerea mea este ca daca ignori ai de castigat, gen "cel mai intelept cedeaza primul" eu cred ca pozitia mea dialogul si cum comunic cu membrii este cu totul si cu totul o pozitie mai eleganta decat abordarea lui in cum comunica cu mine si cu voi cred ca este evident ceea ce fac eu cum ma prezint si cum prezinta el lucrurile si stau foarte linistita in acest aspect nu am gresit cu nimic astept si reactia admin @pisicuts cum de un membru pe site are doar cuvinte rele de spus la adresa tuturor maseuzelor si nici o recenzie pozitiva in 3 ani si ma hartuieste zilnic cu off topic dar macar imi tine topicul sus cand am treaba 😜 Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Astept sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘 Astazi sunt disponibila in a doua parte a zilei dupa pranz Link spre comentariu
bastos01 Reputație: 451 Postat Iulie 25, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat Iulie 25, 2021 19 minutes ago, EVA_LOVE said: eu cred ca pozitia mea dialogul si cum comunic cu membrii este cu totul si cu totul o pozitie mai eleganta decat abordarea lui in cum comunica cu mine si cu voi cred ca este evident ceea ce fac eu cum ma prezint si cum prezinta el lucrurile si stau foarte linistita in acest aspect nu am gresit cu nimic astept si reactia admin @pisicuts cum de un membru pe site are doar cuvinte rele de spus la adresa tuturor maseuzelor si nici o recenzie pozitiva in 3 ani si ma hartuieste zilnic cu off topic dar macar imi tine topicul sus cand am treaba 😜 1. Pe motan il doare la bascheti, acum probabil e cu buricul la soare dupa ce a terminat oala de sarmale 2. Nu e treaba ta, sau a mea si a nimanui in general sa urmareasca cate recenzii a facut fiecare, pentru ca a fi membru nu creeaza obligativitate. Daca te uiti mai atent sunt 500.000 ca numar, dar recenzori sunt foarte putini (probabil au timp mai mult) deci unii fut si isi vad de treaba lor si te asigur ca sunt multi care fut mult si nu scriu nimic, deci asta nu e un criteriu demn de luat in consideratie. Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 22 minutes ago, bastos01 said: 1. Pe motan il doare la bascheti, acum probabil e cu buricul la soare dupa ce a terminat oala de sarmale 2. Nu e treaba ta, sau a mea si a nimanui in general sa urmareasca cate recenzii a facut fiecare, pentru ca a fi membru nu creeaza obligativitate. Daca te uiti mai atent sunt 500.000 ca numar, dar recenzori sunt foarte putini (probabil au timp mai mult) deci unii fut si isi vad de treaba lor si te asigur ca sunt multi care fut mult si nu scriu nimic, deci asta nu e un criteriu demn de luat in consideratie. pisi is the boss ba argumentele valide conteaza iti explic de ce nu este normal ca in 2 sau 3 ani pe site 1 membru sa nu aibe nimic bun de spus la adresa nimanui si cum apare ceva nou el sa critice fara sa fi fost vreodata pur si simplu critica cu atac de imagine, spam off topic si hate speech acestea 3 din urma nu cred ca sunt conform regulamentului faptul ca nu a avut nimic bun de spus la adresa nici unei maseuze in 3 ani denota de fapt interesul lui pe site acela de in nici un caz a contribui la comunitate ci doar de a denigra pe oricine doreste fara bun simt, logica, fara sa fi fost vreodata sau vre-un principiu in comunicare acestea lucruri si in mod special subliniez contributie zero, hate speech si spam off topic nu sunt ok intelegeam sa vorbeasca ceva daca a fost la mine dar asa gratuit? si nu doar la mine ci la mai toata lumea a avut ceva negativ de spus deci nu este ok daca venea la mine era cu totul altceva daca ar fi venit la mine ar fi vazut cat de speciala sunt si cum imi fac treaba si cum totul la noi este mult peste medie Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Astept sa ne cunoastem 0764 145 286 este numarul meu personal whatsapp me 😍🥰😘 Astazi sunt disponibila in a doua parte a zilei dupa pranz Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Iulie 25, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 3 ore, andrei catalin a spus: Pisicuts de câte ori o sa posteze Attraction aceasta promovare eu o sa scriu ca nu este numărul real al Evei . Pentru ca asta este adevărul Au văzut și ei aceasta practica prin alta parte ( nu dau nume ca să nu fac reclama) și hop și Attraction . Doar ca Attraction vor sa ne ia de prosti cu practicile lor trecute și actuale Am evitat sa scriu pentru ca nu imi place sa stau sa scriu contradictoriu dar eu tind sa ii dau dreptate lui @andrei catalin. Saptamana asta mi-am facut programare la Eva pe whatsapp, am intrebat-o daca accepta fk, atingeri, cunilingus la care mi-a raspuns ca este foarte permisiva si ca merita sa o vizitez, facut programare pentru ora 22, ajung la salonul din Soimus ii dau mesaj ca am ajuns mai devreme si o intreb daca ma poate primi nu raspunde la care la 21:55 o sun, imi raspunde ii zic ca sunt baiatul care are programare la 22 si ca am ajuns, ea ma intreba la ce salon sunt ii zic ca la Soimus si imi zice ca suna ea fetele sa iasa la usa, deci clar ca ea nu era, imi deschide usa o fata draguta nu i-am retinut numele ma invita in receptie vin si 3 fete am ales pe o fata pe nume Kim, o fata frumoasa slabuta si mica de inaltime. Am urcat in camera totul ok curatenie prosop curar, baie curata tot ce trebuie. Kim este ok ca si atitudine si comportament masaj de relaxare ok te intreba daca vrei mai apasat sau cu mai mult ulei la masajul erotic si acolo e ceva placut dar nu profesional nu accepta fk te lasa sa o atingi sa o saruti pe sani, mie un mi-a placut de Kim. Ca si atitudine de salon urat sa umblii cu minciuni dastea, ca si o paranteza in timp ce eram la usa sa intru a mai venit un coleg am intrat amundoi odata pe mine nu ma deranjat dar nu este profi. Adoua zi imi da mesaj asa zia eva daca am mai ajuns asera sau daca vin in seara asta sa stie ce sa faca iar si aici neprofesional. Locatie 10 Kim 9 foarte slim Masaj de relaxare 8 Masaj erotic 7 260 ron 1 1 Link spre comentariu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Ai dreptate ce pot sa pierd . Un cont asta este . La presiunea Attraction am fost penalizat de către pisicuts cu toate ca nu am spus decât niște adevăruri și nu am jignit pe nimeni Nu știu cum de nu vede pisicuts asta . În fine Nu pot sa suport faptul ca Attraction neaga niște adevăruri și ne ia de prosti pe toți cei de aici de pe forum, pe toți clienții care le aduc venituri . Și chiar pe pusicuts De ani de zile Attraction are aceasta practica . De ani de zile când vorbești pe whatsapp pe cele 3 numere ale celor 3 locații cele care scriu din partea Attraction se dau a fi drept fetele care fac masaj și promit câte în luna și în stele. Iar ele de fapt sunt niște fete care se afla la birou . Acum aceeași practica bagand-o la înaintare pe Eva Asa ca pusicuts m ai penalizat pentru ca am spus niște adevăruri Rog pe forumiștii importanți cu contribuții esențiale pe acest forum sa-mi confirme sau infirme cele spuse de mine . Pusicuts m-ai penalizat pentru ca informez niște adevăruri. Dar cu Attraction ce se întâmplă pentru limbajul folosit la adresa mea . În primul rand nu permit unora care își bat joc de clienții lor sa -mi vorbească cu acest individ . Invit forumiștii și clienții care nu cunosc practicile Attraction sa I viziteze pentru a se convinge Subiect închis pentru mine . Cunosc foarte bine practicile Attraction și calitatea masajului 5 1 Link spre comentariu
bastos01 Reputație: 451 Postat Iulie 25, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat Iulie 25, 2021 2 hours ago, hotzu2014 said: Am evitat sa scriu pentru ca nu imi place sa stau sa scriu contradictoriu dar eu tind sa ii dau dreptate lui @andrei catalin. Saptamana asta mi-am facut programare la Eva pe whatsapp, am intrebat-o daca accepta fk, atingeri, cunilingus la care mi-a raspuns ca este foarte permisiva si ca merita sa o vizitez, facut programare pentru ora 22, ajung la salonul din Soimus ii dau mesaj ca am ajuns mai devreme si o intreb daca ma poate primi nu raspunde la care la 21:55 o sun, imi raspunde ii zic ca sunt baiatul care are programare la 22 si ca am ajuns, ea ma intreba la ce salon sunt ii zic ca la Soimus si imi zice ca suna ea fetele sa iasa la usa, deci clar ca ea nu era, imi deschide usa o fata draguta nu i-am retinut numele ma invita in receptie vin si 3 fete am ales pe o fata pe nume Kim, o fata frumoasa slabuta si mica de inaltime. Am urcat in camera totul ok curatenie prosop curar, baie curata tot ce trebuie. Kim este ok ca si atitudine si comportament masaj de relaxare ok te intreba daca vrei mai apasat sau cu mai mult ulei la masajul erotic si acolo e ceva placut dar nu profesional nu accepta fk te lasa sa o atingi sa o saruti pe sani, mie un mi-a placut de Kim. Ca si atitudine de salon urat sa umblii cu minciuni dastea, ca si o paranteza in timp ce eram la usa sa intru a mai venit un coleg am intrat amundoi odata pe mine nu ma deranjat dar nu este profi. Adoua zi imi da mesaj asa zia eva daca am mai ajuns asera sau daca vin in seara asta sa stie ce sa faca iar si aici neprofesional. Locatie 10 Kim 9 foarte slim Masaj de relaxare 8 Masaj erotic 7 260 ron Misto, multumesc, si eu o aveam pe Kim in vedere dar cred ca nu mai e cazul, m-am lamurit. O nelamurire am totusi, de ce ai platit 260 ? Link spre comentariu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 3 ore, hotzu2014 a spus: Am evitat sa scriu pentru ca nu imi place sa stau sa scriu contradictoriu dar eu tind sa ii dau dreptate lui @andrei catalin. Saptamana asta mi-am facut programare la Eva pe whatsapp, am intrebat-o daca accepta fk, atingeri, cunilingus la care mi-a raspuns ca este foarte permisiva si ca merita sa o vizitez, facut programare pentru ora 22, ajung la salonul din Soimus ii dau mesaj ca am ajuns mai devreme si o intreb daca ma poate primi nu raspunde la care la 21:55 o sun, imi raspunde ii zic ca sunt baiatul care are programare la 22 si ca am ajuns, ea ma intreba la ce salon sunt ii zic ca la Soimus si imi zice ca suna ea fetele sa iasa la usa, deci clar ca ea nu era, imi deschide usa o fata draguta nu i-am retinut numele ma invita in receptie vin si 3 fete am ales pe o fata pe nume Kim, o fata frumoasa slabuta si mica de inaltime. Am urcat in camera totul ok curatenie prosop curar, baie curata tot ce trebuie. Kim este ok ca si atitudine si comportament masaj de relaxare ok te intreba daca vrei mai apasat sau cu mai mult ulei la masajul erotic si acolo e ceva placut dar nu profesional nu accepta fk te lasa sa o atingi sa o saruti pe sani, mie un mi-a placut de Kim. Ca si atitudine de salon urat sa umblii cu minciuni dastea, ca si o paranteza in timp ce eram la usa sa intru a mai venit un coleg am intrat amundoi odata pe mine nu ma deranjat dar nu este profi. Adoua zi imi da mesaj asa zia eva daca am mai ajuns asera sau daca vin in seara asta sa stie ce sa faca iar si aici neprofesional. Locatie 10 Kim 9 foarte slim Masaj de relaxare 8 Masaj erotic 7 260 ron Cică a doua zi îți dă mesaj Eva sa te întrebe dacă aici ajuns aseară sau dacă vi în seara asta ? Pisicuts nu se vede ca suntem luați de prosti ? Inclusiv tu . De către cei de la Attraction 3 Link spre comentariu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Pisicuts pentru ca am spus niște adevăruri foarte clare și evidente , nejignind pe nimeni , nefăcând vreo promovare a unui alt salon am ajuns în câteva ore sa am o reputație negativa . Vi se pare normal , ca neavând nici o treaba cu ceea ce am scris eu și fiind toate în necunostiinta de cauza , sa primesc minusuri in câteva ore la toate postările mele de la EROS_MASSAGE , Alice_Temple , Amamda_Eros și bineînțeles de la EVA_LOVE ? Pentru niște adevăruri. Aici nu contează opinia unora în necunostiinta de cauza și unora care au început cu niște miciuni și care normal după ce le susțin sus și tare nu au cum sa le recunoască. Rog forumiștii care știu concret despre ce este vorba privind cele expuse de mine sa ia atitudine pentru a arata cu nu vorbesc aiurea sau prostii . 3 1 Link spre comentariu
loco69696 Reputație: 24 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Saracul pisicut. Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Poate se enerveaza Pisicuts si ii baneaza pe toti cei implicati in balciul asta, si dintr-o tabara, si din cealalta ! 🤣😂🤣 1 Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 6 hours ago, andrei catalin said: Ai dreptate ce pot sa pierd . Un cont asta este . La presiunea Attraction am fost penalizat de către pisicuts cu toate ca nu am spus decât niște adevăruri și nu am jignit pe nimeni Nu știu cum de nu vede pisicuts asta . În fine Nu pot sa suport faptul ca Attraction neaga niște adevăruri și ne ia de prosti pe toți cei de aici de pe forum, pe toți clienții care le aduc venituri . Și chiar pe pusicuts De ani de zile Attraction are aceasta practica . De ani de zile când vorbești pe whatsapp pe cele 3 numere ale celor 3 locații cele care scriu din partea Attraction se dau a fi drept fetele care fac masaj și promit câte în luna și în stele. Iar ele de fapt sunt niște fete care se afla la birou . Acum aceeași practica bagand-o la înaintare pe Eva Asa ca pusicuts m ai penalizat pentru ca am spus niște adevăruri Rog pe forumiștii importanți cu contribuții esențiale pe acest forum sa-mi confirme sau infirme cele spuse de mine . Pusicuts m-ai penalizat pentru ca informez niște adevăruri. Dar cu Attraction ce se întâmplă pentru limbajul folosit la adresa mea . În primul rand nu permit unora care își bat joc de clienții lor sa -mi vorbească cu acest individ . Invit forumiștii și clienții care nu cunosc practicile Attraction sa I viziteze pentru a se convinge Subiect închis pentru mine . Cunosc foarte bine practicile Attraction și calitatea masajului nu pare subiect inchis tu ai un hate speech off topic cu mine eu vorbesc despre masajul meu tu de-ale tale paralel cu ceea ce vorbesc eu de altfel tu ai hate speech pe orice topic de masaj nu poti numi 1 topic de masaj care ti-a placut in 3 ani prezenta ta pe site este clara si interesele tale cu acest cont Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 1 hour ago, horny_gooner said: Poate se enerveaza Pisicuts si ii baneaza pe toti cei implicati in balciul asta, si dintr-o tabara, si din cealalta ! 🤣😂🤣 si eu astept sa fie avertizat individul pentru spam off topic ca de mine si de masajul meu nu vorbeste aici Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 1 hour ago, loco69696 said: Saracul pisicut. saracul andrei vorbeste despre toate maseuzele bune fara sa fi fost vreodata la ele boala la cap Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 1 hour ago, andrei catalin said: Pisicuts pentru ca am spus niște adevăruri foarte clare și evidente , nejignind pe nimeni , nefăcând vreo promovare a unui alt salon am ajuns în câteva ore sa am o reputație negativa . Vi se pare normal , ca neavând nici o treaba cu ceea ce am scris eu și fiind toate în necunostiinta de cauza , sa primesc minusuri in câteva ore la toate postările mele de la EROS_MASSAGE , Alice_Temple , Amamda_Eros și bineînțeles de la EVA_LOVE ? Pentru niște adevăruri. Aici nu contează opinia unora în necunostiinta de cauza și unora care au început cu niște miciuni și care normal după ce le susțin sus și tare nu au cum sa le recunoască. Rog forumiștii care știu concret despre ce este vorba privind cele expuse de mine sa ia atitudine pentru a arata cu nu vorbesc aiurea sau prostii . pai normal ca daca vorbesti aiurea vei primi minusuri daca m-ai vizita si mi-ai lasa o recenzie mie sau celor care iti dau minusuri (unde la fel ai vorbit fara sa fi fost vreodata la masaj) sau daca ai vorbi cu un discurs normal, elegant, guvernat de bun simt , nu ti-am mai da minusuri altfel daca ai atacat toata comunitatea si ai vorbit paralel cu ceea ce facem noi off topic hate speech primesti minusuri nu esti placut incearca totusi masajul nostru, al meu efectiv, al fetelor pe care le critici si scrie o recenzie, daca esti onest vei primi o inimioara din partea mea daca tu ne critici fara sa ne cunosti vei primi un minus pentru asta sunt pe site Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Genul programului Thriller/Drama ! Fetelor, aducem noi berea, facei voi pop-corn ? Multumim, va pupam ! 1 Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 1 hour ago, andrei catalin said: Pisicuts pentru ca am spus niște adevăruri foarte clare și evidente , nejignind pe nimeni , nefăcând vreo promovare a unui alt salon am ajuns în câteva ore sa am o reputație negativa . Vi se pare normal , ca neavând nici o treaba cu ceea ce am scris eu și fiind toate în necunostiinta de cauza , sa primesc minusuri in câteva ore la toate postările mele de la EROS_MASSAGE , Alice_Temple , Amamda_Eros și bineînțeles de la EVA_LOVE ? Pentru niște adevăruri. Aici nu contează opinia unora în necunostiinta de cauza și unora care au început cu niște miciuni și care normal după ce le susțin sus și tare nu au cum sa le recunoască. Rog forumiștii care știu concret despre ce este vorba privind cele expuse de mine sa ia atitudine pentru a arata cu nu vorbesc aiurea sau prostii . ai spus doar fabulatii ca tu la mine la masaj nu ai fost vreodata ca sa ma cunosti, nu mi-ai lasat recenzie nici mie nici la alte fete pe alte topice pe care le-ai criticat incearca si tu sa dai dovada de bun simt, eleganta si discutie constructiva daca faci doar atacuri ieftine asta primesti tot ceea ce ai spus nu are nici o legatura cu mine si in continuare faci circ off topic si hate speech daca mi-ai face o vizita si as fi gresit cu ceva sau nu as fi fost buna, frumoasa, prezentabila, calda as intelege dar asa ? de ce ma vorbesti urat, pe mine, pe alte maseuze, locul unde lucrez eu, alte locuri fara sa ne cunosti personal ? ti se pare corect ? primesti ce meriti Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 9 hours ago, hotzu2014 said: Am evitat sa scriu pentru ca nu imi place sa stau sa scriu contradictoriu dar eu tind sa ii dau dreptate lui @andrei catalin. Saptamana asta mi-am facut programare la Eva pe whatsapp, am intrebat-o daca accepta fk, atingeri, cunilingus la care mi-a raspuns ca este foarte permisiva si ca merita sa o vizitez, facut programare pentru ora 22, ajung la salonul din Soimus ii dau mesaj ca am ajuns mai devreme si o intreb daca ma poate primi nu raspunde la care la 21:55 o sun, imi raspunde ii zic ca sunt baiatul care are programare la 22 si ca am ajuns, ea ma intreba la ce salon sunt ii zic ca la Soimus si imi zice ca suna ea fetele sa iasa la usa, deci clar ca ea nu era, imi deschide usa o fata draguta nu i-am retinut numele ma invita in receptie vin si 3 fete am ales pe o fata pe nume Kim, o fata frumoasa slabuta si mica de inaltime. Am urcat in camera totul ok curatenie prosop curar, baie curata tot ce trebuie. Kim este ok ca si atitudine si comportament masaj de relaxare ok te intreba daca vrei mai apasat sau cu mai mult ulei la masajul erotic si acolo e ceva placut dar nu profesional nu accepta fk te lasa sa o atingi sa o saruti pe sani, mie un mi-a placut de Kim. Ca si atitudine de salon urat sa umblii cu minciuni dastea, ca si o paranteza in timp ce eram la usa sa intru a mai venit un coleg am intrat amundoi odata pe mine nu ma deranjat dar nu este profi. Adoua zi imi da mesaj asa zia eva daca am mai ajuns asera sau daca vin in seara asta sa stie ce sa faca iar si aici neprofesional. Locatie 10 Kim 9 foarte slim Masaj de relaxare 8 Masaj erotic 7 260 ron iti multumesc mult pentru vizita la noi la salon, imi pare rau ca nu te-am primit eu. legat de confunzia creata: o sa fac lumina in ce s-a intamplat am avut o zi libera saptamana aceasta mi-am lasat tel prin care vb cu voi la receptie (in viata personala nu imi iau munca) ar fi culmea sa ma intrebe prietenul meu, mama cine ma suna sau de ce am doua telefoane. m-am asigurat ca nu se mai intampla sper totusi intr-o zi sa te pot primi eu imi pare rau ca nu ne-am sincronizat accidental iti multumesc ca ai fost la noi si iti multumesc petru cuvintele frumoase legate de colega mea am vb colega i-am spus sa nu mai raspunda sa ia rezervari pentru salon de pe numarul meu. Link spre comentariu
mrbigpulo Reputație: 56 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Fantasy Fuck Land Oras:Fantasy Fuck Land Partajează Postat Iulie 25, 2021 legat de discutia aprinsa, pot sa va spun ca am fost la Eva recent si este total diferita de majoritatea fetelor personal o pun in top 5 maseuze ale momentului cu greu gasesti o maseuza ca Eva si am fost cam la toate maseuzele misto de pe site nu prea mi-a scapat nici una Eva tine-o tot asa esti pe drumul cel bun - fruntea sus si continua sa faci ce faci bine Ne revedem curand 1 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Iulie 25, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 1 oră, EVA_LOVE a spus: iti multumesc mult pentru vizita la noi la salon, imi pare rau ca nu te-am primit eu. legat de confunzia creata: o sa fac lumina in ce s-a intamplat am avut o zi libera saptamana aceasta mi-am lasat tel prin care vb cu voi la receptie (in viata personala nu imi iau munca) ar fi culmea sa ma intrebe prietenul meu, mama cine ma suna sau de ce am doua telefoane. m-am asigurat ca nu se mai intampla sper totusi intr-o zi sa te pot primi eu imi pare rau ca nu ne-am sincronizat accidental iti multumesc ca ai fost la noi si iti multumesc petru cuvintele frumoase legate de colega mea am vb colega i-am spus sa nu mai raspunda sa ia rezervari pentru salon de pe numarul meu. Cred ca nu am nimic de pierdut si o sa iti mai dau o sansa, o sa te vizitez si sper sa fie cum zici tu. 1 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Iulie 25, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2021 Acum 8 ore, bastos01 a spus: Misto, multumesc, si eu o aveam pe Kim in vedere dar cred ca nu mai e cazul, m-am lamurit. O nelamurire am totusi, de ce ai platit 260 ? Atat costa masajul mai permisiv. Ca si o paranteza marita sa o incerci pe Kim 1 1 Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 8 hours ago, hotzu2014 said: Atat costa masajul mai permisiv. Ca si o paranteza marita sa o incerci pe Kim 😘 Link spre comentariu
EVA_LOVE Reputație: 130 Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 9 hours ago, hotzu2014 said: Cred ca nu am nimic de pierdut si o sa iti mai dau o sansa, o sa te vizitez si sper sa fie cum zici tu. 😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum