pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 29, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 29, 2017 2-3 apartamente ptr a fi inchiriate ! (Nu damelor).Asta-i visul ăl mare !! 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 29, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 29, 2017 2-3 apartamente ptr a fi inchiriate ! (Nu damelor).Asta-i visul ăl mare !!Uite un om cu capu pă umeri ! 5 2
papacioaca Reputație: 428 Postat Mai 29, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Mai 29, 2017 Uite un om cu capu pă umeri !...pe gât! 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 29, 2017 Postat Mai 29, 2017 Sa vad vietuitoarele marine dintr-un batiscaf la 3000 de m sub nivelul marii, sa vad pamantul dintr-un zbor orbital, sa calatoresc prin jungla amazoniana. 1
sylvya69 Reputație: 7 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2017 nu am reusit sa intalnesc un domn generos care sa-mi arate lumeasi pe care sa-l iubesc cu ardoarein cele mai intime locuri 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 29, 2017 Postat Mai 29, 2017 nu am reusit sa intalnesc un domn generos care sa-mi arate lumeasi pe care sa-l iubesc cu ardoarein cele mai intime locuriCTRL-ALT-DEL 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Mai 30, 2017 VISUL meu de moment l-as descrie cam asa : Incerc de cateva luni bune sa-mi temperez iesirile spontane si critice, in spatiul acesta online, ascutit si mult prea strident colorat.Sunt si eu in bula mea armonioasa , uneori , d'aia nici nu mai replichez si nu aprob anumite incrancenari (mai nou dintre fete/femei) . Am incercat sa ma stapanesc si sa refuz sa mai fac un subiect de gen , fiind de la sine inteles ca poate nu ar prezenta prea mare interes. Circul si badarania au fost intotdeauna acceptate , aici , iar spectatorii nu au intarziat sa apara , unul cate unul , dandu-si coate . Azi deja am zis ....macar atata lucru bun sa fac si eu pe aici , sa nu prea mai intervin , ca in rest : libertatea de exprimare, cea de libera credinta si orientare sexuala, cea de libera circulatie (vai ce miracol a putut sa ni se intample ! ) a tot aparut ca subiecte de discutii pe aici. si in dispute care mai de care mai inversunate Esti un om bun, misto, nu minti ( o tema pe care clar nu o agreez si nu am facut-o niciodata ) , nu ucizi sau sa invidiezi capra vecinului, esti si mai misto Nu imi permit sa fie treaba mea pe cine iubești sau cui te inchini , asta tine de spiritualitatea fiecaruia. Si daca esti om rau, minti, omori si mananci si capra vecinului, nu religia ta e de vina (ca tot a defilat un subiect pe tema asta) . De vina esti doar tu. Cum ai ajuns sa nu te mai iubesti nici macar pe tine , nu vei face asta nici fata de vreun semen de-al tau pe aici. Dumnezeu si iubirea sunt "lucruri" de trait doar in interiorul sufletului tau. Indecenta a ajuns un pacat destul de vechi , pe la toate casele oamenilor , de ce sa ne ascundem dupa deget sau masti care mai de care mai fistichii . Ca si intoleranta, in vizita prin toate TOPICELE , inclusiv aici pe DG. Fiecare a ajuns sa se desfasoare pe aici cu treaba lui sau pe treaba lui (intelegeti ce am vrut sa zic) Deci pro CREDINTA SI ARMONIE , oricum ar fi ea , daca acesta nu implica chestii grave gen amenintari asupra altor persoane si acte de proxenetism... ce atata ura si disperare ajunsa la cote care depasesc demnitatea umana , pro LIBERTATE, , pro LGBT si sa se plimbe toată lumea cat mai mult, cat mai departe și de mana cu cine doreste fiecare . Si nu in ultimul rand sa futa sau sa se.futa fiecare cat , cum si pe cat poate ..... as zice Un VIS destul de simplu si usor de pus in practica si nu in ultimul rand o cafea mare cu lapte si mult zahar. din partea mea (Eu sunt deja la a doua )https://cafeauata.files.wordpress.com/2013/05/anigif_enhanced-buzz-6146-1365605248-9.gif 8 13
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 30, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 30, 2017 nu am reusit sa intalnesc un domn generos care sa-mi arate lumeasi pe care sa-l iubesc cu ardoarein cele mai intime locuriCaută-l, în continuare. Și succese ! 1
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 30, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 30, 2017 Caută-l, în continuare. Și succese !cristescule tu decat cauti pe forum da nai reusit sa gasesti nimica
Postări Recomandate