Sari la conținut

Informați despre www.jempo.com

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor!

Sti cineva ceva despre site-ul www.jempo.com

Ma uitam pe un site de publicitate si deodată mi-a apărut reclama acestui site, iar din curiozitate am si deschis un un link, după care am creat si un cont.

Acest site spune ca pe el găsești doamne si domnișoare căsătorite, care sunt interesate doar de relații discrete din plăcere care doresc doar satisfacție.

Am accesat câteva profile după care primesc diferite mesaje de la toate personale accesate cu propuneri de prietenie si avansuri . Problema este ca dacă doresti sa răspunzi la unul din mesaje la oricare persoana iti cere sa alimentezi contul cu bani pentru a accesa unul din abonamentele oferite de ei pentru conversații.

As dori sa stiu dacă cineva cunoaște site-ul, iar mesajele pe care le primești sunt reale nu numai ca sa te facă sa cumperi abonamentul si sa iti ia bani gratuit!

Postat

Salutare tuturor!

Ma uitam pe un site de publicitate si deodată mi-a apărut reclama acestui site, iar din curiozitate am si deschis un un link, după care am creat si un cont.

Acest site spune ca pe el găsești doamne si domnișoare căsătorite, care sunt interesate doar de relații discrete din plăcere care doresc doar satisfacție.

Am accesat câteva profile după care primesc diferite mesaje de la toate personale accesate cu propuneri de prietenie si avansuri . Problema este ca dacă doresti sa răspunzi la unul din mesaje la oricare persoana iti cere sa alimentezi contul cu bani pentru a accesa unul din abonamentele oferite de ei pentru conversații.

As dori sa stiu dacă cineva cunoaște site-ul, iar mesajele pe care le primești sunt reale nu numai ca sa te facă sa cumperi abonamentul si sa iti ia bani gratuit!

stai in banca ta mesajele care le primesti sunt false , produse automat de site doar sa te faca sa platesti . este japca si atat

• Like 1
  • Oras:Europa
Postat

Salutare tuturor!

Eu n as incerca. De regula, genul acesta de raspunsuri sunt setate automat de site, cu profile fake, ca sa te determine sa cumperi un abonament.

Afara i vopsit gardul, inauntru leopardul.

Postat

Eu n as incerca. De regula, genul acesta de raspunsuri sunt setate automat de site, cu profile fake, ca sa te determine sa cumperi un abonament.

Afara i vopsit gardul, inauntru leopardul.

La aceeași părere sunt si eu. Dar am zis ca poate tutusi ma înșel si sa cer părerea si fraților, nu de alta ca poate ne am fi bucurat cu toți de asemenea plăceri.

Uite aici câteva mesaje...

post-198451-0-70884200-1495918013_thumb.png

post-198451-0-40593000-1495918025_thumb.png

post-198451-0-26390800-1495918037_thumb.png

post-198451-0-75787900-1495918047_thumb.png

post-198451-0-34455700-1495918060_thumb.png

post-198451-0-12503000-1495918072_thumb.png

post-198451-0-40403400-1495918085_thumb.png

post-198451-0-18741800-1495918099_thumb.png

post-198451-0-28035600-1495918109_thumb.png

post-198451-0-72863200-1495918118_thumb.png

Postat

Sunt generate automat mesajele ... Sunt scrise cam la fel ...

Asa ca .. Onsa dai banii degeaba ;)

Postat

Mi se par genul impersonal de abordare. Care nu are decit rolul de a te determina sa cumperi.

Mentin opinia...dai banii de pomana. Tu decizi.

• Like 1
Postat

Mi se par genul impersonal de abordare. Care nu are decit rolul de a te determina sa cumperi.

Mentin opinia...dai banii de pomana. Tu decizi.

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Geme netul de mizerii de-astea.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Thumb down 👎

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...