Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 1336
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

Locația era ieri la un hotel din centru (nu e metropol ) . Iar preturile cele afisate in anunt. Am scris deoarece a vizitato un client de al meu si cam atât. O recenzie sa scrie cineva care a vizitato ;) eu doar detaliile acestea le stiu si cred ca pozele sunt reale

• Like 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Totusi ma intreb.. Ea nu-si pune niciodata intrebarea : ba au tot venit pe la mine ca am fata de sugatoare , dar de ce n-au mai revenit ?

Le doare n pizda Marcele ca nu revenim. Important e sa curga fraierii.

Postat

Le doare n pizda Marcele ca nu revenim. Important e sa curga fraierii.

Ehe, n-o sa mearga la infinit. Pana la urma tot isi pune ALA un semn de intrebare "ba inainte veneau la greu, acum mai vin 2-3 pe saptamana" si ii trage si o 'fardeaza' oleaca :)) . Chiar vreau sa deschid un topic pe aceasta tema , dupa ce ca le tinem acasa si nu-si rup oasele ca noi poate 7/7 zile la munca,ba chiar castiga mult mai mult decat castigam unii dintre noi lunar,  mai au si un comportament de zici ca suntem niste nimicuri. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare