Sari la conținut

Stie careva pe Ramona? 0761 890 956

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am sunat si a raspuns prostu'...asadar sa fie sanatoasa, daca mai e si **spam editat**......nu ne legam la cap fara sa ne doara :)

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

aveti grija, un amic are dosar penal si se chinuie cu procesele pentru o treba d'asta:

"Art. 198:

- Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

-.....................

- Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi."

• Oras:bucharest
Postat

Nu de pe Facebook chiar de la o prietena de a ei .wdf

de unde cunosti tu prietenele ei?
Postat

o prietena de liceu cu ea, ar conta numele??

o prietena de liceu cu ea, ar conta numele??

credeam ca de la vreo colega....in fine bafta și spor la noi descoperiri in domeniu. Important e sa ne aducem fiecare contribuția cu ceva nou, asta e rolul de "vaza".
  • Oras:Romania
Postat

Asa este ar trebui totii cei care au conturi sa dau recenzi......dar multii nu dau chiar daca descopera ceva. eiiii citesc....si vor sa  duka la fete deja testate cu recenzi ok

eu ce recenzie sa mai dau lu ramona  ...daca tipa este **spam editat**

Postat

Asa este ar trebui totii cei care au conturi sa dau recenzi......dar multii nu dau chiar daca descopera ceva. eiiii citesc....si vor sa  duka la fete deja testate cu recenzi ok

eu ce recenzie sa mai dau lu ramona  ...daca tipa este **spam editat**

așa este, tu ai dreptate,dar a face recenzii înseamnă sa consumi bani timp și nu in ultimul sa Riști o mare teapa. Cei mai mulți evita sa facă asta merg la sigur pe cai deja bătătorite.
Postat

am vazut pe  pielea meaa.... am deschis de cateva ori topice cu fete daca le cunoaste cineva ......nimeni nimik....la unele le-am testat si nu am deschis topic ca sa testeze si alti asa dam totu pe tava

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Asa este ar trebui totii cei care au conturi sa dau recenzi......dar multii nu dau chiar daca descopera ceva. eiiii citesc....si vor sa duka la fete deja testate cu recenzi ok

eu ce recenzie sa mai dau lu ramona ...daca tipa este **spam editat**

Fiecare contribuie in functie de constiinta , sunt multi poate prea multi care nu au cont si culeg informatii !! Lucru care se intampla pe orice forum . Vrei sa te faci util , faci recenzie , nu vrei nu faci ! Nu poti obliga in nici un fel . Si eu vreau/am vrut sa pot schimba multe lucruri pe aici , nu s-a putut ! Asa ca m-am linistit .

Bafta !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

la numarul ei de sus.ii dati sms si o sa va raspunda ea..

Vizitator
Reputație: 0
Postat
:)))))))) ce vremuri...

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa vina golanul de peste/cioroi  sa ne explice  :)

• Like 10
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...