vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2017 nu vrei sa iti faci tu tura de noapte in alta parte te rog?adica nu vad de ce tb neaparat sa fii nesimtit cu mine si sa sprijini o vaca handicapata ca trantric aiciai multe topice pe care sa o citezi totusi, nu am chef ca soseata asta ni ci macar carpa de femeie sa fie pe acinu e macar comparabil cu atunci cand ti.a sarit tie tandara pe topicu taute rog sa muti conversatia cu aceasta tampa imputita si blegita in alta parte. am declarat-o nesimtita acu vreo un an juma cand era stalker si japca si tu o intretii aici si ai impresia ca o sa zambewsc?ia hai valea Doar pentru ca ti-ai imaginat chestia aia cu stalker si japca...vorbesti asa cu mine? Nu te cam obosesti inutil dacă imi vorbesti aiurea?...Eventual poți sa zici ca imi faci ceva rău cum ai mai zis la altă fată si sa grabesti un pic lucrurile asa. Că la vorbe despre urâțenia mea m-ai plictisit si cred ca eu as putea sa vorbesc mai urât despre mine. Spune-mi ce rău mi-ai face, mie...unei necunoscute! Interesant e ca dacă nu mă gândeam ca acest băiat imi aduce un sprijin in ceva anume...eu in naivitatea mea, nu mi-am pus gândul asa. 4 2
obsidian Reputație: 1866 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Iunie 3, 2017 Doar pentru ca ti-ai imaginat chestia aia cu stalker si japca...vorbesti asa cu mine? Nu te cam obosesti inutil dacă imi vorbesti aiurea?...Eventual poți sa zici ca imi faci ceva rău cum ai mai zis la altă fată si sa grabesti un pic lucrurile asa. Că la vorbe despre urâțenia mea m-ai plictisit si cred ca eu as putea sa vorbesc mai urât despre mine. Spune-mi ce rău mi-ai face, mie...unei necunoscute!Interesant e ca dacă nu mă gândeam ca acest băiat imi aduce un sprijin in ceva anume...eu in naivitatea mea, nu mi-am pus gândul asa.Si eu, in naivitatea mea, credeam ca re sprijin in lupta...
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Regulamentul forumului imi permite sa postez oriunde vreau, daca folosesc un limbaj civilizat, care nu ofenseaza. So...mai am o ora si termin tura. Keep calm.sunt f calma, dar atitudinea asta nu iti va aduce prea multi prieteni aici
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2017 Intradevar ca niciun medicament psihiatric nu vindeca nimic...avem exemplu chiar aici. Nu chiar...ca dacă e bolnavă si se enervează prea tare cu mine si cu alții poate lua iar medicamente. Ceva le ofera acele medicamente...si omul acela o spune in comentariul lui.
obsidian Reputație: 1866 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Iunie 3, 2017 sunt f calma, dar atitudinea asta nu iti va aduce prea multi prieteni aiciAm trecut de varsta cind credeam in prieteni. Iti recomand si tie sa nu crezi in prieteni. Mai ales ca am dedus din ce am citit pe aici ca prietenii te au adus in starea de nervi actuala.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Am trecut de varsta cind credeam in prieteni. Iti recomand si tie sa nu crezi in prieteni. Mai ales ca am dedus din ce am citit pe aici ca prietenii te au adus in starea de nervi actuala.loool buhuuubai fraierici eu numesc prieteni de peste 20 de ani max 5 persoane in viatain rest am cunostiinte si contacte socialenu indrazni tu din astea cu mine c a te gasesc la call center si iti dau foc de viu fara reperc ursiuni legalecretinoid umanin felu asta nu legi conversatii aici, acu e mai bine scoate-i-as ma-tii pula dintre tample ca sa nu te fi fatat oarecum retezat?acu intelegi?da stiu ma usaresti, cresti si fa.o oficial si respectuos . nu ma complic cu omide ptuii
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2017 Si eu, in naivitatea mea, credeam ca re sprijin in lupta... Adică...noi doi simpatizăm un pic, iar eu mă simt sprijinită intr-o luptă imaginată de cine? Că mie nu mi se pare o luptă...ci doar isi scoate si ambroz aerul pe gura, miscă din degete si se gândeste la cai verzi pe pereti. 5 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2017 ...am dedus din ce am citit pe aici ca prietenii te au adus in starea de nervi actuala. Nu. Se simte golanca cu acest limbaj... 4 2
obsidian Reputație: 1866 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Iunie 3, 2017 loool buhuuubai fraierici eu numesc prieteni de peste 20 de ani max 5 persoane in viatain rest am cunostiinte si contacte socialenu indrazni tu din astea cu mine c a te gasesc la call center si iti dau foc de viu fara reperc ursiuni legalecretinoid umanin felu asta nu legi conversatii aici, acu e mai bine scoate-i-as ma-tii pula dintre tample ca sa nu te fi fatat oarecum retezat?acu intelegi?da stiu ma usaresti, cresti si fa.o oficial si respectuos . nu ma complic cu omide ptuiiAm inteles. Imi pare rau ca te am adus in aceasta stare. Sincer. Ai grija de tine.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Am inteles. Imi pare rau ca te am adus in aceasta stare. Sincer. Ai grija de tine.shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcrede-ma. nu is persoaana potrivita cu care faci de astea si daca vreau dau de tine. dar esti extrem de neimportantdeci shhhhh indiciu muta.te cu tantric pe alt topic. mersi
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2017 ☺
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2017 indiciu muta.te cu tantric pe alt topic. mersi De ce ii spui sa se mute pe alt topic cu mine...ca prost tu nu te opresti sa vorbesti? 3 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 tantric crede.ma pe cuvant ca daca te cred psihopata si hartuitoare nu esti scutitainainte sa aj in ardeal oarecum dau prin oltenia. si tu crezi ca poti vb orice dar eu nu.s pisicuts in lumea mea gura te omoarastiind cat vb nu o sa iti fac bucuria dar crede ma pe cuvant ca strabunicu m.a invatat sa zbor creier de la distante cu pusti antichitati. nu am pusti nici macar revolver si dezaprob vanatoarea dar crede ma ca pe drum fac rost de una ca cunosc oameni si daca nu tot stiu sa infig o lama de cutit de la cateva sute de metri fara un cuvant si dupa cateva minute de studiustai si tu pe pizda ta si fa-ti upuri dragute la topicele tale de mortaciune
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 adica faptul ca esti femeie nu ma face rabdatoare la nesfarsit si pot face absolut orice sa para legitima apararepotoleste si vezi ca ai un copil...poate ar fi cazul sa nu mai fi o lepra online,ci sa te ocupi de copilul tau pe care nu eziti sa il palmui cum ai declaresti scutita sa comentatezi la tot si orice am zis ca nu tb sa se intample maine, sau peste o saptamanasar te rad legal in max un an si o fac sa para un accident cu tot si in ciuda a ce am scris aicipizda tampa si trecuta
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 lorena te manc de vie, abtine-te )
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 3, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 3, 2017 rautate?? frustrare? acu am citit integral ce ai spus mai sus. sg persoana care te cunoaste e lorena, huh? o putoare cu un biet copil handicapat, mizer si repetent?!marsh gunoi ce esti, simpla citare ma spurca nu tb sa te cunoscuoooooooooooooooooooia uite ce băiat am...frumos si înalt ca un brad. Cum iti permiți tu sa imi jignesti copilul? Cu ce drept? Cine esti ..arata.ti fatza aici pe forum sa vad lasule cine esti 1
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Iunie 3, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iunie 3, 2017 rautate?? frustrare? acu am citit integral ce ai spus mai sus. sg persoana care te cunoaste e lorena, huh? o putoare cu un biet copil handicapat, mizer si repetent?!marsh gunoi ce esti, simpla citare ma spurca nu tb sa te cunoscuoooooooooooooooooooesti dobre..cu alt nickname
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 ia uite jigodie infecte ce băiat am...frumos si înalt ca un brad. Cum morții tai iti permiți tu sa imi jignesti copilul? Cu ce drept? Cine esti ..arata.ti fatza aici pe forum sa vad lasule cine esti si cu ce drept mizerie imi jignesti tu copilul? Animalule, scârbă ordinata si infecta. Cacate.ai mort. Mancate.ar viermii de viu. Bineinteles ca te.ai luat după ce scrie pafuchiosile de Dobre, sa imi jigniti voi baiatul. sunteti 2 aurolaci frustrați și 2 labari triști invidiosi si nefericiți.marsh latura insipida, prostituata comuna ce esti pe topicu tauharitica dracu 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Lorena crede.ma pe cuvant nu sunt Dobre si nu sunt pisicuts. tocmai ca nu.s barbat nu o invarti usor cu m mine. du.te frumos ca te eviscerez cu mana mea bleguto )
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2017 Doamneee, mare e gradina ta!)) 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Doamneee, mare e gradina ta! ))si multi sar gardul cand poarta era deschisa
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 3, 2017 Toate dementele distruse s-au adunat aici 2 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 3, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 3, 2017 Toate dementele distruse s-au adunat aiciinca nu te-ai calmat kid? ma repet, aduna-te si te asigur ca nu iti permit sa imi vb nerespectuos. toane,ca toane, dar aduna.te ca daca ma.ta nu te.a pleznit vreodata sa iti sara dintii, 'mami' o va facefa-ti figura de pusti cu bani de la parinti de curve destule in alta parte, ok?sau vb in plm frumos
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum