Sari la conținut

Dragi domni si domnisori

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu vrei sa iti faci tu tura de noapte in alta parte te rog?

adica nu vad de ce tb neaparat sa fii nesimtit cu mine si sa sprijini o vaca handicapata ca trantric aici

ai multe topice pe care sa o citezi totusi, nu am chef ca soseata asta ni ci macar carpa de femeie sa fie pe aci

nu e macar comparabil cu atunci cand ti.a sarit tie tandara pe topicu tau

te rog sa muti conversatia cu aceasta tampa imputita si blegita in alta parte. am declarat-o nesimtita acu vreo un an juma cand era stalker si japca si tu o intretii aici si ai impresia ca o sa zambewsc?

ia hai valea

Doar pentru ca ti-ai imaginat chestia aia cu stalker si japca...vorbesti asa cu mine? Nu te cam obosesti inutil dacă imi vorbesti aiurea?...Eventual poți sa zici ca imi faci ceva rău cum ai mai zis la altă fată si sa grabesti un pic lucrurile asa. Că la vorbe despre urâțenia mea m-ai plictisit si cred ca eu as putea sa vorbesc mai urât despre mine. Spune-mi ce rău mi-ai face, mie...unei necunoscute!

Interesant e ca dacă nu mă gândeam ca acest băiat imi aduce un sprijin in ceva anume...eu in naivitatea mea, nu mi-am pus gândul asa.

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Europa
Postat

Doar pentru ca ti-ai imaginat chestia aia cu stalker si japca...vorbesti asa cu mine? Nu te cam obosesti inutil dacă imi vorbesti aiurea?...Eventual poți sa zici ca imi faci ceva rău cum ai mai zis la altă fată si sa grabesti un pic lucrurile asa. Că la vorbe despre urâțenia mea m-ai plictisit si cred ca eu as putea sa vorbesc mai urât despre mine. Spune-mi ce rău mi-ai face, mie...unei necunoscute!

Interesant e ca dacă nu mă gândeam ca acest băiat imi aduce un sprijin in ceva anume...eu in naivitatea mea, nu mi-am pus gândul asa.

Si eu, in naivitatea mea, credeam ca re sprijin in lupta...

• Oras:elsewhere
Postat

Regulamentul forumului imi permite sa postez oriunde vreau, daca folosesc un limbaj civilizat, care nu ofenseaza.

So...mai am o ora si termin tura. Keep calm.

sunt f calma, dar atitudinea asta nu iti va aduce prea multi prieteni aici

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intradevar ca niciun medicament psihiatric nu vindeca nimic...avem exemplu chiar aici.

Nu chiar...ca dacă e bolnavă si se enervează prea tare cu mine si cu alții poate lua iar medicamente. Ceva le ofera acele medicamente...si omul acela o spune in comentariul lui.

Postat

sunt f calma, dar atitudinea asta nu iti va aduce prea multi prieteni aici

Am trecut de varsta cind credeam in prieteni. Iti recomand si tie sa nu crezi in prieteni. Mai ales ca am dedus din ce am citit pe aici ca prietenii te au adus in starea de nervi actuala.

Postat

Am trecut de varsta cind credeam in prieteni. Iti recomand si tie sa nu crezi in prieteni. Mai ales ca am dedus din ce am citit pe aici ca prietenii te au adus in starea de nervi actuala.

loool buhuuu

bai fraierici eu numesc prieteni de peste 20 de ani max 5 persoane in viata

in rest am cunostiinte si contacte sociale

nu indrazni tu din astea cu mine c a te gasesc la call center si iti dau foc de viu fara reperc ursiuni legale

cretinoid uman

in felu asta nu legi conversatii aici, acu e mai bine scoate-i-as ma-tii pula dintre tample ca sa nu te fi fatat oarecum retezat?

acu intelegi?

da stiu ma usaresti, cresti si fa.o oficial si respectuos . nu ma complic cu omide ptuii

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si eu, in naivitatea mea, credeam ca re sprijin in lupta...

Adică...noi doi simpatizăm un pic, iar eu mă simt sprijinită intr-o luptă imaginată de cine? Că mie nu mi se pare o luptă...ci doar isi scoate si ambroz aerul pe gura, miscă din degete si se gândeste la cai verzi pe pereti.
  • Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

...am dedus din ce am citit pe aici ca prietenii te au adus in starea de nervi actuala.

Nu. Se simte golanca cu acest limbaj...
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

loool buhuuu

bai fraierici eu numesc prieteni de peste 20 de ani max 5 persoane in viata

in rest am cunostiinte si contacte sociale

nu indrazni tu din astea cu mine c a te gasesc la call center si iti dau foc de viu fara reperc ursiuni legale

cretinoid uman

in felu asta nu legi conversatii aici, acu e mai bine scoate-i-as ma-tii pula dintre tample ca sa nu te fi fatat oarecum retezat?

acu intelegi?

da stiu ma usaresti, cresti si fa.o oficial si respectuos . nu ma complic cu omide ptuii

Am inteles. Imi pare rau ca te am adus in aceasta stare. Sincer. Ai grija de tine.

Postat

Am inteles. Imi pare rau ca te am adus in aceasta stare. Sincer. Ai grija de tine.

shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

crede-ma. nu is persoaana potrivita cu care faci de astea si daca vreau dau de tine. dar esti extrem de neimportant

deci shhhhh :)

indiciu muta.te cu tantric pe alt topic. mersi :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

indiciu muta.te cu tantric pe alt topic. mersi :)

De ce ii spui sa se mute pe alt topic cu mine...ca prost tu nu te opresti sa vorbesti?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

tantric crede.ma pe cuvant ca daca te cred psihopata si hartuitoare nu esti scutita

inainte sa aj in ardeal oarecum dau prin oltenia. si tu crezi ca poti vb orice dar eu nu.s pisicuts in lumea mea gura te omoara

stiind cat vb nu o sa iti fac bucuria dar crede ma pe cuvant ca strabunicu m.a invatat sa zbor creier de la distante cu pusti antichitati. nu am pusti nici macar revolver si dezaprob vanatoarea dar crede ma ca pe drum fac rost de una ca cunosc oameni si daca nu tot stiu sa infig o lama de cutit de la cateva sute de metri fara un cuvant si dupa cateva minute de studiu

stai si tu pe pizda ta si  fa-ti upuri dragute la topicele tale de mortaciune

Postat

adica faptul ca esti femeie nu ma face rabdatoare la nesfarsit si pot face absolut orice sa para legitima aparare

potoleste si vezi ca ai un copil...poate ar fi cazul sa nu mai fi o lepra online,ci sa te ocupi de copilul tau pe care nu eziti sa il palmui cum ai declar

esti scutita sa comentatezi la tot si orice am zis ca nu tb sa se intample maine, sau peste o saptamana

sar te  rad legal in max un an si o fac sa para un accident cu tot si in ciuda a ce am scris aici

pizda tampa si trecuta :)

• Oras:0730163270
Postat

rautate?? frustrare? :laugh2 :laugh2

acu am citit integral ce ai spus mai sus. sg persoana care te cunoaste e lorena, huh? o putoare cu un biet copil handicapat, mizer si repetent?!

marsh gunoi ce esti, simpla citare ma spurca nu tb sa te cunosc

uooooooooooooooooooo

ia uite ce băiat am...frumos si înalt ca un brad. Cum iti permiți tu sa imi jignesti copilul? Cu ce drept? Cine esti ..arata.ti fatza aici pe forum sa vad lasule cine esti
  • Like 1
Postat

rautate?? frustrare? :laugh2 :laugh2

acu am citit integral ce ai spus mai sus. sg persoana care te cunoaste e lorena, huh? o putoare cu un biet copil handicapat, mizer si repetent?!

marsh gunoi ce esti, simpla citare ma spurca nu tb sa te cunosc

uooooooooooooooooooo

esti dobre..cu alt nickname

post-234062-0-10575500-1496468163_thumb.jpg

post-234062-0-95867500-1496468171_thumb.jpg

Postat

ia uite jigodie infecte ce băiat am...frumos si înalt ca un brad. Cum morții tai iti permiți tu sa imi jignesti copilul? Cu ce drept? Cine esti ..arata.ti fatza aici pe forum sa vad lasule cine esti si cu ce drept mizerie imi jignesti tu copilul? Animalule, scârbă ordinata si infecta. Cacate.ai mort. Mancate.ar viermii de viu. Bineinteles ca te.ai luat după ce scrie pafuchiosile de Dobre, sa imi jigniti voi baiatul. sunteti 2 aurolaci frustrați și 2 labari triști invidiosi si nefericiți.

marsh latura insipida, prostituata  comuna ce esti pe topicu tau

haritica dracu

• Like 1
Postat

Lorena crede.ma pe cuvant nu sunt Dobre si nu sunt pisicuts. tocmai ca nu.s barbat nu o invarti usor cu m mine. du.te frumos ca te eviscerez cu mana mea bleguto :))

Postat

Doamneee, mare e gradina ta! :)))

si multi sar gardul cand poarta era deschisa

Postat

Toate dementele distruse s-au adunat aici

inca nu te-ai calmat kid? :laugh2

ma repet, aduna-te si te asigur ca nu iti permit sa imi vb nerespectuos. toane,ca toane, dar aduna.te ca daca ma.ta nu te.a pleznit vreodata sa iti sara dintii, 'mami' o va face

fa-ti figura de pusti cu bani de la parinti de curve destule in alta parte, ok?

sau vb in plm frumos

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...