switchdom Reputație: 16 Postat Noiembrie 6, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2012 Am vazut un anunt nou pe AT. Am folosit functia "Search" de pe site si nu am gasit nimic despre ea. Anuntul suna asa:"ADYNA stapana sexy, ofer sedinte de dominare (bdsm) soft-hard, detin experienta si accesorii f.multe, cunilingus, anallingus, fisting, umilire, bondage, foot fetish, fisting, rol pl, trampl, . Pot chema si 1 baiat, stapana_bdsm@yahoo.com 0720391812 Pret 100 ron"Poze:Se vede ca sunt lucrate in Photoshop (picioarele). 1 1
honey_bunny Reputație: 34 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2018 Am vazut un anunt nou pe AT. Am folosit functia "Search" de pe site si nu am gasit nimic despre ea. Anuntul suna asa:"ADYNA stapana sexy, ofer sedinte de dominare (bdsm) soft-hard, detin experienta si accesorii f.multe, cunilingus, anallingus, fisting, umilire, bondage, foot fetish, fisting, rol pl, trampl, . Pot chema si 1 baiat, stapana_bdsm@yahoo.com 0720391812 Pret 100 ron" Poze: Se vede ca sunt lucrate in Photoshop (picioarele).Unele isi lucreaza picioarele in sala de fitness, altele si-le lucreaza in Photoshop :laugh2
evil12 Reputație: 169 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 18, 2018 Pare interesanta.
locke Reputație: 49 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 23, 2018 unde era anuntul?
scaraoschi Reputație: 92 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2018 Anuntul e din 2012 daca nu ati observat pana acum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum