switchdom Reputație: 16 Postat Noiembrie 6, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2012 Am vazut un anunt nou pe AT. Am folosit functia "Search" de pe site si nu am gasit nimic despre ea. Anuntul suna asa:"ABISUL placerii cuplu de stapani oferim dominare soft-hard: penetrare, spanking, sado maso, umilire fizica-verbala, scuipat, cunilingus, analingus, trampling, feminizare, rol play, umilire, tortura, plimbat cu lesa 0769867025 - 100 lei 30-40 min"Poze:
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2012 Postat Noiembrie 7, 2012 Am mai văzut poza cu indicațiile rutiere mai apare forum aici: https://nimfomane.com/forum/topic/4585-0736458207-ciudata-din-titan/
nfhh Reputație: 276 Postat Decembrie 8, 2012 Postat Decembrie 8, 2012 acum are alt anunt AABELLA SEXY WEB BLONDA SEXY si pasionala ofer show la web-telefon, plata se face cu cod de reincarcare sau transfer.Clientii fideli pot veni si la mine 250 ron ora.In show folosesc jucarii erotice, te pupic si te astp0769867025 Bucurestiemail: [email protected] blonda si cu totul alt peisaj in poze http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/aabella-sexy-web-blonda-sexy-si-pasionala-ofer-show-la-web-telefonplata-se-face_5801399.html
borisbecker Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 27, 2012 BELA, sexy, web, sexy si pasionala ofer show la web-telefon, plata se face cu cod de reincarcare sau transfer. Clientii fideli pot veni si la mine 250 L ora, in show folosesc jucarii erotice, te pupic si te astept, 6 €/20 min., 26 Dec 16:53 Se pare ca acesta este anuntul valabil, am discutat cu ea pe id-ul de mess, incerc sa vad depre ce este vorba .
en3rgy Reputație: 202 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2013 ABELA sexy web tanara sexy si pasionala ofer show incendiar la web sau la telefon, sedinte de dominare, detin jucarii erotice, cer si ofer discretie si igiena totala, curiosii care nu au ce face sa se abtina.kiss you 30 Jan 11:00 0769867025 Bucuresti email: [email protected] Pret: 6€ 20min. Apara cu pozele Cristinei acum. Zice ca face show dar ghice ce....teapa Eu unu as sugera de mutat la EVITAT
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum