Sari la conținut

Loredana - noua la tine in oras 0745495370

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

parca vad unele asemanari, dar mi-e greu tare sa ma decid cat de mult/putin seamana. problema de nivel 1000+

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Parca ochii sunt asemanatori dar convins nu sunt nici eu.

Postat

la masaj era o tipa destul de slabuta la fatza/

loredana sau cum o cheama este destul de plina la obraji

eu zic ca is doua domnisoare diferite

• Oras:Peste tot!
Postat

Si eu zic la fel!! Sunt total diferite. Parca Loredana e mai frumoasa. Si cred ca m-as risca sa ii fac o vizita zilele astea daca mai sta prin oradea.

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Doar mie-mi pare cam masculină duduia?

• Like 3
Postat

iar duduia dupa topic are un fel de a se arata la apatul foto...

zici ca isi da aere de superioritate:))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Adevarul e ca nu o prea ajuta fața

Deși sunt perfect de-acord cu tine.. frumusețea este în ochii privitorului până la urmă, nu? Cine știe, vine Dorel de la sapă, o vede și crede că-i cea mai fatală femeie. :)

• Like 3
Postat

Faptul ăsta tot nu prea scuză faptul c-arată a bărbat. :D

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Am fost eu in vizita sapt trecuta pe la titulara anuntului. Mare greseala...

Dupa ce si-a schimbat pozele din anunt(poate citeste parerile pe aici) am zis ca e suficient de draguta pt una care e clar ca nu are 19 ani si probabil ca stie aceasta meserie, gandindu-ma deasemeni ca am o sansa rar  sa primesc un masaj erotic bun urmat de sex.

La telefon voce cu accente grave, placuta, cartier Prima, loc de tzepe perpetue.

Am ajuns, urcat la mandra, imi spune ca e 150 jumatea de ora si 250 ora, la telefon stabilisem ca daca igiena e ok oralul va fi N. La telefon nu am vb de preturi ci doar de servicii. Achit 150 in avans si intram impreuna la dus unde zice cceva de genul ca la o tipa ca ea unul ca mine merita sa stea o ora. Accentul de unguroaica ma convinge, la intoarcerea in camera mai decartez o suta si sunt invitat sa ma intind pe burta pt masaj. Patul misto, totul suna cum nu se poate mai bine.

Masaj de relaxare 5 minute dar facut in dorul lelii, nu ar merita nici 1 din oficiu.

Zice: -intoarce-te pe spate sa ma ocup de pula.(textual :crazylove )

Incepe sa bage o labuta super modesta, plictisita si cu tehnica lipsa, fara nici un preambul ceva, iar pula s-a facut mica-mica... :laugh2

Acu vine partea interesanta, incepe sa sune telefonul in disperare la 30 cm de moaca mea. Tipa raspunde la al treilea apel si incepe sa discute cu ceva client(sau poate fishul) care era cica in zona si voia sa sune si sa urce. Ii zice sa mearga sa bea o cafea ca-l primeste in 20 de minute. Eu eram de max 20 de minute la ea cu tot cu dus si discutiile initiale. Zic wtf, ora de patruj de minute?

Totusi impaciuitor o invit sa deguste pasarica care  se facuse si mai mica in timp ce  ascultam discutia telefonica(se intelegea perfect ce zicea si interlocutorul)  cu toate ca eu credeam ca asa ceva nu e posibil. Era mica-mica-mica. :eek

Imi spune ca pt neprotejat tre sa mai decartez ca "ea nu face asa ceva la banii aia". Pai cum sa pui guma pe asa o pula moale o intreb? ... raspunde ca normal era sa fiu cu pula in maxima erectie fara ca ea sa ma atinga, ca  n-a mai vazut asa ceva la vreun client.

-Altfel ne-am inteles la telefon, ii zic eu.

Ea spune ca nu.

Ma enervez, ma ridic, cer 100 lei inapoi, se executa, iar eu ma imbrac si plec.

24 de minute pe ceas.

In timpul echiparii au existat  discutii. I-am reprosat ca e o tepara , ea mi-a zis ca sunt dificil si la plecare m-a intrebat daca o sa o mai vizitez. Jur ca asta m-a distrat destul de tare :clap2

Notele:

-aprtament 9, daca nu era in Prima era 9,5 acolo e un pic expus 

-aspect 8, arata mai bine ca in poze, femeie cu forme apetisante chiar daca nu foarte tanara, dragutica si la fata

-masaj erotic inexistent 0

-sex oral nu am mai facut deci 0

-sex normal nu am mai facut, deci si aici 0

faceti voi media

Vrea sa te execute de bani si sa pleci rapid.

Pe mine a reusit de 150. Castigati fara sa faca mai nimic. Un dus si un similacru de frectie cu varful degetelor.

Nu-mi pare asa rau de bani cat de timp si de dupa-amiaza stricata.

• Like 15
  • Minus 8
Postat

Daca eram in locul tau nu ii lasam nici pe aia 150!! :)))😂😂

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Am vizitat-o pe Loredana saptamana trecuta. Locatia este in cartierul Prima, bloc greoi de gasit caci se lucreaza la fatada blocului si muncitorii au dat jos numarul scris pe bloc.

aM REVENIT cu un telefon cand eram in fata si dupa nici 20 secunde cand am dat sa intru in scara un tuciuriu cu ceafa lata iesea si el din bloc. Apartamentul este la etajul 1, este mobilat modern, mobila noua si curat inauntru. L-a usa m-a intampinat Loredana, imbracata in niste pantalonasi scurti si un tricou mulat alb. Este draguta la fata, pot spune ca e mai frumusica in realitate decat in poze.  Are in jur de 170 cm, este neagra toata (bronzata).

Am facut cunostinta si m-a invitat in dormitor. Cand tocmai imi facusem o parere destul de buna despre ea ca prima impresie pe atat de tare m-am inselat. Nu poti lega nici o conversatie cu ea, singurele propozitii pe care le zice sunt legate de bani si de cat timp vrei sa ramai. Citez "nu se fumeaza in casa, fumezi afara cand iesi" , "nu mai pierdem vremea cu tigarea acum, poate data viitoare"  , "poftim prosop curat". 

Platit 150 de lei o finalizare inainte sa intru la dus cu mentioneaza "dusul il faci din timpul tau si mai ai fix 25 de minute". Dupa acel moment mi-am dat seama ca nu trebuia sa vin la ea si sa il cred pe cuvant pe @daulabuci!!!!!!!!

Atitudine: 3/10 - Pur si simplu respingatoare

Locatie 9/10 - foarte curat inauntru,a pus inclusiv cearceaf curat nou pe pat

Aspect: 7/10 Inalta, foarte bronzata, nas cam mare putin, par negru, un tatuaj deasupra fundului, cur rotund si frumos, sani medii lasati. Poate daca avea sanii mai mari ii dadeam un 8

Oral: 0/10 nu a facut oral. A spus ca "facem data viitoare oral nu acum".  Actiunea a inceput cu o laba timp in care stateam pe spate. Mi-au placut in schimb unghiile ei mari si vopsite care mi-au sculat-o din morti si felul in care o tinea in mana ca pe un stilou mai gros :))

Normal: pe la spate 8/10. Are fundul frumos si privelistea fundului din spate m-a dat gata. M-a ajutat sa dau prezervativul jos, m-a sters cu servetel dupa care am intrat din nou la dus.

De recomandat? Daca ai vreun dusman si vrei sa iti bati joc de el atunci i-o poti recomanda lui.

• Like 14

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Dupa acel moment mi-am dat seama ca nu trebuia sa vin la ea si sa il cred pe cuvant pe @daulabuci!!!!!!!!

Plm, ți-ai făcut forum degeaba. :)

• Like 9
  • Minus 8
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Am si eu o curiozitate... Doua vizite cat se poate de credibile si nimeni nu zice nimic de pasarica. Arata normal?

Eu am unele dubii ca persoana asta s-a nascut femeie.

tpc-cr.jpg

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Am si eu o curiozitate... Doua vizite cat se poate de credibile si nimeni nu zice nimic de pasarica. Arata normal?

Eu am unele dubii ca persoana asta s-a nascut femeie.

ioi :laugh2

• Like 6
  • Minus 19

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...