Sari la conținut

ANAIS PRIMA DATA VENITĂ LA TINE IN ORASI

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Eu cand postez ceva adaug si emoticoane

Eladio ai mare dreptate

:*

Exact Anais, ma baieti mai si ganditi inainte sa va dati cu presupusul.
  • Like 1
  • Oras:BUCURESTI
Postat

daca vin la tine te dai asa cu ulei sa luceasca curu si bulanele ca in poza?

Da Sigur ca se poate :*

Postat

Disponibilă

Ma tu esti prost sau te prefaci

De ce postezi tu in locul meu Disponibilă

Poate in acel moment eu nu sunt disponibilă

• Like 1
Postat

Buna seara dragi mei , începând de azi sunt la voi in oraș

Serviciile si prețul il găsiți in semănătură

Atât cat si recenzii din București

Va pup , si va atașez câteva poze :*

0757620679

post-225758-0-27420300-1557583349_thumb.jpg

post-225758-0-47081600-1557583367_thumb.jpg

post-225758-0-24876600-1557583406_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Welcome back. Am raportat sa fie mutat topicul.

Multumesc

Sa fie mutat unde :*

• Oras:valcea
  • Oras:valcea
Postat

Pana la ce ora esti disponibila,numai seara te pot vizita,ti am lasat mesaj cu 08se termina nr.meu

Postat

Pana la ce ora esti disponibila,numai seara te pot vizita,ti am lasat mesaj cu 08se termina nr.meu

Buna ma poti suna pentru detalii

• Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land
Postat

Ieri am fost la dameza.

Directionat la telefon peste drum de Multimobila intr-un bloc langa Sucpi.

Se deschide usa si apare Anais , cea din foto de mai sus intr-un body parca de se vedea mai totul ,ma conduce intr-o camera unde urmeaza sa se desfasoare actiunea.Fata frumusica la fata , sanii mari si frumosi , arata bine la corp , daca ar da cateva kilograme de la burtica jos ar rupe gatul targului , se apropie de forme de brazilianca , parfumata discret , epilata total , pielea fina pe ea..Zambareata si deschisa ca si atitudine.

Decartez 150 lei o finalizare ON+NP , ma dezbrac si ma arunc in pat , ea pleaca sa duca banii si se intoarce in 2/3 minute.

Oralul bun , igienizat cu servetele inainte , nu se ocupa de alte zone 2/3 minute dupa care pune prezervativul si ma intreaba cum vreau si trec peste ea.La normal destul de buna , nu stramta nu larga , nu ma lasat sa o sarut pe sani ca se gadila sau nu stiu ce , dupa o iau pe la spate si pompez cateva minute pana termin.Fara FK , fara alte artificii.

Igienizat , imbracat si plecat.

Mai are o colega bruneta subtirica si tinerica(dupa accent din zona Olteniei) pe care am vazut-o inainte sa plec, nu am intrat in alte discutii.

Door to doõr 20/25 minute.

Locatie 8

Fata 8

Corp 8

Oral 7

Normal 8

GFE 6

• Like 3
Postat

Ieri am fost la dameza.

Se deschide usa si apare Anais , cea din foto de mai sus intr-un body parca de se vedea mai totul ,ma conduce intr-o camera unde urmeaza sa se desfasoare actiunea.Fata frumusica la fata , sanii mari si frumosi , arata bine la corp , daca ar da cateva kilograme de la burtica jos ar rupe gatul targului , se apropie de forme de brazilianca , parfumata discret , epilata total , pielea fina pe ea..Zambareata si deschisa ca si atitudine.

Decartez 150 lei o finalizare ON+NP , ma dezbrac si ma arunc in pat , ea pleaca sa duca banii si se intoarce in 2/3 minute.

Oralul bun , igienizat cu servetele inainte , nu se ocupa de alte zone 2/3 minute dupa care pune prezervativul si ma intreaba cum vreau si trec peste ea.La normal destul de buna , nu stramta nu larga , nu ma lasat sa o sarut pe sani ca se gadila sau nu stiu ce , dupa o iau pe la spate si pompez cateva minute pana termin.Fara FK , fara alte artificii.

Mai are o colega bruneta subtirica si tinerica(dupa accent din zona Olteniei) pe care am vazut-o inainte sa plec, nu am intrat in alte discutii.

Locatie 8

Fata 8

Corp 8

Oral 7

Normal 8

GFE 6

Multumesc pentru recenzie te pupăcesc

:*

• Like 1
Reputație: -3154
Postat

Ieri am fost la dameza.

Locatie 8

Fata 8

Corp 8

Oral 7

Normal 8

GFE 6

Felicitari pentru recenzie!! Daca ai vazut-o si pe colega, ea e Deliapisi. Cea cu "Au". Acum stii daca sa regreti sau nu ca ai ratat-o.
  • Like 3
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...