inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 25, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iunie 25, 2019 sarpiliiiiiiiiCât timp mi-ați încălcat spațiul privat , ați abuzat de viața mea personală și mi-ați hărțuit intimitatea veți plăti in fata legii pentru aceste fapte penale și îmi voi schimba silicoanele pe banii voștri din despăgubirile morale .Sa nu credeți ca am uitat de conturile false prin care ați trimis mesaj fostei mele relații sa îl anuntați ca lucrez in România ;) Vorbim la proces curând . Sa nu cumva sa credeți ca glumesc deoarece veți avea o mică-mare surpriza Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 cand e procesu sa-mi iau liber de la munca ? Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Cât timp mi-ați încălcat spațiul privat , ați abuzat de viața mea personală și mi-ați hărțuit intimitatea veți plăti in fata legii pentru aceste fapte penale și îmi voi schimba silicoanele pe banii voștri din despăgubirile morale .Sa nu credeți ca am uitat de conturile false prin care ați trimis mesaj fostei mele relații sa îl anuntați ca lucrez in România ;) Vorbim la proces curând . Sa nu cumva sa credeți ca glumesc deoarece veți avea o mică-mare surpriza serios acum hai sa ne organizam cumva ca sa-mi iau concediu cand e procesul 2 Link spre comentariu
selection Reputație: 13 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 va acuz de abuz ;)Nu exista ! Daca vrei, poti merge pe 208 C.P. Dar ma tem ca nu intruneste toate elementele constitutive ale acestei infractiuni. Nu prea poti intenta ceva concret pe baza faptelor petrecute pe forum... CAPITOLUL VIInfracţiuni contra libertăţii perhttps://legeaz.net/noul-cod-penal/art-208Art. 208Hărţuirea(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art- Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 25, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iunie 25, 2019 Daaa un tatuaj asemanator și gata sunt eu :))) ce oameni retarzi v-a mâncat invidia banilor ce sa zic îmi e mila de proxenețiiamărâți . Ma întreb oe publi 24 ce denigrare mai puteți face ca deja am 22 milioane la activ !? Vreau sa fac 35 azi . Mulți săraci șiMulți prosti :)))) Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 s-a strigat bingos-a platit moderare =)) Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 25, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iunie 25, 2019 Va zice sa mergi in alta parte dupa care va rade. Nu au ei treaba cu asa ceva Gresit, nu se facenici o inchisoare, Politia, Parchetul nu au nici o treaba. Nici pe departe, NU TINE DE CODUL PENAL. Politia nu intervine, nu e de competenta lor, cum nu e nici a vreunui procuror Ines, vezi ce diferent e intre Codul Civil si Codul Penal. Toate faptele la care faci referire tin de Codul Civil din 2014 incoace, asta inseamna ca poti actiona in judecata si cere despagubiri dar trebuie sa probezi cum te-a afectat. Procuratura, Politia nu are treaba, e vorba doar de partile in proces, avocati si un judecator. E acelasi cod ce se ocupa de divorturi, litigii de mostenire, etc. Ma doare -n pula de codurile voastre eu m-am dus deja la poliție , ma sugeti toți fraierii , invidioșii și peștii Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 25, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iunie 25, 2019 Stați ca v-arat eu voua șmecherie marca Ines sa ma țineți minte începând cu pisicuts pana la ultimul prost care a comentat aici oricum nu recenziile îmi bagă banii in buzunar , ci eu însămi . Și publi 24 . A-și am făcut iar 1 mie de € cu publi 24, ca femeie singura eu zic ca e perfect . Pierdeți -va viața aici și țineți-o tot așa ca ajungeți bine rău :))))))) eu nu vreau sa fac parte din grupul unor handicapați care efectiv nu au familii , afaceri , liniște , practic nimic in afara de frustrari și care cred ca pot comanda ei vreo femeie ca mine vreodată in viața astaDrum bun către sclave , ca doar ele va pot înțelege !! Arătați -va masculinitatea unde vreți , dar la mine sunt închise ușile pentru altfel de specimene retardate cu care mi-am pierdut timpul și moralul pe acest forumPlin de manipulări și pacturi Dar ce credeți , ines a revenit in forța exact așa cum era acum 2 ani ;) 2 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 25, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iunie 25, 2019 Chiar m-am apucat sa sărbătoresc in cinstea mea ca prea norocoasa sunt și mereu am pus peștii imputiti cu botul pe labe !!! 🦂 Link spre comentariu
sashagelik Reputație: 5 Postat Iunie 26, 2019 Oras:calare pa ma-ta diiii calutzu Oras:calare pa ma-ta diiii calutzu Partajează Postat Iunie 26, 2019 du-te ma in pizda ma-tii de aici cu procesele tale. de o saptamana spui ca nu mai intri pe forum si tot aici esti incercand sa iti etalezi in fata noastra inteligenta pe care clar nu o ai. auzi fa, da la proces cand avocatul apararii o sa te intrebe pe tine in fata judecatorului si a intregii sali- "Domnisoara, asa...: Dumneavoastra ce ocupatie aveti?" ce-o sa le raspunzi fa? ca esti prostituata? te mai si lauzi ca proasta in gara ca faci sute sau mii de euro pe zi. banii aia pe care ii faci sunt declarati?? platesti la stat impozit sau taxe pe banii care ii faci? hai curvo da-ne pe toti in judecata [:D] sa vezi cum ramai sportiva dupa ce vei fi pusa sa platesti cheltuieli de judecata)). spui intruna ca cioara aia din poze nu esti tu. atunci de ce esti fa asa ofticata )))? sa moara ma-ta ce urata erai, zici ca ai facut baie in cazanul cu smoala sa inebunesc. sau ai confundat crema de fata cu aia de ghete? io asa aratari am mai vazut numa la gradina zoologica sau pe animal planet. daca tot esti asa pizdoasa si smechera recunoaste in mortii tai ca tu erai acolo in poze. sau ce ti rusine de tine? oricum, oricat ti-ar taia doctorii mecla tot fata de crap ai fa cu ochii aia prea departati unul de altul. 1 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 lol Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 adevarat Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 cand e procesu sa-mi iau concediu ? Link spre comentariu
dokka_ Reputație: 25 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Cluj - Oradea - Sibiu - Alba Oras:Cluj - Oradea - Sibiu - Alba Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ceva poze mai recente nu ne pui inesuka?.... Link spre comentariu
ionut4321 Reputație: 850 Postat Iunie 26, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iunie 26, 2019 ce limbaj ........... pe acest forum .............Pacat ......... de ambele parti ! Daca nu vreti sa mergeti la Ines , nu mergeti si gata ! Eu am fost o data mai de mult cand a fost in Oradea si m-am convins . Arata foarte bine ( tuningata bine peste tot , silicoane , etc,etc ) si atat. In rest pt mine este corigenta ( GFE 0 , nu se implica de loc, etc,etc ..... ) . I se pare ca daca arata bine e de ajuns ................ Pt mine nu e de ajus . Nu ma mai duc niciodata la ea . Dar totusi din aceasta cauza nu ma pun sa o injur pe forum ............... 3 Link spre comentariu
boalegrele Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 cand e procesu sa-mi iau concediu ? am auzit ca-i Joi Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Măi nene, și-ntr-o joi pă TribunalPlângeam, Doamne, cu amar.Mă uitai prin sala mare, doar mama era-n picioareCurva, în roșu-mbrăcată, făcea semn că nu m-așteaptă...Au, purta blugi, purta raiațiiSă ia ochii la bărbații. am auzit ca-i Joi 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Iunie 26, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Iunie 26, 2019 Draga noastra Inesuka :innocentMai bine ne-arati putz_ka :crazylovePune si tu niste pozeDe prin locurile roze :icecreamPe mine m-ai speriatCe mult ai amenintatVoiam sa te vizitezFanta roz sa ti-o testez :doggystyleDar ma simt cam incurcatSi ma tem ca-n al tau patVoi primi filosofieLectii de dreptologie :thinkingChestii mult prea complicatePentru minti imbarligatePula mea e cam idioataVrea dor pizda cracanata :crazyloveVreau sa pun doar bisectoareIn unghiuri atragatoareDaca vrei sa te testezSi-n vers sa te venerez :innocentMai umbla-ti pe la setariSi mai taie din postariFa-te si tu mai placutaCa pula nu vrea sa futaFete amenintatoareCare striga-n gura mareMie imi plac mai tacuteFetele ca sa pot fute... :crazylove :innocent 6 Link spre comentariu
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 ati dat-on poezii sa moara pestii mei 1 Link spre comentariu
proxenet Reputație: 444 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 fata, hai la mare 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iunie 26, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iunie 26, 2019 fata, hai la maresa vinā, sa vedem cum se descurca in oceanului de iuby si iubite !! 4 4 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1120 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Iunie 26, 2019 ce limbaj ........... pe acest forum .............Pacat ......... de ambele parti ! Daca nu vreti sa mergeti la Ines , nu mergeti si gata ! Eu am fost o data mai de mult cand a fost in Oradea si m-am convins . Arata foarte bine ( tuningata bine peste tot , silicoane , etc,etc ) si atat. In rest pt mine este corigenta ( GFE 0 , nu se implica de loc, etc,etc ..... ) . I se pare ca daca arata bine e de ajuns ................ Pt mine nu e de ajus . Nu ma mai duc niciodata la ea . Dar totusi din aceasta cauza nu ma pun sa o injur pe forum ...............ai punctat foarte bine fra' ...sunt de acord cu tine...stiu si eu despre ce-i vorba 1 Link spre comentariu
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 fata, hai la mare A mai fost fata la voi, spun doar așa . Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 664 Postat Iunie 26, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Iunie 26, 2019 Cred ca a cedat psihic domnisoara. Pacat.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum