remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Iunie 9, 2017 inspirat de mij kin si troleu...cu sacouri de 800 si pantofi de lautari.. yo...io...eu ... o ard gen boschet,la republica,cu o bere la halba si adidasi din decathlon..va provoc la poze 11
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 6
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 9, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 9, 2017 inspirat de mij kin si troleu...cu sacouri de 800 si pantofi de lautari.. yo...io...eu ... o ard gen boschet,la republica,cu o bere la halba si adidasi din decathlon..va provoc la poze Sa iti fie de bine! 1
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 uite si bugetul pe azi...200 amarate 6
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 9, 2017 Eu sunt la ștrandul 3 ligheane si beau votca săniuța 6
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 9, 2017 uite si bugetul pe azi...200 amarate poti sa mi-i dai mie, daca nu iti mai trebuiesc. 1
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 mai tarziu va fac poza in metrou sau autobuz...nu de alta dar eu nu ma urc la volan dupa ce beau...plus de asta nu o sa am bani de taxi 8
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 dublu post ...
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2017 Fain topic
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 Eu sunt la ștrandul 3 ligheane si beau votca săniuțasfintia ta o urmareste pe lorena,la therme. 5
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 9, 2017 sfintia ta o urmareste pe lorena,la therme. Nu mai merg la therme de când pocnitoarea aia a infestat apa cu toate bacteriile,ciupercile si virusurile din lume.Prefer Spa-uri unde pocnitoarea nu are acces nici dacă suge pula la toți negrii 6
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 9, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 9, 2017 mai tarziu va fac poza in metrou sau autobuz...nu de alta dar eu nu ma urc la volan dupa ce beau...plus de asta nu o sa am bani de taxi Am vazut si noi metro in viata noastra, nu treuie sa te deranjezi pt public. )Btw niciodata nu mi-am explicat cum firma care produce vagoanele de metrou se numeste Bombadier. Wtf cuvantul bomb e zona rosie in orice mijloc de transport in comun
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 Btw niciodata nu mi-am explicat cum firma care produce vagoanele de metrou se numeste Bombadier. Wtf cuvantul bomb e zona rosie in orice mijloc de transport in comun mai produceau si jetsky uri..chiar reusite 6
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 9, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 9, 2017 Am vazut si noi metro in viata noastra, nu treuie sa te deranjezi pt public. )Btw niciodata nu mi-am explicat cum firma care produce vagoanele de metrou se numeste Bombadier. Wtf cuvantul bomb e zona rosie in orice mijloc de transport in comun Esti proasta 5 2
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 9, 2017 mai tarziu va fac poza in metrou sau autobuz...nu de alta dar eu nu ma urc la volan dupa ce beau...plus de asta nu o sa am bani de taxi Dacă ești tare fă poze din cabina mecanicului că poze din vagoane face toată lumea. 3
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Iunie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 9, 2017 inspirat de mij kin si troleu...cu sacouri de 800 si pantofi de lautari.. yo...io...eu ... o ard gen boschet,la republica,cu o bere la halba si adidasi din decathlon..va provoc la poze 200 de lei e bugetul lui miskin pentru o luna de zile 14
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 9, 2017 Postat Iunie 9, 2017 poti sa mi-i dai mie, daca nu iti mai trebuiesc. Daca faci un oral mai bine ca picoaie,o sa ai parte de ei😂
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 Dacă ești tare fă poze din cabina mecanicului că poze din vagoane face toată lumea.in functie de cat de tare ma imbat cu amicii in seara asta,o sa incerc si asta
sfintia sa pipilica Reputație: 92 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 9, 2017 in functie de cat de tare ma imbat cu amicii in seara asta,o sa incerc si asta Dacă reușești ești tare.Dar că conduci tu trenul. 4
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 9, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 9, 2017 hai baieti si fete cu poze la golaneala,bagabonteala..si nu uitati ca nu trebuie o galagie de bani sa te simti bine.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 9, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 9, 2017 In dimineata asta,plec la pescuit...Hai ca va arat dimineata FITZE... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 In dimineata asta,plec la pescuit...Hai ca va arat dimineata FITZE...Fir întins!
puleandru Reputație: 338 Postat Iunie 10, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Iunie 10, 2017 200 de lei e bugetul lui miskin pentru o luna de zilehttp://www.moldovenii.md/resources/files/images/moneda/200f.jpg 1
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 10, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 10, 2017 hai baieti si fete cu poze la golaneala,bagabonteala..si nu uitati ca nu trebuie o galagie de bani sa te simti bine. Da si nu. Noah, eu cand am bani multi pe mana intru in episoade din alea de manie copilareasca si ii toc pe toti pe tampenii, ajung acasa si ma ia depresia ca am strans iar rahaturi inutile si bani pula. Totusi, dat fiind faptul ca pe mine personal nu ma incanta iesirile la piscine, terase, cluburi (doar in natura, camping and hiking gen, eu cu dulaul meu si atat, in locuri ideal cat mai putin calcate de picior de om) nu imi trebuie o galagie de bani sa ma simt bine. De fapt...ai dreptate. Se scumpesc cartile mai des decat benzina si tigarile Si mai mult.... 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Da si nu. Noah, eu cand am bani multi pe mana intru in episoade din alea de manie copilareasca si ii toc pe toti pe tampenii, ajung acasa si ma ia depresia ca am strans iar rahaturi inutile si bani pula. Totusi, dat fiind faptul ca pe mine personal nu ma incanta iesirile la piscine, terase, cluburi (doar in natura, camping and hiking gen, eu cu dulaul meu si atat, in locuri ideal cat mai putin calcate de picior de om) nu imi trebuie o galagie de bani sa ma simt bine. De fapt...ai dreptate. Se scumpesc cartile mai des decat benzina si tigarile Si mai mult.... Mă mai vrei la drum de seară?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum