Sari la conținut

sa ne spargem in "fitze" :)

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

da-l in colo de nebun! nu merita bagat in seama

E vorba de băgat în seamă aici!? E fix în punctul acela în care creierașul lui puroiază. Am tot dreptul să asist la spectacol!

Aici nu prea am ținut bine aparatul...dar esențialul se vede.

post-143417-0-77580800-1499009296_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E vorba de băgat în seamă aici!? E fix în punctul acela în care creierașul lui puroiază. Am tot dreptul să asist la spectacol!

attachicon.gif20170601_095942-1.jpg

http://i.imgur.com/2L3n9gx.gif

Postat

mai fata, nu trebuie sa demonstrezi nimanui de felul in care arati, nebunul nu la asta se referea. Toate femeile sunt frumoase! ca nu sunt ele pe gustul tuturor asta este o alta problema.. cauta virgina

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mai fata, nu trebuie sa demonstrezi nimanui de felul in care arati, nebunul nu la asta se referea. Toate femeile sunt frumoase! ca nu sunt ele pe gustul tuturor asta este o alta problema.. cauta virgina

El are să demonstreze ceva... 😅

Ce are treaba aia cu gusturile...cu ce zice el!? Lasă-l...nu-i mai forma portițe de iesire! Handicapul lui...îi este muncă. Ideea nu este să fie salvat...

Dacă caută virgine...se potrivește teoria si mai bine, de aceea explodează pe-aici ca nebunul.

Poza asta nu-mi place, dar e ceva frumos...care nu pot să explic.

post-143417-0-50077600-1499011275_thumb.jpg

• Like 10
  • Minus 2
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Frumos peisaj😃,te pregateai sa ieși cu vacile pe imaș?😃
  • Like 7
  • Minus 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Frumos peisaj😃,te pregateai sa ieși cu vacile pe imaș?😃

Nu nesimtitule! Tu ce mai faci?

post-143417-0-81707100-1499013492_thumb.jpg

Postat

attachicon.gif1499012257749.jpg

Io' te ador,iar tu mã faci nesimțit....urâtã atitudine😩😩

Esti o fata de la țarã,e asa mare rușine sa ieși cu vacile la pãscut?😃

• Like 5
  • Minus 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Io' te ador,iar tu mã faci nesimțit....urâtã atitudine

Esti o fata de la țarã,e asa mare rușine sa ieși cu vacile la pãscut?

Un mincinos e întotdeauna nesimțit...si tu doar asta ai facut fata de mine pana acum. Incep sa inteleg care-i treaba cu categoriile de bărbați care se învârt pe-aici.
Vizitator
Postat

Un mincinos e întotdeauna nesimțit...si tu doar asta ai facut fata de mine pana acum. Incep sa inteleg care-i treaba cu categoriile de bărbați care se învârt pe-aici.

http://i.imgur.com/6wlj7aT.gif

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

http://i.imgur.com/6wlj7aT.gif

Ce să fac? Dacă asa îsi gaseste satisfacția... Si eu întorc cuvinte, iar ale lui sunt mai simple. Altă simplitate nu cred că poate sa cunoască pentru moment...

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Un mincinos e întotdeauna nesimțit....

Aici trebuie sa recunosc ca ai dreptate  :bow

Mincinosi in nesimtirea lor  :laugh2

Vizitator
Postat

Ce să fac? Dacă asa îsi gaseste satisfacția... Si eu întorc cuvinte, iar ale lui sunt mai simple. Altă simplitate nu cred că poate sa cunoască pentru moment...

http://i.imgur.com/ZXWHEsr.gif

• Like 2
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aici trebuie sa recunosc ca ai dreptate  :bow

Mincinosi in nesimtirea lor  :laugh2

Eu nu am vrut sa jignesc...doar că e perfect posibil sa nu fie simțire intr-o poveste inventată. Îi bagă celuilalt pe gât...doar pentru să se hrănească cu reactii. Nu există un contact real...de aceea ușurința aceasta in mediul virtual.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

http://i.imgur.com/ZXWHEsr.gif

Ce anume? Căci nu am făcut referire spre niste direcții de gândire...pentru sa primesc aprobări

Vizitator
Postat

Ce anume? Căci nu am făcut referire spre niste direcții de gândire...pentru sa primesc aprobări

http://i.imgur.com/2VtPJAW.gif

• Oras:bucharest
Postat

attachicon.gif1499012257749.jpg

Am si eu o intrebare pentru tine,dar sa nu te superi sau sa crezi ca am ceva cu tine,ca nu am...

Intrebarea este urmatoarea...De ce pe toate topicuriile postezi fotografii cu tine?Suferi de neatentie?iti lipsesc like-uriile?

Sau ce?

Ca, sa moara perian,daca inteleg.....

• Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am si eu o intrebare pentru tine,dar sa nu te superi sau sa crezi ca am ceva cu tine,ca nu am...

Intrebarea este urmatoarea...De ce pe toate topicuriile postezi fotografii cu tine?Suferi de neatentie?iti lipsesc like-uriile?

Sau ce?

Ca, sa moara perian,daca inteleg.....

E ciudat ca vrei sa înțelegi asa ceva...
Postat

E ciudat ca vrei sa înțelegi asa ceva...

Nu ma chinui prea tare sa te-n teleg.Eu doar am pus o intrebare.

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ma chinui prea tare sa te-n teleg.Eu doar am pus o intrebare.

Ține intrebarile pentru tine si chinul in continuare. Intenția ta e stricată de la capul locului...

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Zi mă ofticatule, cu ce sunt eu distrusă! Habar n-am să vorbesc cu tîmpiți ca voi care nu stiu altceva decat să calce FEMEIA in picioare! attachicon.gif2017-06-17 18.59.10.jpg

da-l in colo de nebun! nu merita bagat in seama

IDIOATELOR, nu eu sau alti frustrati asa cum ne considerati, tocmai voi, spuma/scursura societatii, ci v-ati calcat singure in picioare, orice drept, atunci cand v-ati aruncat din proprie initiativa la gunoi DEMNITATEA UMANA, dreptul oricarui idiot/idioate intr-o lume/societate poate de rahat si imperfecta, dar inca LIBERA, alegand sa fiti sclavele banilor.

Ce caut eu ? 
   Nu pentru voi, doua penale este raspunsul, care ori sunteti de-a dreptul proaste punga ori rau intentionate de ma fortati a nu stiu cata oara sa va raspund la aceasta intrebare, de ajung sa ma repet ca un papagal, fara sa intelegeti niciuna dintre voi doua ce rahat incerc sa va transmit de mai bine de un an de zile, ci pentru ametitele proaspat ratacite pe site, poate or mai fi printre ele si femei de buna credinta, constiinta, caracter si cu ceva creier la purtator.
   Si nu doar aici, in haznaua asta, ci in general in viata, CAUT intai de toate OAMENI=caracter=coloana vertebrala=cinste=corectitudine=onoare=respect de sine, daca mai sunt si FEMEI cu atat mai bine, nu caut futomodele, printzese delusionale si alte rahaturi, ci femei obisnuite si normale. 
   Voi doua nu faceti parte din niciuna dintre categoriile enuntate/enumerate de mine.
  REPET, din ZECILE DE MII de cititori si useri ai forumului, voi astia care mancati cacat nonstop aici zilnic de cativa ani de zile, voi doua plus inca alte 4-5 distruse, plus cei maxim 10 hodorogi rablagiti, sclaveti submisivi, impotento-sclerozati in prag de pensie care fac de rusine specia barbateasca, cu care va lingeti reciproc zilnic hemoroizii si inca vreo 20-30 de proxeneti(jegurile astea macar sunt de inteles ca se agita sa-si vanda marfa), nu sunteti toti membrii acestei comunitati, mai panaramelor suferinde de atentie virtuala din partea altor panarame asemanatoare voua.
  Nu este vorba de virginitate bai babornitzelor ramolite, pentru ca nu caut maneliste handicapate nespalate de 20 de ani cu doua clase fugite de la coada vacii, neavand dileli **spam editat**, dar nici mumii ofilite si terminate psihic dupa 10-15 ani de kilometri de pula si galetzi de sloboz inghitite prin toate gaurile, este vorba doar de rahatul pe care amandoua il aveti in capetele alea seci, un parodox ce-i drept, capete seci dar totusi pline cu handel si basini de strutz, pe care le reversati/defecati constant aici.
  Daca ati fi fost si voi femei normale, ati fi inteles cum se comporta femeile normale, cele pe care le caut eu si pe care le pot deosebi extrem de facil chiar si din niste simple texte scrise, aruncate, ratacite in lumea asta virtuala din ce in ce mai dementa.
  Femeile Normale nu ajung sa futa toate jegurile si scursurile societatii pentru o punguta cu 2 bani, Femeile Normale nu-si pun tarif/pretz pe pizda lasandu-se violate contracost de catre orice dorel bosketar. De cate pula calului de ori trebuie sa va repet aceste lucruri, femeile normale, rationale si sanatoase la bostan, nu-si joaca/risca onoarea familiei si sanatatea psihica a propriilor copii, care majoritatea vor dezvolta mai devreme sau mai tarziu diverse tulburari psihice, din cauza jobului 'normal' practicat de panarama de ma-sa.
  Femeile Normale nu stau la barfa 24/24 cu bosketatarii si infractorii forumului cu dume de cel mai prost gust, femeile normale, nu-si dau jos chilotii in public punandu-si fustele in cap ca tigancile cum o faceti voi, femeile normale prefera intimitatea data de comunicarea privata, care mereu va ramane in dormitor, intre cei doi parteneri si cei patru pereti. 
  Baaai petardelor delusionale, asta daca mai aveti doi neuroi functionali ca sa intelegeti, voi nu sunteti si nu veti mai putea fi NICIODATA, FEMEI NORMALE, PSIHIC !!!
  Voi si cele ca voi, nu le mai pomenesc si pe restul distruselor, ca sunteti ca raia/sculamentul, doar cu penicilina mai scapa omul de voi, sunteti centuristele virtuale ale forumului, fapt pentru care, uneori ma intreb daca nu chiar si in realitate, nu veti fi putea gasite atarnate de vreo bariera la botu calului. :( 
  Nu este de ajuns ca colcaie pe aici de infractori, proxeneti si alte jeguri penale ale societatii, voi mai lipsiti, panaramele guralive decerebrate, mitze bicilcliste si alte babe-nfipte-n gard la barfa.
  Pe langa faptul ca sunteti complet nebune, isterice, cu creierii praf si nervii in piuneze, niste jeguri penale ducand egoismul pana in pragul de schizoidism, fara pic de caracter, cu foamea-n glanda de cat mai multi bani dar fara a face nimic pentru ei, lucruri care reies, CLAR, chiar din texele/rahatul pe care il mancati zilnic aici, mai sunteti si proaste punga ori masochiste exhibitioniste, de tot uitati, cand v-am zis de atatea ori sa stati dreaq ambele departe de mine in infectia/ghena/haznaua in care va place sa va traiti voi viata, ca-mi provocati sila. Vad ca va place sa fiti umilite constant in public, nefiind de ajuns ca soarta a facut misto de voi nedandu-va destula minte, caracter si respect de sine pentru a duce o viata normala.
  Cum pula calului ii putem face pe nebuni, prosti si nesimtiti pe deasupra, sa realizeze aceste lucruri si sa stea dreaq linistiti/linistite in banca lor, ca pe urma tot eu sunt al dracu cand ii/le iau la scarpinat ?
  Hemorizi vorbitori, cacatzi pe batz, asta sunteti voi, astia/astea o duzina de secaturi, care zi de zi si noapte de noapte de atatia ani va faceti constant de ras aici prin rahatul mancat si aberatiile debitate. :(
  Sunt constient ca in aceasta hazna este extrem de dificil de gasit partenera mentalo-sexual la cel mai inalt nivel si la acelasi grad/tip de 'nebunie' cu mine ;), dar nu imposibil, am mai gasit de-a lungul timpului si voi mai gasi, pana atunci merge si futaiul de vara, relaxat, pe bombonele, acadele, unde partenerii se simt confortabil impreuna, se fut de placere, fara chei/ganduri ascunse si planuri de viitor prea indelungat.

BTW, pisa-m-as inca o data pe jegul infect care se numeste capitala, nu ma intrebati ce cautam prin jegul Garii de Nord, baaa, da nu-i adevarat, au aparut si proxenetii de barbati/taximetristi, doua ciori borate cat doua tomberoane de handel, faceau preturile, alegeau clientii si trimiteau pe cursa vreo alti 10 cioroi mai pitici de taximetristi. 
  In ce plm de tara/tiganie traim, oly erai si tu printre ei ? 
  Si le-as fi dat 20 de lei fara ceas, da cum mortzii lor sa ceara 50 de lei de la Gara de Nord pana-n Dorobanti, cand sunt vreo 4-5 km si cursa de 7-8 lei ?
  Ca sa nu mai zic de parnaiasii aia muisti si jegosi de taximetristi din Otopeni care ard gusterii cu cel putin 100-200 de lei daca nu cu o suta de euro/dolari pana in centru, pe o cursa de maxim 25-30 de lei.
  Pentru taranii cocalari care vin 'la mare, la costanta, unde si fetele si taximetristii trage clanta', idem, daca vreti sa luati o muje de bun venit, luati taximetristii din gara, tot numa ciori borate, pe o cursa de 25 de lei pana in Mamaia, o sa va faca reducere, luandu-va/dandu-va o muie cu minimum 100.

Repet a mia oara pentru jartelele vesele, ca si asa m-a luat cu scarba maxima de aceasta hazna de forum, daca imi mai veniti cu aceleasi vrajeli de panarame de 2 bani si nu va reveniti in fire... daca vreti sa va pomenesc toate neamurile si vii si moarte, de la pasoptisti incoace, ma bagati-va voi cu mine in seama la modul cum ati facut-o pana acum, ca si asa boss bulache nu permite inchidera contului, macar sa-mi futa o dunga peste bot/cont sa scap definitiv de infectia asta data in metastaza.  :angry

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...