game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Da si nu. Noah, eu cand am bani multi pe mana intru in episoade din alea de manie copilareasca si ii toc pe toti pe tampenii, ajung acasa si ma ia depresia ca am strans iar rahaturi inutile si bani pula. Totusi, dat fiind faptul ca pe mine personal nu ma incanta iesirile la piscine, terase, cluburi (doar in natura, camping and hiking gen, eu cu dulaul meu si atat, in locuri ideal cat mai putin calcate de picior de om) nu imi trebuie o galagie de bani sa ma simt bine. De fapt...ai dreptate. Se scumpesc cartile mai des decat benzina si tigarile Si mai mult.... Cu sau fara simptome psihotice? Tendinte megalomanice? Inversiune afectiva? Te blamezi pe facebook, cand esti in manie? Check.Check.Check.Check.
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 10, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 10, 2017 Mă mai vrei la drum de seară? Doar daca picam la asternut. Cu sau fara simptome psihotice? Tendinte megalomanice? Inversiune afectiva? Te blamezi pe facebook, cand esti in manie? Check.Check.Check.Check. Nu incerca sa te lupti in medicina cu mine ca o sa pierzi plangand. Facebook nu mai detin de hat hat. Idiot reloaded? Check. 2
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Doar daca picam la asternut. Nu incerca sa te lupti in medicina cu mine ca o sa pierzi plangand. Facebook nu mai detin de hat hat. Idiot reloaded? Check. Ai grija, ca intri intr-un teritoriu, pe care nu il stapanesti.Sau, ma rog, il cunosti prin prisma pacientului. Eu, in schimb, stiu anumite chestii, pe care nici medicul psihiatru, nici farmacista, nu ti le vor spune, pentru ca nu au curajul. Stiu foarte bine aceasta ramura a medicinii si, implicit, stiu ce cuvinte sa utlizez, pentru a lovi. Insa nu o fac.
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 10, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 10, 2017 Ai grija, ca intri intr-un teritoriu, pe care nu il stapanesti.Sau, ma rog, il cunosti prin prisma pacientului. Eu, in schimb, stiu anumite chestii, pe care nici medicul psihiatru, nici farmacista, nu ti le vor spune, pentru ca nu au curajul. Stiu foarte bine aceasta ramura a medicinii si, implicit, stiu ce cuvinte sa utlizez, pentru a lovi. Insa nu o fac. Loveste cat vrei. Vezi ca nu sunt user din ala sa plec plangand cand se ia careva de mine. Pur si simplu ignor respectiva persoana. Cum de altfel asta este ultima postare pe care ti-o dedic. In rest, ce sa iti spun? Daca nu esti medic, te poti documenta si poti invata anume termeni, mai ales daca esti pasionat. Daca esti, te invit sa ne batem in diplome, nu in poze cu pantofi. Cu toate ca eu nu am terminat psihiatria ci patologia. Ia cu Haloperidol si da log out nice and chill. 2
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Loveste cat vrei. Vezi ca nu sunt user din ala sa plec plangand cand se ia careva de mine. Pur si simplu ignor respectiva persoana. Cum de altfel asta este ultima postare pe care ti-o dedic. In rest, ce sa iti spun? Daca nu esti medic, te poti documenta si poti invata anume termeni, mai ales daca esti pasionat. Daca esti, te invit sa ne batem in diplome, nu in poze cu pantofi. Cu toate ca eu nu am terminat psihiatria ci patologia. Ia cu Haloperidol si da log out nice and chill. Te-au calmat cu Haloperidol, cand te-ai decompensat?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Loveste cat vrei. Vezi ca nu sunt user din ala sa plec plangand cand se ia careva de mine. Pur si simplu ignor respectiva persoana. Cum de altfel asta este ultima postare pe care ti-o dedic. In rest, ce sa iti spun? Daca nu esti medic, te poti documenta si poti invata anume termeni, mai ales daca esti pasionat. Daca esti, te invit sa ne batem in diplome, nu in poze cu pantofi. Cu toate ca eu nu am terminat psihiatria ci patologia. Ia cu Haloperidol si da log out nice and chill. Trage-i la muie și dă vina pă mine 4 4
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 In rest, ce sa iti spun? Daca nu esti medic, te poti documenta si poti invata anume termeni, mai ales daca esti pasionat. Daca esti, te invit sa ne batem in diplome, nu in poze cu pantofi. Cu toate ca eu nu am terminat psihiatria ci patologia. Diploma ca diploma, dar daca ai ajuns sa te prostituezi, e clar ca diploma aia valoreaza imens. Cat despre diploma mea, nu am, sunt spalator la clasa a III - a, ocazional ospatar, insa, in cariera mea, am avut norocul sa asist la unele discutii importante cu anumiti indivizi de la John Hopkins sau Janssen/Eli - Lilly.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Te-au calmat cu Haloperidol, cand te-ai decompensat? Reinventează-te...expiratule 1 4
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Trage-i la muie și dă vina pă mine Sa-ti lustruiesti ciubotele.Inca 10 ani.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Reinventează-te...expiratule Sa loase si da mine - Eu il plac,ca posteaza haios(din punctul meu de vedere),dar uita ca Ultima Recenzie e la Mine. 1
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Sa loase si da mine - Eu il plac,ca posteaza haios(din punctul meu de vedere),dar uita ca Ultima Recenzie e la Mine. M-am ''luat'' de hatereala ta ''rumaneasca'', bai agarici atarnator.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 M-am ''luat'' de hatereala ta ''rumaneasca'', bai agarici atarnator. Tu mereu te iei.Si pe toti castigatorii Nobel daca I-as aduce,si p-aia I-ai face in toate felurile. Agarici atarnator?http://i.imgur.com/AondoIZ.gif 2
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Tu mereu te iei.Si pe toti castigatorii Nobel daca I-as aduce,si p-aia I-ai face in toate felurile. Agarici atarnator?http://i.imgur.com/AondoIZ.gif Normal.Doar Sartre merita tot respectul, pentru ca le-a dat cu flit.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Tu mereu te iei.Si pe toti castigatorii Nobel daca I-as aduce,si p-aia I-ai face in toate felurile. Agarici atarnator?http://i.imgur.com/AondoIZ.gif Lasă-l că iar se 'nerveazã și fotografiază vestiarul personalului TESA 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Normal.Doar Sartre merita tot respectul, pentru ca le-a dat cu flit. Cum e vremea pă Londra?
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Trompetistule, ti-e cam frica sa dai replica?Cauti alinare sufleteasca pe la alti useri?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Normal.Doar Sartre merita tot respectul, pentru ca le-a dat cu flit. http://i.imgur.com/M7v6tOg.gif
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Trompetistule, ti-e cam frica sa dai replica?Cauti alinare sufleteasca pe la alti useri? Bag-o p-aia care te-a consacrat...nora, băiatul, poneiul, cuscru'...fii tu, de-te dreaq 3 4
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Bag-o p-aia care te-a consacrat...nora, băiatul, poneiul, cuscru'...fii tu, de-te dreaq Astept ''userii de incredere'' sa spuna, ce poze cu copii au mai primit de la tine.Apoi, discutam. Intre timp, daca tot nu te reinventezi, o poza cu niste paMtofi.Neaparat din anii 90.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Astept ''userii de incredere'' sa spuna, ce poze cu copii au mai primit de la tine.Apoi, discutam. Intre timp, daca tot nu te reinventezi, o poza cu niste paMtofi.Neaparat din anii 90. Exact ce spuneam 1 4
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Exact ce spuneam La mintiuca ta si in lumea ta, da.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Bag-o p-aia care te-a consacrat...nora, băiatul, poneiul, cuscru'...fii tu, de-te dreaq http://i.imgur.com/G2lpg7g.gif
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 La mintiuca ta si in lumea ta, da. Poi, te mint io?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 La mintiuca ta si in lumea ta, da. Auzi Miskine,imi iei si mie o palarie d-aia de "Jeiar Iuing" daca ajungi prin Texas?
game set and miskin Reputație: 3 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Poi, te mint io? Nu detii aptitudinile intelectuale necesare.Tu ai reusit sa minti oamenii carora le-ai furat banii.Realizarea vietii tale.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum