shuffless Reputație: 89 Postat Noiembrie 8, 2012 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Revin cu o recenzie pentru o experienta mai veche (dar placuta de altfel). Anuntul vad ca a reaparut: NON STOP - OTILIA, diferita si senzuala, iti voi face mai intai un masaj de relaxare sublim si apoi o finalizare la care tu visezi, vino sa vezi si sa simti pasiunea dusa la extrem, fotografiile mele sunt reale 08 Nov 20:09 Pretul este de 150L / ora (asa era si cand am fost eu acum ceva timp). Foto: Eram un pic cam agitat si negasind altceva am ajus undeva pe o straduta intre Obor si intersectia Mosilor cu Eminescu (locatia din poze pare aceeasi). Desi nu mi-a placut apartamentul pentru ca erau niste camere mici, una chiar fara ferestre sau alte modalitati de aerisire, nu totul f curat (nici chiar baia), experienta a fost placuta prin efortul Otiliei care desi a sesizat ca la finalizarea nr 2 nu prea ma descuram (cel mic s-a ofilit de caldura si aer irespirabil) totusi nu m-a lasat sa plec neterminat (am finalizat oral pana la urma). Altfel se misca din bazin extrem de bine cand sta deasupra, asa ca experienta. Locatia - 7Corp - 8,5 (este mititica insa bine proportionata si foarte interesanta la fata) Recomand niste ciorapei cu dantela in acest sens pentru cresterea noteiGFE - 9 (ne-am inteles bine de tot)Oral - 9,5 (dadeam 10 daca intre timp cineva nu mi-o sugea pana mi-au amortit mainile si capul (despre cel dintre urechi este vorba)) In locatie erau pe vremea aia cam 3-4 gagici, insa nu imi amintesc sa fi fost ceva mai interesant ca Otilia. Sper sa nu fi uitat ceva demn de mentionat. Oricum daca sunteti niste 'consumatori' ok fata e foarte misto ca om si va va oferi o experienta placuta de tot. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 8, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 https://nimfomane.com...561-0754596712/e vechiul salon Cleopatra de pe strada Ardeleni, iar Otilia nu e cea din poze si oricum Otilia era un personaj de evitat al salonului. Link spre comentariu
shuffless Reputație: 89 Postat Noiembrie 8, 2012 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Confirm locatia, insa daca zici ca asa este e posibil sa fi fost o fata care si-a folosit acelasi pseudonim (zic si eu ... ?). Experienta de atunci a fost ok (si nu fac reclama la nimic) pentru ca dupa atata timp nu ma apucam sa scriu o recenzie degeba. E posibil sa se fi sictirit si fata intre timp ... who knows? Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 8, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Ea a fost tot timpul asa , ele isi folosesc numele la misto , cu cateva poze atasate tot la misto.Cand ajungi acolo o sa vezi ca e cu totul altceva , dar ai ce alege, sunt 3,4,5 fete pe noapte, eu noaptea merg la asa ceva. Link spre comentariu
shuffless Reputație: 89 Postat Noiembrie 8, 2012 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Iau in considerare. Oricum nu ma asteptam sa fie numele real, insa tipa cu care am fost eu era 99% identica cu cea din poze. Multumesc pt sfat. Link spre comentariu
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat Noiembrie 11, 2012 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Am lucrat si eu acum ceva timp la sal Cleopatra,si pot confirma ca este cea din poze,si este cea mai veche domnisoara de acolo.Ea niciodata nu a lucrat cu poze false.pup Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2013 ABIA venita de 30 minute, pozele sunt realizate acum 10 minute. Vino sa fii primul ei client, vei fi incantat de o fata frumoasa, rafinata, finuta cu un trup de zeita, 18 Oct 20:57 150 L 0734.164.995 0744.202.363 0734164995 0744202363 Cuibusor de nebunii, te asteapta ca sa vii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum