Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Știu nene, dar se plătește un abonament tv cu zeci de canale, nu doar cele ce transmit sport/tenis. Nu cred că ai sărăcit, dacă ai platit un abonament cu 100 de canale! Banii nu din abonamente vin, ci din reclame. Nu te obligă nimeni, să cumperi ceva.E adevărat ce spui,nu spun ca nu.Și la 50 bani,tot pleacă spre o televiziune cel puțin 1 mil euro,asta numai de la noi.Ce subliniem este ca,în cazul unui turneu GS sau CE,CM,se face rating,televiziunea care are exclusivitate,în urma unui contract încheiat cu organizatorii turneului,plătește o anumită suma de bani,care intra și în buzunarele jucătorilor.Acești bani provin și de la noi.Știi și tu cum funcționează lucrurile.De aceea,dreptul meu de telespectator,ca plătesc (nu ca sărăcesc ) îl folosesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Murray a luat-o de la Querrey grav de tot in dupa-amiaza asta. Da, Murray, multiplu castigator de GS-uri. Si cine e Querrey (comparat cu Murray) ??? Daca ar fi sa o comparam pe Simona cu cineva de la masculin ar fi cu Joe-Wi. Tsonga, care a ajuns de multe ori foarte aproape de a castiga un titlu de GS, dar nu a fost sa fie. Si nu doar el, nici Berdych nu a reusit. Sa nu uitam ca si la Stan Wawrinka succes-ul a venit foarte tarziu, dupa multe incercari. Nu toti jucatorii si nu toate jucatoarele au potenta, indemanarea si norocul lui Nole, Roger si Rafa..... Asa ca putin (mai mult) respect pentru Simona nu ar strica. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Murray a luat-o de la Querrey grav de tot in dupa-amiaza asta. Da, Murray, multiplu castigator de GS-uri. Si cine e Querrey (comparat cu Murray) ??? Daca ar fi sa o comparam pe Simona cu cineva de la masculin ar fi cu Joe-Wi. Tsonga, care a ajuns de multe ori foarte aproape de a castiga un titlu de GS, dar nu a fost sa fie. Si nu doar el, nici Berdych nu a reusit. Sa nu uitam ca si la Stan Wawrinka succes-ul a venit foarte tarziu, dupa multe incercari. Nu toti jucatorii si nu toate jucatoarele au potenta, indemanarea si norocul lui Nole, Roger si Rafa..... Asa ca putin (mai mult) respect pentru Simona nu ar strica.Da mai Lopix,sunt de acord cu ce spui tu.Niciodată nu m-am bucurat ca a pierdut, ca nu am cum.Îți dai și tu seama ca o țară întreagă s-ar fi bucurat sa o vadă câștigătoare.Ne dor și pe noi înfrângerile astea neașteptate,și,ca sa distilez vocile tuturor într-una,ar trebui, la nivelul ei,sa gestioneze mult mai bine meciurile.Atâta tot. 1 2
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Eu nu inteleg, de ce cineva i-ar explica unui sarac cu duhul, care se crede nush ce drac, cum sta treaba cu tenisul. E ca si cum...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Eu nu inteleg, de ce cineva i-ar explica unui sarac cu duhul, care se crede nush ce drac, cum sta treaba cu tenisul. E ca si cum...Iar începi puppy? Nam gifurile la mine,ca te trageam de urechi! 1 2
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Iar începi puppy? Nam gifurile la mine,ca te trageam de urechi! Ai avut, ma, bani de Eforie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Ai avut, ma, bani de Eforie?Da Costinesti )Am prea multz,mai aduc și înapoi. )
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Da Costinesti )Am prea multz,mai aduc și înapoi. )Normal.I-ai tinut pe toti cu hamsii, malai fiert si impinge tava.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Normal.I-ai tinut pe toti cu hamsii, malai fiert si impinge tava.Ia uite,ce bine știi!!! ) Ma intreb.... De unde?)Ah,old times... Acu te-ai haladit! ) Tot dai 50 e aici sa mananci 3 persoane,doua mese.De la anu iau drumul străinătății.Chiar nu se merită aici.
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 De la anu iau drumul străinătății.Chiar nu se merită aici.Judecand dupa faptul ca esti mai prost, chiar decat miki sau raffaelo, intr-o zi slaba, as zice ca stai in Caracal si te muti la Bucuresti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Judecand dupa faptul ca esti mai prost, chiar decat miki sau raffaelo, intr-o zi slaba, as zice ca stai in Caracal si te muti la Bucuresti.Mda....Iar ești cel mai prost roman.De pe mapamond.Îți fac medalie.(șoptind conspirativ) hai ca te bag în seama putin 1 2
uzbecu Reputație: -17 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Simonica nu are mobilitate Are nevoie de o pula strong, sa i rupă găoaza 2-3 luni, să vezi ce elastică și mobilă devine. Vă spun eu, n-are parte de futai regulamentar, că potențial de campioană are. 1
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 12, 2017 Turneele astea televizate de Eurosport,de acolo își trag grosul de bani.Evident ca mai sunt și sponsori,dar fără sa aibă o transmisiune în direct nici sponsorii nu s-ar băga prea mult asa.Gândește-te ca înainte nu se luau premii mari,tenis sau fotbal.Ei bine,cum s-a întins televiziunea pe întreg mapamondul, afacerea a luat proporții.Dar da,de la televiziune pleacă totul.Când Steaua lua CCE, în ziarele de la noi era doar asa,superficial,un text mic,aruncat la mișto. Bai idiotule frustrat, care abia pe cupoanele nevestii ajungi sa vezi si tu plaja/marea(ruina/jegul de/la costinesti), ti-am zis inca de acum o luna, de la Roland Garros, ca esti o secatura dementa si frustrata care isi freca mainile inca inainte de finala, bucurandu-te ca o sa piarda. Cu ce te deranjeaza ba pe tine fata asta, care chiar este un model de urmat atat la nivel local/national cat si international ? Ti-a bagat tie mana in buzunar, tu ca si multi alti cretini, numai bani, bani, bani visati cand vorbiti desprea ea, ba idiotule, este vorba despre performanta in primul rand, lumea intreaga aude de Romania, prin numele si prestanta ei, nu de cati bani a castigat, panarama frustrata. Ce rasa ma-tii platesti tu ma la teveu, nici 50 de bani-un leu pe luna nu cred ca revin eurosport-ului, digi-ului si dolceu-lui la un loc, pentru toate sporurile pamantului, fatza de cacaturile ale de must carry-eruri de antene, tevere faliment, prost tv si canalele dedicate pizdelor de acasaaa, Dicovery-ule, HBO-urile si celelalte de filme, reprezentand 50-75% din abonament, al dreaq prost punga care esti si care vorbesti pe nas doar ca sa te auzi vorbind. Este singura care se mentine constant in top 5 in ultimii 4 ani de zile, niciuna dintre ele nereusind sa se mentina macar in top 10, Serena iesind si ea acum. Tu ai idee ce inseamna sportul de performanta, in special tenisul de camp si cel de masa, cat de important este psihicul si concentrarea sa fie la cel mai inalt nivel meci de meci, ca sa nu mai vorbim de talent nativ si de zecile de mii de ore de antrenamente fizice, ca sa poata tine ritmul fizic asta infernal si la cel mai inalt nivel ? Cand o sa pui si tu o racheta/paleta/tac de biliard in mana, pe dreaq sa te ieie, ca tu stai doar cu pula in mana si te pricepi la toate, ai sa intelegi, ca si in tenis de camp, de masa, ca si in biliard/ snooker/ bowling, sunt efectiv zile cand nu simti mingiile/bilele indiferent de tehnica, talentul, valoarea si antrenamentul pe care le ai, dar de unde sa stii tu mai panarama trecuta ca un bou 40-50 de ani prin viatza degeaba, care se crede cand Dumnezeu cand Mefisto. Nimeni, nici la fete si nici la baieti, nu au reusit sa castige in continuu, decat cu cateva exceptii, cand cei 4 fantastici si cele 2 fete serena si steffy au reusit sa piarda doar de 4-5 ori intr-un an si nu neaparat cu adversari pe masura lor, care chiar au fost, sunt si vor fi mereu exceptii ale tenisului. Toti comentatorii, analistii si alti fosti mari jucatori si jucatoare, vorbitori de limba engleza o respecta si au numai cuvinte de lauda la adresa ei, fiind deja muuult peste capacitatile ei fizice la cei 168 de cm, pe cand cacatii de romani si alti petrici/onanisti de pe gesepeu arunca constant cu rahat in ea. Baaa, daca v-ati fi certat cu altii care declara ca este cea mai buna din lume sau daca chiar ea ar fi declarat ca este cea mai buna din lume, ati mai fi avut un motiv/scuza, dar asa, nu faceti decat sa demonstrati ca sunteti doar niste secaturi frustrate. Si eu sunt impotriva salariilor extreme, exagerat de mai din sport-in general, dar asta nu ma face sa ajung sa-i invidiez pentru sumele fabuloase pe care le castiga, ca asa ar fi trebuit sa-mi tai venele, cand sportul reje este reprezentat de niste handicapati, balbaiti, retardati, semianalfabeti, betivi si tatuati in ultimul hal, ce castiga sute de milioane de euro doar pentru ca dau cu piciorul intr-o basica, intr-un sport colectiv de 11 maimutoi, ce nu poate fi comparat de niciodata si nicio culoare cu sportul individual unde mereu, dar mereu, trebuie sa fii la cel mai inalt nivel fiind singur fata-n fata cu adversarul, tenisul feminin fiind unul dintre ele, in care mai intervin si 'perioadele' lunare extrem de neproductive performantei, de aceea wta-ul parandu-mi-se mult mai spectaculos decat ATP-ul si tacaneala constanta a baietilor, cu exceptia si geniului Federer, jucator exploziv de atac si cate o data a lui Wawrinka. La ce mai este, ma secatura, Romania pe locul 2 in lume, la panarame ca tine, la prostituate, proxeneti, hoti si talhari ? Nu o mai dati bai panaramelor obosite cu limba de lemn cu mentalitatea de roman, ca nu are nicio legatura una cu alta, e fiind demult si deasupra acestei mentalitati, inca din 2011 cand si-a taiat tzatzele si din 2013 cand a inceput cu adevarat performanta. Pe bune daca nu chiar te inteleg la cat de cretin esti, ca poti ajunge sa apreciezi o jartea penala dementa, cea cu care impreuna ati umplut forumul de handel, decat sa apreciezi o romanca care nu suge puli branzite si linge-n cur toti nespalatii si toate scursurile societatii, care este pe locul 2 in lume si de atatia ani in top 5. Deci pentru tine nu exista nicio explicatie logica ca ai fi sanatos la cap, excluzand dialogul/monologul delirant stropit cu glume de cacatul cacatului pe care il ai cu nebuna forumului, doi terminati cu copii mici, care va bagati pula in cresterea, educatia si interesul fata de ei, voi pierzand ore/zile/ani intregi aici pe forum. Astept deasemenea cu maxim interes, cacatzii bolnavi care traiesc pe umerii mamelor/nevestelor sa se umple de maroniu la gura, daca Cristina Neagu, nu va castiga de una singura Champions League cu CSM-ul. 1 2
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 12, 2017 http://www.sepoate.com/images_io/y_messenger/pers/24.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Bai idiotule frustrat, care abia pe cupoanele nevestii ajungi sa vezi si tu plaja/marea(ruina/jegul de/la costinesti), ti-am zis inca de acum o luna, de la Roland Garros, ca esti o secatura dementa si frustrata care isi freca mainile inca inainte de finala, bucurandu-te ca o sa piarda. Cu ce te deranjeaza ba pe tine fata asta, care chiar este un model de urmat atat la nivel local/national cat si international ? Ti-a bagat tie mana in buzunar, tu ca si multi alti cretini, numai bani, bani, bani visati cand vorbiti desprea ea, ba idiotule, este vorba despre performanta in primul rand, lumea intreaga aude de Romania, prin numele si prestanta ei, nu de cati bani a castigat, panarama frustrata. Ce rasa ma-tii platesti tu ma la teveu, nici 50 de bani-un leu pe luna nu cred ca revin eurosport-ului, digi-ului si dolceu-lui la un loc, pentru toate sporurile pamantului, fatza de cacaturile ale de must carry-eruri de antene, tevere faliment, prost tv si canalele dedicate pizdelor de acasaaa, Dicovery-ule, HBO-urile si celelalte de filme, reprezentand 50-75% din abonament, al dreaq prost punga care esti si care vorbesti pe nas doar ca sa te auzi vorbind. Este singura care se mentine constant in top 5 in ultimii 4 ani de zile, niciuna dintre ele nereusind sa se mentina macar in top 10, Serena iesind si ea acum. Tu ai idee ce inseamna sportul de performanta, in special tenisul de camp si cel de masa, cat de important este psihicul si concentrarea sa fie la cel mai inalt nivel meci de meci, ca sa nu mai vorbim de talent nativ si de zecile de mii de ore de antrenamente fizice, ca sa poata tine ritmul fizic asta infernal si la cel mai inalt nivel ? Cand o sa pui si tu o racheta/paleta/tac de biliard in mana, pe dreaq sa te ieie, ca tu stai doar cu pula in mana si te pricepi la toate, ai sa intelegi, ca si in tenis de camp, de masa, ca si in biliard/ snooker/ bowling, sunt efectiv zile cand nu simti mingiile/bilele indiferent de tehnica, talentul, valoarea si antrenamentul pe care le ai, dar de unde sa stii tu mai panarama trecuta ca un bou 40-50 de ani prin viatza degeaba, care se crede cand Dumnezeu cand Mefisto. Nimeni, nici la fete si nici la baieti, nu au reusit sa castige in continuu, decat cu cateva exceptii, cand cei 4 fantastici si cele 2 fete serena si steffy au reusit sa piarda doar de 4-5 ori intr-un an si nu neaparat cu adversari pe masura lor, care chiar au fost, sunt si vor fi mereu exceptii ale tenisului. Toti comentatorii, analistii si alti fosti mari jucatori si jucatoare, vorbitori de limba engleza o respecta si au numai cuvinte de lauda la adresa ei, fiind deja muuult peste capacitatile ei fizice la cei 168 de cm, pe cand cacatii de romani si alti petrici/onanisti de pe gesepeu arunca constant cu rahat in ea. Baaa, daca v-ati fi certat cu altii care declara ca este cea mai buna din lume sau daca chiar ea ar fi declarat ca este cea mai buna din lume, ati mai fi avut un motiv/scuza, dar asa, nu faceti decat sa demonstrati ca sunteti doar niste secaturi frustrate. Si eu sunt impotriva salariilor extreme, exagerat de mai din sport-in general, dar asta nu ma face sa ajung sa-i invidiez pentru sumele fabuloase pe care le castiga, ca asa ar fi trebuit sa-mi tai venele, cand sportul reje este reprezentat de niste handicapati, balbaiti, retardati, semianalfabeti, betivi si tatuati in ultimul hal, ce castiga sute de milioane de euro doar pentru ca dau cu piciorul intr-o basica, intr-un sport colectiv de 11 maimutoi, ce nu poate fi comparat de niciodata si nicio culoare cu sportul individual unde mereu, dar mereu, trebuie sa fii la cel mai inalt nivel fiind singur fata-n fata cu adversarul, tenisul feminin fiind unul dintre ele, in care mai intervin si 'perioadele' lunare extrem de neproductive performantei, de aceea wta-ul parandu-mi-se mult mai spectaculos decat ATP-ul si tacaneala constanta a baietilor, cu exceptia si geniului Federer, jucator exploziv de atac si cate o data a lui Wawrinka. La ce mai este, ma secatura, Romania pe locul 2 in lume, la panarame ca tine, la prostituate, proxeneti, hoti si talhari ? Nu o mai dati bai panaramelor obosite cu limba de lemn cu mentalitatea de roman, ca nu are nicio legatura una cu alta, e fiind demult si deasupra acestei mentalitati, inca din 2011 cand si-a taiat tzatzele si din 2013 cand a inceput cu adevarat performanta. Pe bune daca nu chiar te inteleg la cat de cretin esti, ca poti ajunge sa apreciezi o jartea penala dementa, cea cu care impreuna ati umplut forumul de handel, decat sa apreciezi o romanca care nu suge puli branzite si linge-n cur toti nespalatii si toate scursurile societatii, care este pe locul 2 in lume si de atatia ani in top 5. Deci pentru tine nu exista nicio explicatie logica ca ai fi sanatos la cap, excluzand dialogul/monologul delirant stropit cu glume de cacatul cacatului pe care il ai cu nebuna forumului, doi terminati cu copii mici, care va bagati pula in cresterea, educatia si interesul fata de ei, voi pierzand ore/zile/ani intregi aici pe forum. Astept deasemenea cu maxim interes, cacatzii bolnavi care traiesc pe umerii mamelor/nevestelor sa se umple de maroniu la gura, daca Cristina Neagu, nu va castiga de una singura Champions League cu CSM-ul.A venit fratili mai mare a lu Paganel,Marinel!Uliuuuuuu! )Auzi ba castravete murat,am frunzărit ceai debitat.Mai ușor cu drogurile,da?Și mai ușor cu "rasa matii" ca nu te-ai tras de pula cu mine când eram mici,da?Ești amuzant,dar de la un punct,devii exact ce detești tu,tot ce zici acolo.Halal exemple ce sunteți!Jalnic!În ce o privește pe Simona, am încredere mult mai mult în Radu Banciu decât în tine,omul ăla face presă în sport de multi ani,știe bine toate dedesubturile.Și nu doar în tenis,ci în toate sporturile. Mai lasa req trasu pa nară!
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 12, 2017 Daca schizoidul sifilitic de Radu Banciu ti-este modelul tau in viatza, nu ma mir sa fie si lingaul sociopato-isteric de mircea badea, ca si asa zicei ca esti fan antene... oare de ce plm am ajuns sa-mi mai racesc gura cu prosti punga ca tine ? Esti un 0 prea mare ca sa-mi pun mintea si sa-mi pierd timpul cu tine, si nici ca nu mi-o puneam, neraspunzandu-ti de atatea ori cand ai incercat sa ma intepi cu dumele tale infantil-inepte, dar baaa secatura, atata vreau de la tine si alti frustrati asemeni tie, lasati bai panaramelor fara viata, fata aia in pace, ca nu a facut niciun rau nimanui. Este un model pentru tineret si chiar daca joaca doar pentru curul ei dar din banii ei, reprezinta totusi imaginea asta de rahat a tarii datorata unor cacatzi uscati pe batz fara scop in viata ca si tine, imagine reprezentata la cel mai inalt de performant in domenului/sportul pe care-l practica. Esti prezent nonstop aici, din zorii zilei pana-n noapte tarziu, intr-o luna ai deja peste 700 de fecale/cacareze postate aici, te mai rog io un singur lucru, asta fiind unicul motiv pentru care m-am mai obosit sa-ti raspund, lasa-ti copilul, mai ales daca este fetita, sa o aleaga Simona ca model in viata, decat pe ta-su/tine sau pe panarama aia delusionala, cu care ta-su ii neglijeaza copilaria, pierzandu-si constant 3/4 din zi pe aici de cativa ani de zile.
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Acum am vazut de Radu Banciu, ala care lauda Turkish Airlines, cand aia sunt in declin de vreo 5 ani. De la el isi ia Lumina orochi. Ai de mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Daca schizoidul sifilitic de Radu Banciu ti-este modelul tau in viatza, nu ma mir sa fie si lingaul sociopato-isteric de mircea badea, ca si asa zicei ca esti fan antene... oare de ce plm am ajuns sa-mi mai racesc gura cu prosti punga ca tine ? Esti un 0 prea mare ca sa-mi pun mintea si sa-mi pierd timpul cu tine, si nici ca nu mi-o puneam, neraspunzandu-ti de atatea ori cand ai incercat sa ma intepi cu dumele tale infantil-inepte, dar baaa secatura, atata vreau de la tine si alti frustrati asemeni tie, lasati bai panaramelor fara viata, fata aia in pace, ca nu a facut niciun rau nimanui. Este un model pentru tineret si chiar daca joaca doar pentru curul ei dar din banii ei, reprezinta totusi imaginea asta de rahat a tarii datorata unor cacatzi uscati pe batz fara scop in viata ca si tine, imagine reprezentata la cel mai inalt de performant in domenului/sportul pe care-l practica. Esti prezent nonstop aici, din zorii zilei pana-n noapte tarziu, intr-o luna ai deja peste 700 de fecale/cacareze postate aici, te mai rog io un singur lucru, asta fiind unicul motiv pentru care m-am mai obosit sa-ti raspund, lasa-ti copilul, mai ales daca este fetita, sa o aleaga Simona ca model in viata, decat pe ta-su/tine sau pe panarama aia delusionala, cu care ta-su ii neglijeaza copilaria, pierzandu-si constant 3/4 din zi pe aici de cativa ani de zile. Sunt sigur ca ți-au mai spus mulți ca esti dus cu pluta,asa ca nu o repet și eu. Las-o mai moale cu prafurile,ca ți se usucă mai repede zoaiele de creier care ți-au mai rămas )Tu te-ai luat de mine băi bulă. Da la câte prafuri bagi,ce sa mai știi tu...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Acum am vazut de Radu Banciu, ala care lauda Turkish Airlines, cand aia sunt in declin de vreo 5 ani.De la el isi ia Lumina orochi.Ai de mea.Aproape sa uit ca esti chior.Te iert.
wilde_o Reputație: 2 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Univers Oras:Univers Postat Iulie 14, 2017 Pisicutz ar trebui sa stearga aceasta rusine de post - auzi rusine unui sportiv EXCEPTIONAL care ne-a readus aminte ca in Romanica tinerii mai practica si tenisul de camp la nivel Extraordinar. Simona Halep este o Mare sportiva care ne aduce bucurii cu carul, Mare desigur. 1
gorokano Reputație: 74 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Beijing Oras:Beijing Postat Iulie 14, 2017 A umput-o de ciocolata Venus Wiliams pe Konta
curacao Reputație: 25 Postat August 13, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 13, 2017 Rusine!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Rusine! Iar a luat bataie? )))Haterii,sunteti pe metereze? ) http://i.imgur.com/QpGNMB8.gif
curacao Reputație: 25 Postat August 13, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 13, 2017 Proasta rau, ai dadu umilinta Svitolina, 6-1 6-1
obsidian Reputație: 1866 Postat August 13, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 13, 2017 Iar a luat bataie? )))Haterii,sunteti pe metereze? ) http://i.imgur.com/QpGNMB8.gif Nu s hateri...sunt doar niste idioti. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum