Sari la conținut

0765292984/0761802079 ZEPTER

Postări Recomandate

Postat

!!!A_D_O_R_A_B_I_L_A BRUNETA sexy, 20 de ani, te invit intr-un ambianta placuta, am placerea sa te satisfac cum iti place tie mai mult cu oral adanc si cu finalizare, normal si anal in orice pozitie. Caut colega de apt 08 Nov 18:39

0765292984 Bucuresti Pret: 60L fin

Prost inspirat intr-o seara acum vreo saptamana jumate, impreuna cu un coleg am zis hai sa lovim ceva ieftin , ca uite face si anal si o fii bine.Am sunat pe nr 0761802079, nr luat din Libertatea initial, si cautand pe nimfomane am gasit ceva in threadul Juliei de la Ruby tuesday, or fii fost colege.Ajungem la Zepter , ne indruma la scara matroana care raspunde foarte promt si nu iarta niciun apel, ne deschide tot ea si ne prezinta fata scuzandu-se ca nu e cea din poze pe care o stie lumea , Corina dupa numele ei. Eu sincer n-o stiam nici pe una nici pe alta, (nu era vorba de Corina de pe forum care e zeita la oral) asa ca am zis hai sa incerc.Mi se prezinta oferta 60 finalizarea sex total.Ma decid , raman , dau banii matroanei, ma dezbrac , ma duc la dus , ma intorc , colegul ma astepta in bucatarie, matroana intrase in camera, bat in usa ii cer un incarcator de nokia daca are cat stau , iese din camera unde mai era cu un tip si ma repede ca doar nu stau juma de ora ca la ea merge repede treaba ca mai tre sa vina clienti , ca nu o sa-i tina pe jos din cauza mea, etc. Acum banii erau luati, mai ramanea sa plec; nici vorba; Imi da un incarcator nervoasa si ma avertizeaza 15 min da ? da ii zic , o trimit p-aia la baie , care nu intelegea sau nu voia , i-am repetat de 3 ori , du-te la baie ca stapana e nervoasa si tre sa ne grabim nu intelegi ??? s-a dus , apoi s-a intors si s-a pus in pat cu spatele la mine.Am inceput sa-mi dau seama ca Stapana d-aia n-o lasa sa vorbeasca, deoarece nu prea putea, n-o ajuta capu , am zis in gandul meu: "alta retardata sa-mi bag ... mi-a lasat-o mie sa ma descurc cu ea". O intorc o pun sa suga , sugea mecanic , si musca usor cu dintii , am lins-o pe tate, i-am dat o palma la fund , i-am bagat degetele si-n cur si-n pizda, nu prea zicea nimic , defapt nu intelegea ea ce se intampla prea bine , ii repetam fiecare miscare de cate 2-3 ori , i-am zis sa puna prezervativu , mi l-a pus invers , tot eu l-am pus , chinu draq , era intresculata , mi-am frecat-o eu cu o mana , cu cealalta trageam de ea sa se puna pe la spate si nu intelegea , i-am repetat si i-am strigat in ureche : -CAPRA! stii ? Atunci s-a prins si s-a intors , i-am bagat-o in cur am pompat ce-am pompat , s-a intarit , a iesit , am bagat-o in pizda unde am si terminat. A luat prezervativul in mana , se uita la el, apoi s-a dus cu el la baie, m-am dus si eu , m-am clatit in chiuveta si in timp ce ma imbracam iese si tipul din camera si intra la baie fara nicio sfiala, doar era la el acasa. Stapana astepta in usa , era langa colegu si-i spunea ca stau mult si ca ei nu-i trebuie clienti d-astia.Va dati seama ca nu se mai punea problema sa intre si el , era culmea.m-am imbracat si am plecat, totul a durat max 25 de minute.Era in stare sa ma trimita dezbracat pe sala, n-am mai patit de cand aveam 18 ani asa graba la fete.

Va dati seama ca nu pot recomanda asa ceva, fast fuck clar si m-am simtit si foarte presat de matroana.Ca note :

Oral 4 zgaria cu dintii bine, o ponderam eu , oricum n-am lasat-o mai mult de 1 minut.

Normal 7 am pompat destul de hard pe la spate ca sa termin mai repede.

Anal 5 nici o senzatie , am bagat-o nelubrifiata.

Gfe 0 plus ca ori era sedata , ca nu simtea nimic , ori era retardata.

Locatie 8 , dar e naspa ca mai e o familie care te supravegheaza si-ti prezinta oferta.

Fata ia un 7 ca aspect , dar se uita prin tine si-ti dai seama ca are ceva la cap.

Pozele sunt asemanatoare dar nu-s reale, bani aruncati de data asta.

post-16555-0-20744900-1352420046_thumb.jpg

post-16555-0-31870400-1352420054_thumb.jpg

post-16555-0-09910300-1352420060_thumb.jpg

post-16555-0-22381400-1352420067_thumb.jpg

post-16555-0-34630800-1352420073_thumb.jpg

post-16555-0-23164700-1352420082_thumb.jpg

post-16555-0-45563700-1352420089_thumb.jpg

post-16555-0-95488000-1352420097_thumb.jpg

post-16555-0-34671600-1352420105_thumb.jpg

post-16555-0-30763700-1352420112_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 2
Vizitator TheMachine
Reputație: 0
Postat

Senior Sangre, dar senzația că fătuca este sechestrată și sedată (poate fi chair retardată și sedată) nu ai avut-o? Este ceva putred aici, și nu mă refer la recenzie, ci la situație.

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Daca citesti prima recenzie nu ai mai fi pus problema seriozitatii "duduii"

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Chiar daca nu e fata din poze spui ca super seamana.Sa ajunga o astfel de fata in acea situatie,foarte rau.Poate e straina venita din cine stie ce parti sarace ale lumii,si nu are ce face.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...