pizdelcea Reputație: 8 Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Confirm treaba cu sculamentul, si eu am patit-o tot la fata asta cand era in Palladium Rez, am facut tratament si am scapat, fara sa il dau in stanga si in dreapta , imi pare rau ca nu am facut public atunci...Pacat de ea ,chiar mi-a placut si as fi revizitat-o cu placere. Link spre comentariu
cornel77 Reputație: 203 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 eu am fost la ea de 2 ori si nu am luat nimic .... Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 eu am fost la ea de 2 ori si nu am luat nimic ....Mai incearca. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 In vara nu avea nimic, cand era pe camp.Am futut-o in gura foarte mult, pentru ca in pisda nu m-a atras.Daca avea ceva era imposibil sa nu iau, mai ales ca eu sunt foarte atent cu pulamea, mi-o iau in fiecare zi in mana si mi-o belesc.Ce-o fi acum, nu stiu, trebuie sa spuneti, sa stie lumea. Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Îmi pare rău să aud asta. Eu când am fost in vara (la ansamblu rezidențial) a făcut doar protejat iar ca atitudine și prestație a lăsat mult de dorit motiv pt care nu am lăsat review. Link spre comentariu
florinflorin123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Nu ai cum sa spui asa ceva...imi fac analizele lunar si toate imi ies bine...acum daca a-ți luat din alta parte nu este vina mea...vin o cu dovezi la mine si arata- mi...si cel care a zis ca a sunat minte..chiar nu a sunat nimeni sa zică de chestia asta Link spre comentariu
cristittt Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Ok, cum spui tu, daca eram singurul care spunea era o treaba. Nu am nevoie sa conving pe nimeni.Nu am spus cu rautate asta pentru ca am fost multumit de prestatie, era a 2-a tura cand mergeam si as mai merge si alta data.Te asigur ca am sunat. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Martie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Martie 22, 2018 Mai lucreaza? Stie cineva ceva cumva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum