Sari la conținut

Simona mareee teapa

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Dupa experiența cu înșelăciunea de la cele doua puștoaice despre care am scris la orientare și groaznica experiența din seara asta, am hotărât sa închei periplul meu prin lumea fetelor la 50 lei finalizarea. Atras de pozele unei domnișoare ce se prezenta a fi noua in acest job am avut cea mai groaznica experiența din viața mea de curvar. Sun in urma anunțului de pe celebrul A-T și îmi Răspunde o voce amabila de pustoaica ce părea foarte timida, nu îmi da foarte multe detalii răspunzând doar la ce o întreb. Pun totul pe seama faptului ca e noua in domeniu. Așadar, o întreb de oral neprotejat și îmi Răspunde afirmativ. O întreb apoi de locație îmi da ca reper zona militari apusului mai exact in zona Cofateriei Elan. Ajuns in zona revin cu un telefon și ma îndruma către un apartament situat la parter in acea zona. Cand ajung mai aproape de scara Răspunde o alta Vice ce părea a fi a unei mature de etnie. După un pic de bâjbâială, scara fiind așezată un pic in lateral reușesc sa găsesc și scara cu pricina. Sunt îndrumat către apartament, unde sunt poftit înăuntru de o domnișoara cam durdulie dar ce părea a fi românca. Fiind atras de puștoaice in special și mai ales cele care nu sunt gipsy hotărăsc sa rămân. Ii înmânez banii și îmi cere sa ma fac comod. Se duce sa ii ducă in Bucătărie. Ma conformez dau hainele jos și ma așez pe pat. Se apuca direct sa o ia in gura la care ii zic "nu te dezbraci"? La care îmi da replica "Dezbrăcatu este contra cost". Neavând chef de cearta după câteva replici nasoale, in care îmi replica continuu ca peste tot e așa cu Dezbrăcatu contra cost si ca ea a lucrat la masaj și ca acolo se plătea 50 lei numai sa fie atinsa și alte tâmpenii de genul, accept și așa știind ca odată începută treaba banii nu se vor recupera. Apoi ma atenționează ca ea nu face finalizare orală, zic OK.In fine continua cu oralul , începe sa ma zgârie și ma doare de îmi venea sa strig ca din gura de șarpe. Ii sic hai sa trecem la normal. A ca nu, ca normalul costa 100 lei in plus. Îi spun ca peste tot oralul și normalul sunt incluse de la sine, nu cred ca mai exista pe undeva normal cu bani in plus. Ma apuca nervii și ii zic hai bine, oral. Încearcă ea sa o ia mai tare iar ma zgârie cu dinții zic bagami-as îmi murea și pula de durere. Mi-o iau la laba numai sa termin cumva, dar se oferă sa facă ea laba zic nu, lasă...Apo ii cer oral ma ridic in picioare si ea îmbrăcată pe marginea patului și o las sa îl facă pana termin in gura ea. Termin și după ce își da seama începe scandalul. Incepe sa îndruge sa o sa văd eu ce sa pățesc, ca ea lucrează la șefa ei ca se duce la și o cheamă ca i-am patat cearceaful și ca dacă intram cu colega ei îmi luam omor. Ca ea are 3 ani in meseria asta și alte vagabonțeali de genul asta. O salut respectuos și ii doresc o seara buna, fără nervi și scandal. Descărcat in seara asta, dat cu cea mai proasta experiența din 11 ani de curvăsărie. Ajung la masina parcata in zona 5 ciori dădeau târcoale. Noroc ca imediat ce ma apropii vine și poliția. Se uita insistent la indivizi și pleacă mai departe.

Nu prea am ce note sa dau ca nu e cazul, trageri și voi concluzia.

Bafta și spor la noi descoperiri pana la urma asta e riscul meseriei!

• Like 7

Postat

Despre cine vorbesti tu aici?

care "Simona"?

telefon, poza, link, ceva?

am pus telefonul link-ul și doua poze mai sus.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.