Sari la conținut

Jasmyne din Bucuresti 0729742476

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna poze reale 100% Doar deplasari sunt o fata sexi,dulce si atragaroare ofer clipe de neuitat domnilor generosi pentru mai multe detali la telefon.

Am chemat-o in seara asta la mine in locatie, a ajuns dupa 30 de minute dupa ce am programat. De cand a intrat si pana a plecat i-a sunat telefonul incontinuu. Mult mai grasa decat in poze.Actiunea a fost foarte scurta(doar sex oral neprotejat, fara CIM)lipasa ce chef din partea ei. In plus, dupa ce a plecat am observat ca mi-a furat niste chestii din baie, asa ca aveti mare grija cu ea, Cioara FURA!

Nu mai revin, in plus ii dau si doi pumni in cap daca o mai vad!

post-87118-0-89693300-1497572805_thumb.jpg

post-87118-0-03727100-1497572816_thumb.jpg

post-87118-0-45321100-1497572828_thumb.jpg

post-87118-0-69739200-1497572840_thumb.jpg

post-87118-0-42639400-1497572850_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Haulees baules, mai are doua topice pe la Orientare.

Haulees baules, mai are doua topice pe la Orientare.

nu am vazut
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sorry for reviving a dead topic.

But stay clear from these two. Had them steal from me as well! :@

not good..gipsy bitches..

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna poze reale 100% Doar deplasari sunt o fata sexi,dulce si atragaroare ofer clipe de neuitat domnilor generosi pentru mai multe detali la telefon.

Am chemat-o in seara asta la mine in locatie, a ajuns dupa 30 de minute dupa ce am programat. De cand a intrat si pana a plecat i-a sunat telefonul incontinuu. Mult mai grasa decat in poze.Actiunea a fost foarte scurta(doar sex oral neprotejat, fara CIM)lipasa ce chef din partea ei. In plus, dupa ce a plecat am observat ca mi-a furat niste chestii din baie, asa ca aveti mare grija cu ea, Cioara FURA!

Nu mai revin, in plus ii dau si doi pumni in cap daca o mai vad!

Cat ai platit !?
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Are o fetitza...cand am vb de dimineatza cu ciorex...trebuia sa o duca la gradinita

E fomista!

Postat

Nu accepta nici fk nici cuni nici nimic. Cea mai proasta experienta, am dat si banii pe hotel aiurea cu tiganca asta imputita. Are 1,60. Una zice la telefon, alta face. 300 ron am dat pe finalizare. Grabita mereu, nu suporta sa vorbesti cu ea si abia tragi de ea sa o futi. Nu se implica. Mai bine dai o laba. Propun la de evitat.

Pe bune, nu mai gasesti tiganci ok sa futi in tot bucurestiul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...