Sari la conținut

ce s-a intamplat cu postati aiurea pentru colorare...?

Postări Recomandate

• Oras:Everywhere
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La un moment dat, Lucifer (îngerul căzut, prințul întunericului) a venit în vizită în România.
Obosit fiind, a poposit într-o șatră de țigani și a adormit acolo.
Când s-a trezit, portofel nu, telefon nu, țiganii nu mai erau și pe el îl chema doar Luci…

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Povesteam unui prieten despre aventurile din vacanță:
– Îți închipui, mă urc în tren pentru a mă întoarce acasă și am nimerit într-o cușetă cu o blondă extraordinară, altcineva nu era nimeni, doar noi doi. Am băut un pic…
– Și?
– Ce, și? Ea s-a dezbrăcat, am rămas pur și simplu fascinat de corpul ei, avea picioare, sâni, fund de zeiță. Apoi am făcut dragoste. După asta, însă, ea se ridică și începe a plânge:
– Eu, spune ea, sunt o ticăloasă, am un soț atât de bun, el mă iubește atât de tare, îmi este fidel, eu însă uite ce faptă înjositoare am făcut, cât mă căiesc de cele întâmplate, nu am să mi-o iert niciodată. Așa de emoționant vorbea, încât, auzind-o, am început a plânge și eu.
– Și ce a urmat?
– Ei, ce, ce? Așa a fost până am ajuns acasă… plângeam, făceam dragoste, plângeam, făceam dragoste, plângeam, făceam dragoste…

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tanara si apetisanta mea sotie statea dimineata in bucatarie, pregatindu-ne ca de obicei 4 oua fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, imbracata doar cu un T-shirt scurt pe ea, cu care si dormise.
Asa cum am intrat, aproape adormit, ea s-a aplecat misterios spre mine:
– Ar trebui sa faci dragoste cu mine incepand din acest moment!
– Uau! Ochii mi s-au luminat brusc, sunt oare treaz sau inca visez? Atunci nu poate sa fie decat ziua mea norocoasa! Am imbratisat-o si apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie. La final, ea mi-a spus un tandru “Multumesc!” si s-a intors iute spre aragaz, cu tricoul inca in jurul gatului. Fericit, dar un pic derutat, am intrebat:
– Ce a fost asta?
Si mi-a explicat:
– Stii, s-a stricat cronometrul si nu stiam cat timp sa fierb ouale…

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

– Ce face un barbat adevarat cand vede o femeie frumoasa?
– Roseste.
– Nu, albeste la fata. Nu ii mai ramane sange sa roseasca.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un faimos colectionar de arta se plimba pe strazile orasului, cand a vazut la usa unui mic anticariat o pisica mica si slaba care bea lapte dintr-o farfurioara.
Privirea expertului nu se putea insela: farfurioara era o piesa foarte veche si deosebit de valoroasa, poate chiar piesa pe care o cautase intreaga viata. Incercand sa isi pastreze calmul, a intrat in magazin si i-a oferit proprietarului doi dolari pentru pisica, dar acesta a refuzat.
Disperat, colectionarul a tot urcat pretul, pana la 20 de dolari.
Vanzatorul a luat banii si i-a pus pisica in brate.
Proaspatul proprietar al felinei s-a uitat la farfurioara si pe un ton nepasator a spus:
– La pretul asta ati putea sa imi dati si farfurioara pisicii. S-a obisnuit cu ea si m-ar scuti si pe mine sa mai cumpar alta.
Proprietarul a refuzat vehement:
– In nici un caz, nu o vand pentru nimic in lume! Este farfurioara mea norocoasa. Doar saptamana asta am vandut la pret bun 28 de pisici.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului.
Vin rechinii si mananca tot ce misca.
O singura tipa scapa.
Seful rechinilor:
– Rechin Micky, du-te dupa fata!
Se-ntoarce rechin Micky asudat dupa o ora:
– Sefu’, permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine!
Seful rechinilor:
– Rechin Picky, du-te dupa fata!
Dupa doua ore se intoarce rechin Picky, terminat de oboseala:
– Sefu’, permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine!
Seful rechinilor:
– Rechin Bula, du-te dupa fata!
Dupa vreo opt ore se-ntoarce rechin Bula plin de nervi, cu dintii tremurand:
– Sefu’, am inotat si-am inotat si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat rochia jos!
– Si?
– Si-a inotat si mai repede. Si m-am ambitionat, si m-am zbatut si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat sutienul jos!
– Si?
– Si-a inotat si mai repede! Si m-am enervat si-am dat din toate inotatoarele si cand am fost gata s-o insfac, si-a dat chilotii jos!
– Si?
– Si mi s-a sculat carma si-am luat-o la dreapta…

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un om conducea masina pe un drum.
Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei.
Curios, opreste.
– Buna ziua! Eu sunt un h@m@se#u@l exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa?
Milos din fire, omul ii dadu apa.
Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si rosie facand cu mana.
Opreste.
– Buna ziua. Eu sunt un h@m@se#u@l exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare? Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu.
La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului.
Opreste si intreaba:
– Tu, h@m@se#u@l mic si albastru ce mai vrei?
– Actele la control !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vine un om la doctor cu un cui înfipt în cap.
Doctorul:
– Dacă ai 100 euro, scot cuiul, te cos si ești ca nou!
– Nu am așa bani domn’ doctor!
– Cu 50 euro, scot cuiul, te dau cu iod și va trece rana în timp!
– Nici așa bani n-am domn’ doctor!
– Da ce ai măi omule?
– Păi eu sunt asigurat la casa de sănătate, domn doctor!
– Bă, băiatule, pe asigurarea ta pot să îndoi cuiul, ca să nu te încurce când îţi pui căciula!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stateam alaturi de nevasta-mea la intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului si ma tot uitam la o tipa bine, dar complet turta, ce-si legana nostalgic intre doua degete paharul, singura la o masa de alaturi.
Nevasta-mea m-a intrebat:
– O cunosti?
– Sigur”, am oftat, e prima mea prietena din liceu. Am inteles ca s-a apucat de baut imediat dupa ce ne-am despartit, si de-atunci n-a mai fost treaza.
– Dumnezeule! a spus nevasta-mea. Cine s-ar fi gindit ca o persoana poate sarbatori atata timp?…

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

– Toti mainile sus! Am preluat conducerea avionului!
– Aici sunt multi copii si multe femei, domnule terorist!
– Pai ce crezi,ca sunt animal? Cum ne luam zborul, le dau drumul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doi prieteni:
– Bai, sa vezi ce mi s-a intamplat, zice primul. Eram in parc, am vazut o doamna care venise cu copilul la joaca si avea multe baloane-n mana. Am vrut sa-i zic: “vai, dar ce baloane frumoase aveti!”, dar am gresit si i-am spus: “vai, dar ce balcoane frumoase aveti!”… Si m-a balacarit femeia, m-a facut cu ou si cu otet, a fost nasol rau de tot…
Celalalt se uita dispretuitor la el, dupa care-i zice:
– Asta a fost nasol??? Pai atunci stai sa-ti zic ce am patit eu. Eram cu nevasta-mea la un picnic si am vrut sa-i zic: “da-mi untul”. Ei, si m-am incurcat si i-am zis din greseala: “……nenorocita care esti, ca mi-ai distrus viata si mi-ai mancat tineretea”!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Soţul, rezolvând integrame, o întreabă pe soţie:
– Primul bărbat, 4 litere?…
Şi, bineînţeles, că primeşte un răspuns neaşteptat:
– NICU…

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Misto...sant albastru

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...