mgfmgf Reputație: 1 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Giulia când revii? Așteptăm vestivdclactin Link spre comentariu
stefandan Reputație: 21 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2020 Numai cine nu o cunoaște pe Giulia are de spus lucruri negative despre ea. Super fata. Așteptăm să revii... 😘😘😘Corect. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Partajează Postat Iunie 27, 2020 Giulia drăguțo, abia aștept să te revăd nu numaidecît în Suceava, oriunde ești pentru tine merită deplasarea ești o scumpă.🤗😘😚â¤ï¸ Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Giulia, știu că nu îți place să îți scriu aici. Dar este anul decind nu te-am am văzut. Stiu ca o să imi zici că nu trebuia, sa scriu aici ca puteam sa îți scriu privat, cînd am vorbit. Dar trebuie sa îți zic și aici, Giulia tu pentru mine esti o Doamna o fată extraordinara de treabă, si bună si frumoasa Tu pentru Suceava ai fost o Legendă aici, si pentru mine o sa rămîi, îți doresc tot binele și să dea Dzeu să reușesti în tot ceia ce vrei sa faci scumpo❤ Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat August 4, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 4, 2020 Iți mulțumesc dragul meu! Si tu pentru mine ai fost un client deosebit! Te pup și poate cândva ne vom revedea! 🤗😘😇🥰 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Link spre comentariu
Vizitator mr_mario Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Ce mai stiti de Giulia baby? S-a retras?Mi s-a facut un dor nebun de ea. Din toate fetele pe care le-am vizitat pana acum, baby a fost singura femeie care stia ce/cand/cum sa vorbeasca, stia ce vrei de la ea doar din priviri si mai ales stia ce vrea ea de la tine :)) GFE 10+++ Fata frumoasa, daca te intorci, poate o sa ne mai vedem. Daca te-ai retras, ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa fii fericita! 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Vai cît de mult aștept să te vâd, 😜😜🤪Giulia frumusico Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Giulia îmi e dor de tine și de Suceava Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Va pup dragilor! Si mie imi este dor de voi, dar momentan nu am in plan sa ma intorc in Suceava! Aveți grija de voi!❤ Link spre comentariu
Vizitator mr_mario Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Va pup dragilor! Si mie imi este dor de voi, dar momentan nu am in plan sa ma intorc in Suceava! Aveți grija de voi!❤:( 1 Link spre comentariu
adriansuceava Reputație: 33 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Buna Giulia hai mai repede au făcut strada care ducea la locație😂.te aștept cu drag ai grija de tine sănătate. 1 Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Da stiu ca au facut strada ,doar ca n-au facut-o la timp... Mulțumesc poate intr-o zi voi revenii... Te pup❤ Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Da stiu ca au facut strada ,doar ca n-au facut-o la timp... Mulțumesc poate intr-o zi voi revenii... Te pupâ¤Da stiu ca au facut strada ,doar ca n-au facut-o la timp... Mulțumesc poate intr-o zi voi revenii... Te pupâ¤ðŸ¤”â¤ðŸ¤—🤗😘😘 Eu știu și de ce sa făcut strada aia da cam tîrziu dar sa făcut, sunt sigur că sa făcut și prima străduță la stînga înainte sa ajungi la blocuri, defapt acolo a fost intenția Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Buna Giulia hai mai repede au făcut strada care ducea la locație.te aștept cu drag ai grija de tine sănătate.Au făcut strada dar târziu. Are Giulia dreptate. Și acuma să vă zic eu pentru cine e făcută strada, pentru Procurorul AP ați votat cu Lungu. Cunosc Suceava asta mică ca pe un sătuc. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Haide Giulia 1000 de euro iți promit eu mă jur numai vino înapoi Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Giulia numai să fie după 15 Decembrie s-au Ianuare îți ei o locație ce gasești ne întîlnim îți dau ce am promis pe 2 ore ca na sti ca nu mă satur ușor. Pentru mine treaba rămîne eu îmi permit sa îți dau 500 de ero pe oră dar te vreau numai decît. +200 drumul dar vino Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Mie dor rău Giulio. Mie dor Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Haide Giulia Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 . Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum