Sari la conținut

Giulia noua in oras 0754590216

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Scumpule nu pot vorbi prin SMS din cauza telefonului de serviciu un pic mai vechi...mi-ar lua o vesnicie sa scriu un mesaj 😂ðŸ˜ðŸ¤—😙

• Oras:Botosani
  • Oras:Botosani
Postat

Destinul m-a purtat inca o data pe plaiurile bucovinene. As fi plecat cu o deosebita parere de rau daca nu mi-as fi satisfacut "curiozitatea" si nu as fi vizitat "atractiile turistice".

Asa ca am hotarat sao vizitez pe Giulia. Spre bucuria mea a raspuns din prima, mi-a dat cordonatele locatiei, iar când am ajuns a urmat o ghidare clara prin telefon.

"Cuibusorul de nebunii" este curat, aerisit, nu e imbacsit cu parfum ieftin care sa mascheze diferite mirosuri. Foarte curat peste tot.

M-a intampinat Giulia intr-o tinuta neagra, provocatoare, sub care se ghiceau niste sani generosi, tocuri cui care ii acceantuau linia picioarelor.

Am stat putin de vorba (timp in care am cunoscut-o si pe colega ei, Selena). Am cazut de acord sa stau un numar intrucat nu era in plina forma (un mare plus pentru fairplay).

Nu am sa intru prea mult in amanunte, ci am sa spun ca am petrecut niste clipe de neuitat alaturi de Giulia: mangaieri peste tot, oral exceptional cu DT ce ma facea de-abia sa ma abtin, are niste sani care parca striga la tine sa nu-i lasi in pace, o pasarica apetisanta de care nu te mai saturi, iar la normal participa in mod activ.

Concluzia e ca Giulia e o fata cu care poti face o gluma si sa te simti bine din mai multe puncte de vedere. Daca ii arati respect si lasi inhibitiile deoparte, iti raspunde in aceeasi maniera.

Giulia, pupici si abia astept "revansa". :)

Postat

Multumesc scumpule! Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea! Imi cer scuze pentru ca nu eram in plina forma si multumesc ca m-ai inteles. Pupici si abia astept sa ma "revansez". 🤗😚😙😗😘

• Oras:suceava
Postat

Atât gyula cât și colega ei sunt fete super ok.Te fac să te simți f bine in compania lor . Nota 10

Postat

Multumim scumpule. Vreau sa va anunt ca nu o mai am colega pe Selena. 😚🤗 Colega mea acum este Malina. Pupici🤗🤗🤗😙😗

Postat

Giulia eu si prietunul meu am dori sa va facem o vizita la tine e ok in patru? Sau poate ar fi mai bine sa ne luam o camera prin apropriere?

Postat

Tbasescu: Malina are aceleasi servicii ca si mine : Totul inafara de anal! Pupici🤗😚😙

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

😀mda... Știi mașinile alea full fără piele?

Ca o paranteză....

Oricum promit că ajung curând pe la tine!

Postat

Adrian797: Putem vorbi mai multe la telefon! Pupici 😚🤗😙🤗

Postat

Tbasescu te astept cu mare drag! 😙😙😙🤗🤗🤗

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Multumim scumpule. Vreau sa va anunt ca nu o mai am colega pe Selena. 😚🤗 Colega mea acum este Malina. Pupici🤗🤗🤗😙😗

Buna! Cine este Malina? Servicii, tarife, un nr de telefon si niste poze ar fi prea mult?? Ms!
Postat

Buna! Malina este colega mea!Serviciile: totul inafara de anal. Tarife:150 finalizarea 250 ora . Numarul de telefon:0741705136. Pupici🤗😙

Postat

Eu doar am vrut sa anunt ca am o alta colega...nu stiiam ca nu e ok sa scriu detaliile aici. Multumesc ca mi-ai zis.

Postat

Disponibila pentru programari dragi mei!🤗🤗😚😘🤗

post-238645-0-34127800-1526275982_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Recomand Giulia.super de treaba.ingrijita.oral 10 +.

Si colega Malina la fel.Se vede ca e pro.In realitate arata mai bine ca in poze.

Ideal ar fi cu amandoua da tre sa pulsezi cashh.

Macar o data :)

Postat

Multumim Jiji! Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania noastra! 😘🤗🤗😙Te mai asteptam cu mare drag! 🤗😚

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Intr-adevar Giulia e GIULIA!!! Repet pur si simplu uiti unde esti,te simti in prezenta ei cel putin de parca ai fi cu sotia,prietena sau amanta. Asta probabil conteaza de la client la client!!!

Toate cele bune Giulia 😙😚

Postat

Am fost din nou la giulya.Fate este super ,atitudine 10,locație 10,on10,nporice pozitie.fata asta merita toti banii.150 nr,250 ora.nu te grăbește face conversatie.pe deasupra e si f frumoasa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...