Sari la conținut

Giulia noua in oras 0754590216

Postări Recomandate

• Oras:Iasi

Giulia, mai esti prin zona?..am incercat sa te sun toata dimineata, dar telefonul era inchis..

Buna! Scuze dar astazi nu am fost la (birou)🙈 . Revin maine! 🤗😘💋💋
Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

Nu are rost sa ma cert cu tine. Am incercat sa sun la numarul din anunt+ un numar care l am gasit pe ultimile pagini dar nici unul nu era conectat.

Numarul din titlu e corect . In general dimineața până undeva după masă raspunde așa am ințeles ca e disponibilă. Mie cel puțin la ăla mi-a răspuns

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Numarul din titlu e corect . In general dimineața până undeva după masă raspunde așa am ințeles ca e disponibilă. Mie cel puțin la ăla mi-a răspuns

Multumesc frumos

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

Scuzele mele Giulia pentru intervenție . Nu m-am putut abține. Încercam doar să sting un confilct.

Mulțumesc pentru cea mai bună cafea de duminică dimineată ,cafeaua a fost bonus după înviorare.

Ne vedem cum am promis ,săptămâna viitoare . Dau eu cafeau dacă nu vrei ceva dulce. Crede-ai că scapi de mine?

Link spre comentariu

Scuzele mele Giulia pentru intervenție . Nu m-am putut abține. ÃŽncercam doar să sting un confilct.

Mulțumesc pentru cea mai bună cafea de duminică dimineată ,cafeaua a fost bonus după înviorare.

Ne vedem cum am promis ,săptămâna viitoare . Dau eu cafeau dacă nu vrei ceva dulce. Crede-ai că scapi de mine?

Cu mare drag te astept!😘🤗💋💋
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...