Sari la conținut

Giulia noua in oras 0754590216

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0

O să anunțe, dacă o sa mai vina decamdată e bine unde e, e o fată desteaptă și știe ce sa faca, referitor la ce se intîmplă.

Ce treaba ai tu cu topicul ei?

Ești purtătorul de cuvânt?

Te-a întrebat cineva, ceva pe tine? Vezi în titlu poate scris Marcus6?

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

Nu e scris Giulia în titlu, dar fata poate nu are chef să răspundă, oricum perioada asta cele mai destepte sau retras

Atunci daca vorbești tu mai mult decât ea..... PROPUN SA SCHIMBĂM NUMELE TOPICULUI ÎN MARCUS6.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

Buna ziua dragii mei, vreau sa va fac cunoscut faptul ca in aceasta perioada cu acest coronavirus nu este normal sa revin sau sa mai lucrez nici pentru mine nici pentru voi. Nu as putea sa trec in text nu i-au persoane venite de afara sau chiar si din tara nestiind cum se pot contamina cred ca asa este normal sa imi opresc activitatea cel putin pentru o perioada. De revenit am sa revin. Asa cum am mentionat mai sus voi anunta cand am sa revin. V-a pup si aveti grija de voi. Zi minunata tuturor!😘🥰🤗😚

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Buna ziua dragii mei, vreau sa va fac cunoscut faptul ca in aceasta perioada cu acest coronavirus nu este normal sa revin sau sa mai lucrez nici pentru mine nici pentru voi. Nu as putea sa trec in text nu i-au persoane venite de afara sau chiar si din tara nestiind cum se pot contamina cred ca asa este normal sa imi opresc activitatea cel putin pentru o perioada. De revenit am sa revin. Asa cum am mentionat mai sus voi anunta cand am sa revin. V-a pup si aveti grija de voi. Zi minunata tuturor!

. Bravo Giulia
Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

Cu aproximație gilul

Buna ziua dragii mei, vreau sa va fac cunoscut faptul ca in aceasta perioada cu acest coronavirus nu este normal sa revin sau sa mai lucrez nici pentru mine nici pentru voi. Nu as putea sa trec in text nu i-au persoane venite de afara sau chiar si din tara nestiind cum se pot contamina cred ca asa este normal sa imi opresc activitatea cel putin pentru o perioada. De revenit am sa revin. Asa cum am mentionat mai sus voi anunta cand am sa revin. V-a pup si aveti grija de voi. Zi minunata tuturor!😘🥰🤗😚

Cu aproximație Giulia.... După ce se termina nebuneala asta sa înțeleg.

Scuze tot îmi întra ceva aiurea pe topicul tău.

Link spre comentariu

Cu aproximație gilul Cu aproximație Giulia.... După ce se termina nebuneala asta sa înțeleg.

Scuze tot îmi întra ceva aiurea pe topicul tău.

Cu aproximatie nu pot zice pentru ca nimeni nu stie cand trece aceasta pandemie...o sa anunt aici..😘😘🤗
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua dragii mei, vreau sa va fac cunoscut faptul ca in aceasta perioada cu acest coronavirus nu este normal sa revin sau sa mai lucrez nici pentru mine nici pentru voi. Nu as putea sa trec in text nu i-au persoane venite de afara sau chiar si din tara nestiind cum se pot contamina cred ca asa este normal sa imi opresc activitatea cel putin pentru o perioada. De revenit am sa revin. Asa cum am mentionat mai sus voi anunta cand am sa revin. V-a pup si aveti grija de voi. Zi minunata tuturor!

Felicitari pt decizie. Cand te intorci , revin in locatie :)  pup

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...