Sari la conținut

Giulia noua in oras 0754590216

Postări Recomandate

Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0
Postat

Buna Giulia , avand in vedere ca ai un fundulet frumos ma lasi sa iti fac annilingus? Multumesc si astept un raspuns

• Oras:G.Humor
  • Oras:G.Humor
Postat

am reusit sa ajung astazi din nou la aceasta simpatica domnisoara care m-a impresoinat atit de mult cu prestatia ei incit ,anterior i-am facut o recenzie aici pe care si-ar fi dorit-o multe dintre cele ce ne calca meleagurile.dar care ne sfideaza si ne jignesc prin comportamentul  si pretentiile  lor de printese cind de fapt nu ar face fata nici in parcarea cu tiruri.

Si da !  are aceiasi prestatie de nota 10 la superlativ cu toate stelutele de rigoare. nu am gresit cu nimic in recenzia trecuta.

sincere felicitari si mai ramii pe la noi sa ne mai arati cite ceva din arta sexului.

deci nu ratati ocazia ca nici nu stiti ce pierdeti. !!! 

• Like 1
  • Oras:Iasi
Postat

Va multumesc frumos.Si tu esti un om minunat. Te mai astept cu mare drag!🤗🤗😗😗😘😗

Postat

Giovanni1980: Cu un apel telefonic intre orele 09:00-18:00 poti lua legatura cu mine. 🤗😗0753540397

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Cat mai stai la noi in oras draga?? Inca nu am avut norocul sa ajung la tine,desi am vorbit de vreo trei ori la tel,nu ai mai raspuns dupa aia.

Postat

Dragii mei vreau sa va anunt ca nu voi mai petrece foarte mult timp in orasul vostru...🔊 Va astept cu mare drag pentru a petrece clipe minunate impreuna!!kiss 🤗🤗😗😗😘🤗😗

post-238645-0-23743600-1505417128_thumb.png

• Like 1
Postat

Am vizitat si eu domnisoara si m-am simtit extraordinar. Astept cu nerabdare sa o vad din nou, mai ales ca am primit un tratament preferential, despre care nu am sa vorbesc mai mult. Sper sa itit treaca si raceala sa pot profita.

Frumoasa, deschisa, deosebita.

:princess

Postat

Buna dragul meu. Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea..Iti multumesc si te mai astept cu mare drag.

PS: MI-A TRECUT RACEALA!😉😗😘🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...