andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Hello boys! :byeNumele meu este Andreea ,am 26 ani,1,60 inaltime ,49kg si sunt noua pe acest site.Serviciile mele sunt- sex oral protejat (cel putin pana ne cunoastem) -sex normal protejat -cunnilingus -anilingus pasiv -fk, cob -masaj de relasare si erotic -69 -foot job -mici fantezii -face sittingTariful meu este -150 lei / 30 min -250 lei/ ora cu 2 finalizariProgramul de lucru este de la 10.00 la 21.00 de Luni pana Vineri Va astept cu drag sa petrecem momente placute impreuna!!! 6 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 22, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2017 Atasez cateva poze cu mine din locatie 22 Link spre comentariu
bambi6969 Reputație: 635 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Pestera Oras:Pestera Partajează Postat Iunie 23, 2017 Silicoane ? Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2017 asta mai are vre-o 2 topice pe aici o sa le caut , pe vremuri presta cu inca o tipa faceau cica Show si prestau pe 50 de lei dar din cate imi aduc aminte erau jalnice cu o atitudine urata 2 Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 asta mai are vre-o 2 topice pe aici o sa le caut , pe vremuri presta cu inca o tipa faceau cica Show si prestau pe 50 de lei dar din cate imi aduc aminte erau jalnice cu o atitudine urata Buna! Te inseli ... „asta” Andreea, a prestat pe meleaguri straine si este in Romania doar de o luna. Probabil o confunzi cu altcineva 53 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 23, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2017 Buna! Da,Am silicone. Pup 1 Link spre comentariu
Membru Premium castellano Reputație: 10450 Postat Iunie 23, 2017 Oras:... Oras:... Membru Premium Partajează Postat Iunie 23, 2017 Buna! Te inseli ... „asta” Andreea, a prestat pe meleaguri straine si este in Romania doar de o luna. Probabil o confunzi cu altcineva Din ce deduc, Andreea e colega cu tine! Corect?Parca in poza nr. 5 se vede oglindirea unei brunete in geamul din spatele protagonistei... Eva, tu esti fotografa? Nu mai zic ca parcă te-am vazut si pe tine costumată cu acelasi set de scolariță sexy 26 Link spre comentariu
iamwhoiam Reputație: 115 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 http://i.imgur.com/vaTsfCX.jpg 6 Link spre comentariu
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Iunie 23, 2017 Oras:out Oras:out Partajează Postat Iunie 23, 2017 are silicoane cu par ii iei tzatele la rontait si te ineci )))) Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Din ce deduc, Andreea e colega cu tine! Corect?Parca in poza nr. 5 se vede oglindirea unei brunete in geamul din spatele protagonistei... Eva, tu esti fotografa? Nu mai zic ca parcă te-am vazut si pe tine costumată cu acelasi set de scolariță sexy Buna! Andreea, este prietena mea. Da, eu i-am facut pozele . Si dragul meu Castellano, scolarita nu am fost niciodata....poate doctorita sau ingeras, iepuras ...fluturas... . te pup 52 Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2017 Din ce deduc, Andreea e colega cu tine! Corect?Parca in poza nr. 5 se vede oglindirea unei brunete in geamul din spatele protagonistei... Eva, tu esti fotografa? Nu mai zic ca parcă te-am vazut si pe tine costumată cu acelasi set de scolariță sexy exact . o sa caut poze in arhiva si o sa le pun aici 1 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2017 Andreea sau Eva care din voi este . departe de mine gandul sa va jignesc sau sa va discreditez , in primul rand gusturile cert nu se discuta , dar atitudinea conteaza indiferent de gusturi 2 Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Andreea sau Eva care din voi este . departe de mine gandul sa va jignesc sau sa va discreditez , in primul rand gusturile cert nu se discuta , dar atitudinea conteaza indiferent de gusturi Ai perfecta dreptate, atitudinea conteaza foarte mult. Eu sunt Eva, iar atitudinea mea este impecabile ( poti verifica topicul meu, vad ca esti cam neincrezator). Dar tu vorbesti despre un om pe care nu-l cunosti, m refer la Andreea.Propun sa-i faci o vizita si dupa aceea sa-ti exprimi parerea. O cunosc pe fata si stiu despre ce vorbesc. Fara suparare. O zi buna iti doresc 51 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iunie 23, 2017 Iși promovează Eva marfa, o sa ajungă si asta la top cu a ajuns si adamilf 4 2 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 Disponibila Link spre comentariu
goguion Reputație: 7 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2017 Frumoase poze. Lucrezi maine? Link spre comentariu
apo Reputație: 444 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Partajează Postat Iunie 24, 2017 Poate sa fie doar o parere personala dar eu zic ca e o tipa dubios de bronzata , mica si urâtă care ar vrea 250 lei pe ora. Baftă la găsit fraieri...pt. ca observ ca in ultimul timp au cam dispărut (ori si-au bagat mintile in cap or au dat faliment). O sa apara maine un client oarecare (cinestie cine o fi) si o sa posteze ceva de genul : Am fost ieri la domnisoara locație: 8 Aspect 10 Gfa 10 bla blabla 10. După care se vor arde 2-3 si cam atat o sa fie . Mark my words 3 Link spre comentariu
goguion Reputație: 7 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2017 O tipa a postat anunt, asa ca o sa aiba recenzii. Mark my words. Unele s-ar putea sa fie pozitive, sa nu ziceti ca nu v-am spus. Ce e clar e ca unora s-ar putea sa le placa, altora nu. You can quote me on that. 1 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 Frumoase poze. Lucrezi maine?Buna! Ms frumos....si.... da, lucrez maine. Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iunie 25, 2017 Hello boys! :byeNumele meu este Andreea ,am 26 ani,1,60 inaltime ,49kg si sunt noua pe acest site.Serviciile mele sunt- sex oral protejat (cel putin pana ne cunoastem) -sex normal protejat -cunnilingus -anilingus pasiv -fk, cob -masaj de relasare si erotic -69 -foot job -mici fantezii -face sittingTariful meu este -150 lei / 30 min -250 lei/ ora cu 2 finalizariProgramul de lucru este de la 10.00 la 21.00 de Luni pana Vineri Va astept cu drag sa petrecem momente placute impreuna!!! Draga mea, sigur ca acum se merge pe harneala 150 finalizarea/ 250 ora, pentru ca prosti sunt pe toate drumurile, dar totusi nu crezi sa te supraevalueazi ? 3 2 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2017 Draga mea, sigur ca acum se merge pe harneala 150 finalizarea/ 250 ora, pentru ca prosti sunt pe toate drumurile, dar totusi nu crezi sa te supraevalueazi ? Buna, dragul meu! Ai fost la mine si consideri ca pentru serviciile oferita acest tarif este prea mare?....NU. ...Fa-mi o vizita si dupa vom vedea daca ma supraevaluez sau este un pret corect. Stiu ca este foarte usor si comod sa stai in fata calculatorului si sa-ti dai cu parerea in necunostinta de cauza dar hai sa fim corecti. Nu sunt aici sa-mi bat joc de oameni. O zi buna iti doresc !!! 2 Link spre comentariu
vardevar Reputație: -514 Postat Iunie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2017 Nu se mai pot intra pe piata cu tarife mici,direct 250??sau ai nevoie urgent de bani? Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Disponibila,pana seara tarziu. pup Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1044 Postat Iunie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 27, 2017 Nu se mai pot intra pe piata cu tarife mici,direct 250??sau ai nevoie urgent de bani?plm eu zic sa intre direct cu 100 de € tarif standard 😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum