petilo Reputație: 4 Postat Iulie 12, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 12, 2019 ? Link spre comentariu
kainaudron Reputație: 191 Postat Iulie 12, 2019 Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2019 Are un cont pe acest site web: http://vidchat.ml/andreea/Ba nu, nu are, la fel cum nu au nici celelalte pe al caror topice ai dat mesajul asta. 1 Link spre comentariu
kalim90s Reputație: 11 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Vineri lucrezi? Daca da care este programul? Link spre comentariu
petilo Reputație: 4 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 27, 2019 Noutăți? Link spre comentariu
petilo Reputație: 4 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Când revii? Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Noiembrie 13, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Se pare ca este cu Eva in concediu , sunt bine așa știu Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Sincer , cand vad topice preferate pe prima pagina , ma faceti sa cred ca a revenit Andreea, numai faceti glumite din astea:))) Avea de mult in plan sa se angajeze , sincer nu cred ca mai revine din pacate . Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Hmm de fapt acum am vazut a intrat pe 31 oct pe site, numai intrase de 6 luni , poate poate :)) Link spre comentariu
cristianor Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 mai stie cineva ceva de ea? Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iunie 19, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 19, 2020 Nimic.... pacat! Link spre comentariu
sckippio Reputație: 18 Postat August 26, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 26, 2023 La 15.11.2018 la 9:25, sckippio a spus: Mi-a venit randul sa-i vina o recenzie si din partea mea - doar vreau sa mai ajung pe la Andreea. Pentru ca se amanase o alta programare, am decis sa merg la Andreea - eera si aproape, si mi-a acceptat si ora. Vazut pe forum, m-a atras cu poza si am zis "gata, ea e"; ajuns la ea chiar asa imi facuse primirea (ii solicitasem asta) - ceva frumosbine proportionat, cum am intrat pe usa n-am rezistat si am sarit ca un copil mic la o jucarie mult dorita (bine, eram si eu nedus "la biserica" cam de mult timp). Eram inghetat asa ca am mers la dus sa ma refresh-uiesc si sa-i dam drumul la actiune. La intoarcere, imi vennea sa rup totul de pe ea, sa o devorez - fata are tot ce-i trebuie la ea: cur, tzatze (e drept siliconate - nimeni nu-i perfect), putza (e gogosica faina, epilata corespunzator, fara mirosuri... Gustoasa!!!) Cum spuneau colegii mai sus, atuul ei este GFE & FK - e lipicioasa. Nu mi-a facut oral - nu prea pot zice ca-mi place, in schimb i-am facut eu ei. Normal in mai multe pozitii de am chinuit-o pe biata fata - statea cum o puneai. Ca si note - are 10+ de la mine pentru aproape tot; exceptia sunt sanii - ei saracii merita 10 ca se vad si se aseaza bine. Eu ca taranu am strans mai tare de ei si m-a speriat fatuca asta de ajunsesem sa-i mangai ca un bebelus. Totul a decurs normal intr-o atmosfera romantica, muzica nu prea tare nici prea incet, apartamentul curat, singurica, fara graba. La final insa, am patit si o rusine (stie Andreea si nu vreau sa o scriu aici pentru a nu da idei) si ea m-a inteles si pentru asta ii multumesc! Acum ca ti-am facut recenzia pot reveni linistit la tine. Aaa si multumesc pentru cadou Te pup Andreea pe cele 4 buze ale tale . :*:*:*:* Sper sa ne revedem curand. In 2018 când am fost la Andreea, mi-au rămas mie chiloțeii ei. As vrea sa o revăd. Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat August 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27, 2023 Da dacă mai activează... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum