condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 23, 2017 Sincer, m-am contrat cu multi aici pe forum, din cele mai vechi timpuri. Erau baieti culti, cititi, aveai cu ce si cu cine te contra cu ei. A aparut o nuoa specie, cea a soarecilor de cacat, gen miky. Cica deschde un topic in care da o farama din gandire lui. Stau si eu stramb si gandec drept. Daca pizda asta proasta nu gandeste, din numicul pe care il are, de unde ofera mai departe? Pizda proasta, nu mai vorbesc de corola lumii unde ti-ai luat-o analfabetule, vorbesc de mintea ta pe care nu o ai, ce pula mea poti tu sa oferi cuiva? Jartea penala! 12 2
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 23, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 23, 2017 Sincer, m-am contrat cu multi aici pe forum, din cele mai vechi timpuri. Erau baieti culti, cititi, aveai cu ce si cu cine te contra cu ei. A aparut o nuoa specie, cea a soarecilor de cacat, gen miky. Cica deschde un topic in care da o farama din gandire lui. Stau si eu stramb si gandec drept. Daca pizda asta proasta nu gandeste, din numicul pe care il are, de unde ofera mai departe? Pizda proasta, nu mai vorbesc de corola lumii unde ti-ai luat-o analfabetule, vorbesc de mintea ta pe care nu o ai, ce pula mea poti tu sa oferi cuiva? Jartea penala! De ce esti rau? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 Sincer, m-am contrat cu multi aici pe forum, din cele mai vechi timpuri. Erau baieti culti, cititi, aveai cu ce si cu cine te contra cu ei. A aparut o nuoa specie, cea a soarecilor de cacat, gen miky. Cica deschde un topic in care da o farama din gandire lui. Stau si eu stramb si gandec drept. Daca pizda asta proasta nu gandeste, din numicul pe care il are, de unde ofera mai departe? Pizda proasta, nu mai vorbesc de corola lumii unde ti-ai luat-o analfabetule, vorbesc de mintea ta pe care nu o ai, ce pula mea poti tu sa oferi cuiva? Jartea penala! PLAY FETITA MEA ...fa-ti "valoarea" ....ma duc sa-ti cumpar si o bara intre timp sa fii mai convingator ca data trecuta cand mi-ai dedicat celalalt Topic 9 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 De ce esti rau? Nu e rau., doar putin prostut si invidios uneori ...ca sa nu ma exprim altfel 9 14
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 PLAY FETITA MEA ...fa-ti "valoarea" ....ma duc sa-ti cumpar si o bara intre timp sa fii mai convingator ca data trecuta cand mi-ai dedicat celalalt Topic manelist ai fost o viata intraga, asa o sa mori analfabetule! 12 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 Nu e rau., doar putin prostut si invidios uneori ...ca sa nu ma exprim altfel Spre deosebire de tine care esti de-a dreptul idiot. Cica din puta gandirii bulangiului idiot! Ma lasi bai jartea spumoasa? 12 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 farama din farama, de cacat se face!Postat Astazi, 15:10Barbatii complecsi gandesc , construiesc , iubesc , se fut , se plimba , gatesc ...etc ....destul de independenti , as zice , In timp ce altii doar gura e de ei pe Nimfomane Azi fac de mancare ...primul porumb fiert pe anul acesta Ps: Vezi Picon si zici ca nu ti-am urmat sfatul astfel incat sa-mi concentrez toata munca pe acest Topic , alegand sa nu postez/imprastii aceste poze pe cel de mancare Si nu sunt nervos (de fel) ca nu am de ce , avand in vedere ca nu duc o viata atat de banala si nici macar trist (inca am 2 maini , 2 picioare , vederea destul de buna , auzul perfect , pula destul de functionala - inca duc 2 nr. pe ora ...etc) ... si totusi RECENZIE la porumb voi face dupa ce se fierbe Aceasta postare a fost editata de miky77: Astazi, 15:50 1 " SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT . LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " 12 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 Pizdarela, cine nu este cu tine este impotiva ta? Te-n gura de botanist prost si idiort ce esti! 12 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 Bravo ma ...acum intra si de pe contul goldenberg sa fii mai convingator 8 14
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 Bravo ma ...acum intra si de pe contul goldenberg sa fii mai convingator Ce este mai pizdarela, chiar te fute grija? Mare prost esti ! 12 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 Ce este mai pizdarela, chiar te fute grija? Mare prost esti ! Mai mult decat te fute pe tine ...se pare ca nu PS: Sa-ti pastrez un porumb tacanitule sa ti-l vari in anus? 9 14
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 Bravo mai, poti mai mult, sa ma cac pe creierul ala alt tau car e putin face, putin da! 12 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 Mai mult decat te fute pe tine ...se pare ca nu PS: Sa-ti pastrez un porumb tacanitule sa ti-l vari in anus? 0 duzina de mui sigur ti-am pastrat Cat despre anus, nu imi permiteam sa iti spun ca esti bulangiu, tocmai am dovedit ca esti si ca vorbesti aiurea mitomane! 12 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 23, 2017 Mai mult decat te fute pe tine ...se pare ca nu PS: Sa-ti pastrez un porumb tacanitule sa ti-l vari in anus? Hai ca ai tras aer de pantofar idiot. Nu duc grija uscaturii tale! 12 1
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 23, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2017 farama din farama, de cacat se face!Postat Astazi, 15:10Barbatii complecsi gandesc , construiesc , iubesc , se fut , se plimba , gatesc ...etc ....destul de independenti , as zice , In timp ce altii doar gura e de ei pe Nimfomane Azi fac de mancare ...primul porumb fiert pe anul acesta Ps: Vezi Picon si zici ca nu ti-am urmat sfatul astfel incat sa-mi concentrez toata munca pe acest Topic , alegand sa nu postez/imprastii aceste poze pe cel de mancare Si nu sunt nervos (de fel) ca nu am de ce , avand in vedere ca nu duc o viata atat de banala si nici macar trist (inca am 2 maini , 2 picioare , vederea destul de buna , auzul perfect , pula destul de functionala - inca duc 2 nr. pe ora ...etc) ... si totusi RECENZIE la porumb voi face dupa ce se fierbe Aceasta postare a fost editata de miky77: Astazi, 15:50 1 " SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT . LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " Sa ne postezi si o poza dupa ce terminati concursul de inghitit stuleti cu curul. De tine si Picon zic.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 DACA NU STIATI ... DAR MERGETI PE BURTA , NU STITI DE LA MINE :laugh2 CONDITION = GOLDENBERG = LEONIDASS = ADVANCED = ALEXANDRU69 = ... mai asteptam prostanacule homosexual (interesat de pula altora), pana atunci mai fa-ti cateva clone ca ti le deconspir si pe acelea Pana si ultimul concurs din trecut l-ai castigat NEBUNA MICA , TRISTA si SIFILITICA :laugh2 http://nimfomane.com/forum/topic/73975-cel-mai-prost-user-varianta-pe-bune/page-4?mode=show PS 1 : Mai Pisic am ajuns sa facem trafic pe aici cu toti labagii sifilitici cu multiple personalitati ? Mai taie din ele d'ale dracu' ...de clone zic acuma PS2 : Picon asta e tovarasul tau adevarat caruia ii acordai vot de incredere . Sa nu zici ca nu stiai !?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 23, 2017 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19400098_1407240125980141_5461931658171778760_n.jpg?oh=66300b9526987d3e48983fc8ae6c3057&oe=59DC7F7E 3
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 23, 2017 DACA NU STIATI ... DAR MERGETI PE BURTA , NU STITI DE LA MINE :laugh2 CONDITION = GOLDENBERG = LEONIDASS = ADVANCED = ALEXANDRU69 = ... Sa nu zici ca nu stiai !? Miky si cu Leonidass gresesti, nu este alex ! 5 5
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Baza, Cum plm sa valoreze cEva nul?
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 E ca și Cum l-ai pune pe Marian Cristescu sa zică o parere.Utopie 2
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2017 miky,ce are lumea cu tine?mie imi pari baiat simpatic 6 3
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 24, 2017 miky,ce are lumea cu tine?mie imi pari baiat simpaticEste doar o parere, nu il lasa prostia! 12 1
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 24, 2017 timpul tau ca sa-l citesti 6 9
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2017 nu mai fiti rai,ca si pe noi ne citesc altii 5 4
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Iunie 24, 2017 timpul tau ca sa-l citestiAdevarul este ca atat de prost incat .....nu ai cum sa nu semnalezi asta! 12 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum