Sari la conținut

curve campina

pul

Postări Recomandate

• Oras:Hunedoara

Mare smecher george_us30, oare de ce vrei sa arati ca esti prost crescut? Oamenii intreaba ceva, daca ai o informatie si doresti sa o comunici si celorlalti esti binevenit, daca nu la fel, de mistouri si glume de grupa mica cred ca s-au cam saturat marea majoritate de aici

Link spre comentariu

Da-l in privat atunci, daca-l stii,de unde era sa visam ca este nr personal? Poate are un nr la care raspunde doar clientilor de pe nimfomane. Oricum sunt curios sa o cunosc, daca poti sa-mi dai tu sau altcineva nr ei raman recunoscator, daca nu , asta este

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti

Asa cum era de așteptat anunțul nu mai este valabil. La modul de prezentare a serviciilor și aplicarea tarifelor se vede ca nu este veche în branșă. Totuși pentru cei din oraș nu cred ca se merita sa mergi pana acolo ca să îți dai seama dacă fata are sau nu potențial. A venit vremea celor din Câmpina, au aproximativ 10 minute de mers pana acolo.

• Like 1
Link spre comentariu

prima data am vb. cu ea pe "placere"...mi-a dat numarul din anunt cu specficatia..."sa-l suni pe iubi'...sa stabilesti cu el..."pastrav,caras sau ce-o fi iubi....acum cateva zile am sunat pe numarul respectiv...a raspuns duduia lizuca...70 oral...80 normal dar trebuia sa merg la brebu...doar la brebu...i-a auzi...mai taie din ele...

Link spre comentariu

cred ca peste ceva timp..cateva zile va reveni...ori iubi e cam blegut...nu stie meseria de manager..ori lucreaza la posta din brebu..si s-a gandit unul sa scoata bani din cand in cand cu "postarita"...cine stie....

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

... cu specficatia..."sa-l suni pe iubi'...sa stabilesti cu el..."pastrav,caras sau ce-o fi iubi....

WTF...???

Asa rau sa ajungem? Sa vb cu pejjjtiii???

Cata minte pe unii frate...!?

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...