Sari la conținut

0770407605 milfa

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

A mai fost cineva pe la nebună asta ?

Mai  nou face si oralul protejat si vezi ca are prostul obicei de a da beep la cateva zile dupa vizita .

• Oras:Pitesti
Postat

Eu am "înțeles-o" un timp. Dar "are și nervii mei o limită"ðŸ˜! E praf de stele femeia! A plecat cu plugușorul grav de tot!

• Telefon: 0727417614
  • Telefon: 0727417614
Postat

suna înapoi și daca stabilești o întâlnire când te duci la ea la ușa zice ca nu are încredere ca nu te primește. e paranoia

Postat

a luat o razna baba....am fost astazi la ea si dupa ce i am dat banii mi a zis sa ies afara ca ea are alt client.incepuse sa tipe....am plecat si i am dat draq de 50 de lei!

Nu va mai duceti...a devenit periculoasa!

Postat

Eu zilele trecute am sunat-o , am stabilit sa ma duc la ea si cand am ajuns acolo surpriza , nu a mai raspuns , am mai tot sunat-o si la fel ,nu răspunde...

Postat

Am fost eu astăzi la dameză e cu capul rau cel puțin 20 de minute doar de vorba plus ca am întrebat-o dacă finalizarea o face orala si a zis ca nimeni nu si a dat drumul in gurita ei . App care va mai duceți sa ii spuneti ca are păsărica de export ca asa i a zis ginecologul

Postat

AÅŸa a zis? Că nu ÅŸi-a dat nimeni drumul în gurița ei? Păi numai de la mine a înghițit vreo câteva duzine de copii cruzi😂! Treaba e să ÅŸtii cum să o iei. Ptr ceva parale în plus, uită că e la "dietă"😂! Eu am zis "pas" de ceva vreme. E "plecată" de-a binelea cu sorcova!

Postat

AÅŸa a zis? Că nu ÅŸi-a dat nimeni drumul în gurița ei? Păi numai de la mine a înghițit vreo câteva duzine de copii cruzi😂! Treaba e să ÅŸtii cum să o iei. Ptr ceva parale în plus, uită că e la "dietă"😂! Eu am zis "pas" de ceva vreme. E "plecată" de-a binelea cu sorcova!

😂😂😂😂🤣
Postat

Mai stiti ceva de nebuna? A mai fost careva pe la ea?

Mie nu-mi mai raspunde de cand am filmat-o ultima data, zica ca eu am postat de ea pe aici.

• Oras:Arges
  • Oras:Arges
Postat

Saluare.. nimic nou? Pe mine a zis ca nu ma mai primeste ca nu am mai fost de mult pe la ea... si surprinzator... chiar are o tinere de minte foarte buna.. pe mine ma cunoscut dupa voce si cred ca am o voce destul de comuna ..

Postat

Nu merita jegoasa cu ea in telefon ajung la scara imi spune la cat sa sun la interfon sun imi inchide telu nu deschide. Astept 10 min sun iara la interfon iar nu raspunde . In doua cuvinte caracter de centurista jegoasa

Postat

Dupa aproape 1 an, reusesc iar sa o fut pe rupta asta batrana. Cine are celalalt numar al ei, nu cel din titlu, va raspunde, dar greu. Spor!

Postat

Dupa aproape 1 an, reusesc iar sa o fut pe rupta asta batrana. Cine are celalalt numar al ei, nu cel din titlu, va raspunde, dar greu. Spor!

Tu cum ai dat de ea?
Postat

Da, la pret tot 50. Prin cineva, mia dat sa vorbesc cu ea de pe telefonul lui, dar e alt numar decat cel din titlu.

Postat

Si cum putem lua legatura cu ea? Ne dai numarul bun? Ce program are ce servicii?

Postat

Ä‚știa care vreți sa mergeți la asta.. Stați în banca voastră ca este o nebuna...

😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...