Sari la conținut

cuptorul cu placinte

Postări Recomandate

• Oras:Sea side
Postat

pe astia sint si eu nevoit sa ii tolerez. chiar daca imi place sau nu .

DE acord cu tine. Si eu cu greu ii suport. Mi-e sila. De aceea nu ma uit la stiri. 

Stirile TV , o modalitate de indobitocire. Si nu numai ele. Prefer sa vad/revad a "n" oara nu stiu ce film, decat sa vad stirile. Ma revolta.

Si ultima, auzita la servici. Mazare, dupa jaful de nedescris pe care l-a facut din 2000 incoace, am inteles ca i-au dat patru ani cu suspendare. Asa este ?

De traia Nea Nicu ...oare ce patea ...? :mafia:mafia:mafia:

• Oras:Constanța
Postat

L-au închis cei de la OPC. Nu mâncați la pizzeria Azzurro s-a găsit o rață congelată!

post-196341-0-39599300-1500040983_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

L-au închis cei de la OPC. Nu mâncați la pizzeria Azzurro s-a găsit o rață congelată!

Au închis până și sabroso,renumit pentru pizza buna..dar cel mai șocant mi s-a părut restaurantul ala unde s-au găsit resturi de mâncare,care erau reciclate!bleah...
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Eheeee...cita mincare reciclata ati halit voi. Daia iuby ma tini an casa sai fak io ciorba zilnic...ka so saturat di cantine dastea sociale...ku haleala di tomberon !

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Eheeee...cita mincare reciclata ati halit voi. Daia iuby ma tini an casa sai fak io ciorba zilnic...ka so saturat di cantine dastea sociale...ku haleala di tomberon !

Zgripțuroaico de 1 an aproape n-am mai mâncat la Sabroso!
  • Minus 2
Postat

După 24 de ore după ce au achitat amenda & au remediat deficiențele s-a redeschis Sabroso

post-196341-0-83978200-1500135264_thumb.jpg

post-196341-0-98583300-1500135276_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

Cred ca nici la "patru stele" nu este "farmacie in bucatarie". Unde se gateste nu poate fi totul ...”ața și lună”.

Dar nici sa te trezesti cu carcalaci in farfurie, rahat de sobolan in saorma, etc.

Plus ca, nu foarte de mult,multi am facut CIM de la Famous ... :laugh2 . Cu swallow ... :slap2 .

Umbla vorba ca era un cretin pe acolo, care se lăbăgea in sosurile alea.

• Like 1
Postat

Din august n-am mâncat acolo.Cum era Eminem-The Real Slim Shady într-un videoclip în fast food o grasă era nemulțumita și dă meniul înapoi și primește o flegmă în mâncare. Amelico ce mașină de 100.000 E are patronul de la Sabroso și ce gagică sexy ochelaristă am uitat să-ți zic :)

post-196341-0-91082900-1500304134_thumb.jpg

post-196341-0-31865200-1500304148_thumb.jpg

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din august n-am mâncat acolo.Cum era Eminem-The Real Slim Shady într-un videoclip în fast food o grasă era nemulțumita și dă meniul înapoi și primește o flegmă în mâncare. Amelico ce mașină de 100.000 E are patronul de la Sabroso și ce gagică sexy ochelaristă am uitat să-ți zic :)

Ce kkt de reno am eu ca nu am avut bani de masina, si cu 200/h cum fut probabil la gagica lu ala .... :) Fie, 300, ca e ochelarista. :)

Pisa-te pe ei gen !

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt "de noapte " pe neanunțate, așa ca e clar ca o sa mă plictisesc din când în când, sparg cu posturile! :))

Jur ca eu as avea tupeu sa fac ăsta cu " banii înapoi dacă nu ești mulțumit ".

1-mă bazez pe mine.

Dar vine no.2 -Cum evaluam multumirea/nemulțumirea voastră? !?

Dacă reușim (cu totii) sa stabilim un set de reguli, de criterii de îndeplinit și în funcție de alea sa se stabilească gradul de satisfacție al stimabililor vizitatori, sa mor de nu o fac și p'ăsta!

plm...Mie îmi place caterinca, "de pomana " am tot dat-o la fiecare al10-lea ,nimeni nu a mai scris nimic de ăsta, hai sa dam un refresh!

Deci, sa curgă ideile și sfaturile.

• Like 1
Vizitator
Postat

Ideea e buna .. dar după ce pleacă sezonistele. ;)

Acum toți vor freshuri. Puțini conservatori ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai! Dar tu crezi ca "Io e proasta? ". Am mai spus - pe.constănțenii pe care nu îi văd la ochișori toată vara ,dar le citesc recenzii la prospături he-hectare, dragii babei, la tonani când vor veni spasiti la usa mea ÎI ARD-300 /finalizarea vreau !!!

• Like 1
Vizitator
Postat

Ete fleosc ! Bani de seminte, stii cum zic !? :))

Vizitator
Postat

Multumirea e simplu de realizat. Un simplu .. Multumesc ! :)

Cu nemultumirea .. still thinking ...

Ma gandeam la cantitati .. da cum dracu masori ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ete pla! Nu e concludent!

Eu mă gândesc la ritm cardiac, TA , zicea @tomson ceva de matifierea irisului. ..d'astea de intelectuali!

• Like 2
Vizitator
Postat

Ma .. daca mergi la futut cu ala de luat tensiunea legat la mana ... ce sa zic ... e si asta un fel de fetish :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...