dragoselu Reputație: 96 Postat Noiembrie 15, 2012 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 15, 2012 reala100% , cu multe fantezii de oferit, te astept pe tine domn educat, pentru a petrece clipe unice, poze reale din locatie, igiena si discretie maxima.nu rasp.la nr.prv.200ron, fin. 16 Nov 00:08 0732805644 Bucuresti Pret: 350L ora
tommmy Reputație: 82 Postat Aprilie 1, 2013 Oras:Oriunde - Oricand Oras:Oriunde - Oricand Postat Aprilie 1, 2013 salutare confrati ! 40 ani pasionala prin esenta tandra din fire imbinand placutul cu utilul te astept sa petreci clipe fierbinti alaturi de mine. Rafinata sexi si educata. Rond Alba Iulia.350Lei/H200Lei/FINLOcatie: la telefon mi-a zis ca e pe undeva pe la Hotel Horoscop - Unirii Ma uit la tarif... as putea spune ca e dama de lux, dar nu as vrea sa risc,sa arunc banii pe fereastra, asa ca am nevoie de o parere. Cineva care a fost la dansa, daca ma poate ajuta. multumesc !
tommmy Reputație: 82 Postat Aprilie 13, 2013 Oras:Oriunde - Oricand Oras:Oriunde - Oricand Postat Aprilie 13, 2013 Salutare !! Am sa repet ,poate poate a fost careva la dameza si imi poate da mai multe detalii. multumesc !
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2013 Si io o sa repet si aici... daca a fost si nu a postat crezi ca interventia ta de aici il va stimula cu ceva?? Poti sa incerci varianta: băieți! Dau o lada jumate de bere buna primului care face o recenzie la fata asta! Dar nu is convins ca va merge!
inlove88 Reputație: 9 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2013 salut , mai are un top deschis dar pe alt nr de tel si alt pret , in alt anunt zice ca are 35 de ani , ry am fost la cel cu 80 fin , mai are un anunt cu un cuplu , cum am zis am fost la ea si am si descris cum au decurs lucrurile , eu zis mai bine sa cauti celalant nr de tel scapi mai bine cu bani
inlove88 Reputație: 9 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2013 ADOR SA FIU LINSA MATURA sexy, 35 ani, intr-o ambianta selecta, te astept sa iti ofer clipe de vis. Tandra si pasionala, discretie totala, igiena maxima, singura in locatie, Unirii, 24 nov, 11:23Suna 0768875656 uite celalant anunt , nu este confuzie cand am fost la ea am intrebato si a confirmat , bafta
inlove88 Reputație: 9 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2013 CUPLU matur, ai fantezii ascunse? Vino la noi. Ne adresam domnilor seriosi, manierati, educati, generosi, care doresc sa petreaca clipe de vis in compania noastra, seriozitate, discretie, 200 l fin., 22 nov, 11:46Suna 0742280524 su celalant anunt in care zice ca sunt cuplu , sper ca ti-am fost de folos
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum