andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade.
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade.
onyamarks Reputație: 34 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 1, 2017 I spoke with her, very pleasant on the phone but quoted 350/250 instead of 300/200. Said that someone else had created her profile and she forgot what numbers had been posted. I took a chance and arranged outcall for later, at the original price with +100 for outcall. Saw the mention of fake photos here so I asked her to send a picture by phone. None arrived, despite her saying she had done so twice. Checked Facebook and WhatsApp for the number and in both cases found profiles belonging to men. Told her this and she just said "Strange. I have had the number for 7 months". I'll let someone else "roll the dice" on this one I think!
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade.n
mr president Reputație: 4053 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 1, 2017 On 7/1/2017 at 5:03 PM, andra_diamond said: 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade.n 5
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade.n
mr president Reputație: 4053 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 1, 2017 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade.n Gata, am inteles rata ta de conversie, nu trebuie sa o postezi de 5 ori. Mai relevante ar fi niste lamuriri, intrucat povestea ta e cam subreda. Nu te acuz de nimic, ca nu te cunosc, dar din raspunsurile date nu oferi credibilitate. In plus, daca pozele sunt false si continui sa o tii pe a ta pana cand o sa te viziteze cineva si o sa le infirme, tot tu vei avea de pierdut: automat va trebui sa scazi preturile, ca sa te mai viziteze cineva, iar multi dintre noi te vom evita chiar la pret scazut, din cauza pozelor false initiale (vezi cazul andreeabubu de la testate). 7
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Of, eu cred ca voi nu prea aveti treaba.... sau bani?!?!? Ce stati sa imi faceti mie morala pe cati bani am eu chef sa imi vand timpul, trupul, sanatatea, integritatea, samd? Sunteti reali sau boti? Ca nu cred ca citesc pe aici Spre instiintarea comitetului pe care l-ati intrunit sa stiti ca eu nu duc lipsa de actiune, cei care ati avut onoarea, va rog confirmati pozele. Pup
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Of, eu cred ca voi nu prea aveti treaba.... sau bani?!?!? Ce stati sa imi faceti mie morala pe cati bani am eu chef sa imi vand timpul, trupul, sanatatea, integritatea, samd? Sunteti reali sau boti? Ca nu cred ca citesc pe aici Spre instiintarea comitetului pe care l-ati intrunit sa stiti ca eu nu duc lipsa de actiune, cei care ati avut onoarea, va rog confirmati pozele. Pup
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Of, eu cred ca voi nu prea aveti treaba.... sau bani?!?!? Ce stati sa imi faceti mie morala pe cati bani am eu chef sa imi vand timpul, trupul, sanatatea, integritatea, samd? Sunteti reali sau boti? Ca nu cred ca citesc pe aici Spre instiintarea comitetului pe care l-ati intrunit sa stiti ca eu nu duc lipsa de actiune, cei care ati avut onoarea, va rog confirmati pozele. PupCe actiune? Ti-a tras guvidele cateva capace peste ceafa? Pentru ca ai gresit cu rata de schimb leu=omr? Si cu pozele venezuelencei din Oman? 11
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Si partea cu Venezuela pentru caaaa... niciun arab care se respecta nu vine daca stie ca esti romanca, fetele descecarete de pe afara stiu ca regula 1 e declararea altei nationalitati, de preferinta latina. De ce?? Pentru ca vin multe nimfomane romance cu prezervative Vultur si dus o data la 2 zile pe 30 de ryals, ca asa le invatati voi de acasa ) 2
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Pune fata preturi mici sa faci kilometrii multi, acasa mergem la service si ii dam inapoi ) vai de voi, daca in lumea voastra mai exista peoxenetism in 2017 e trist 1
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Nu am gresit calculul, omule care probabil nici nu auzisei de Muscat inainte dar eu ii schim din omr in usd, din usd in ron, si pierd fff mult. 130 omr ajung cam la 1200 lei.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade. Nu am gresit calculul, omule care probabil nici nu auzisei de Muscat inainte dar eu ii schim din omr in usd, din usd in ron, si pierd fff mult. 130 omr ajung cam la 1200 lei. Dupa ce ca esti tupeista, mai esti si uituca proasta? Citeste ce ai postat tu, 1200 omr = 1200 lei.Plimba ursul. Si tu prestatoare de Matasari, si guvidele tau. 12
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Bai tataie, au luat copii nepoteii si ai si tu weekendul liber? Auzi ce mi se spune in casca ...cica esti un tataie no lifer cam certat cu lama de ras... asa o fi?! In fine, eu scriu de pe tel si mai gresesc, vai, deci 123-130 omr sunt 1200 de lei. More or less. Dar nu-ti mai bate tu capul, ca n-o sa ajungi tu in vreo croaziera pe acolo in viata asta aa iti bati capul cu schimbul valutar pupi
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Bai tataie, au luat copii nepoteii si ai si tu weekendul liber? Auzi ce mi se spune in casca ...cica esti un tataie no lifer cam certat cu lama de ras... asa o fi?! In fine, eu scriu de pe tel si mai gresesc, vai, deci 123-130 omr sunt 1200 de lei. More or less. Dar nu-ti mai bate tu capul, ca n-o sa ajungi tu in vreo croaziera pe acolo in viata asta aa iti bati capul cu schimbul valutar pupi
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Iulie 1, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Iulie 1, 2017 am mai intalnit noi dinacestea ca tine cu tupeu ,numaica atunci cand a aparut prima recenzie a fost....dezastru.exemplul care imi vine in minte este una daria sexy parca.chestia e ca...nu ai apa vie in pizda si nici nu ne tine senzatia mai mult de cateva secunde la fel cum ne tine si la una de 1 milion. eu am colegi de servicu care castiga si 2.500 lei si cand mai vb cu ei despre vagaboante si ma intreaba pe unde am fost si la ce pret,atunci cand le spun ca am fost la una cu 1 mil finalizarea ii bufnesc rasul si fac caterinca de mine in loc sa ramana impresionati .imi spun ,,cauta mai bine ca gasesti si mai ieftin pizda de calitate'' si repet...ei au salariu 2500 lei e intradevar sanatatea si prestigiu tau,dar sa incepi cu 200 pt 30minute ....n-au inceput ele moldovencele si alea chiar erau femei frumoase 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Eu sunt. Sunt based in Oman, acolo lucrez de obicei, doar ca acum e foarte cald acolo. Da, am inceput cu 300 ora. Acolo am 1200... ups! Lucky you! Si da, grozave descoperire, e greu de utilizat google images in 2017... speechless 1200 de omani ryals sunt 1200 de lei... lucram in hoteluri de lux, pe centura poate mergi tu... este foarte cald si eu sunt invatata sa ies la piscina, mall... si este foarte neplacut pana in septembrie. 45* grade. Bai tataie, au luat copii nepoteii si ai si tu weekendul liber? Auzi ce mi se spune in casca ...cica esti un tataie no lifer cam certat cu lama de ras... asa o fi?! In fine, eu scriu de pe tel si mai gresesc, vai, deci 123-130 omr sunt 1200 de lei. More or less. Dar nu-ti mai bate tu capul, ca n-o sa ajungi tu in vreo croaziera pe acolo in viata asta aa iti bati capul cu schimbul valutar pupiUite fa shtoarfa proasta tot ce ai postat tu. Habar nu aveai de rata de schimb. Ai spus chiar tu 1200 omr = 1200 lei. Stai tu linistita, ca nu ai ajuns tu vreodata pe acolo. Esti doar o nehalita de prin Giurgiu, Teleorman, Ialomita sau Calarasi pe care a dus-o guvidele prin Rahova de au facut-o faraonii posta in spatele pietei si i-a spus ca acolo e Omanul ... Te-ai apucat sa postezi pe aici despre Orientul Mijlociu doar din considerente de marketing. Crezand tu si guvidele in prostia voastra ca e cineva impresionat ca ai fi supt-o tu la araboi. 12
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Ce te-ai atacat repede... din pacate, daca mai exista "guvizi", sau cum numiti voi proxenetismul... voi sunteti cei care animati, resucitati su intretineti acest fenomen, fiti sinceri, si lasati atacurile astea de 2 bani pentru femei fara creier. Eu sunt indendenta de cand m-am apucat de business-ul asta, lasati femeile sa faca ce vor, sa se vanda pe cat vrea pisucuta lor, nu va convine, treceti peste... balta are peste, voi ati spus-o. Ce va place sa va tiganiti atat? Asa low sunteti? Auzi, 2500 ron salariu mare ) in fine, saraciilor, sper sa intram si noi in randul lumii si sa fiti voi cei sanctionati in cazul in care sunteti peinsi in fapt apeland la srrvicii, sa vedem cum mai faceti voi gurita mare )
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 1, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 1, 2017 Se incing spiritele pe aici ! )
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Ce te-ai atacat repede... din pacate, daca mai exista "guvizi", sau cum numiti voi proxenetismul... voi sunteti cei care animati, resucitati su intretineti acest fenomen, fiti sinceri, si lasati atacurile astea de 2 bani pentru femei fara creier. Eu sunt indendenta de cand m-am apucat de business-ul asta, lasati femeile sa faca ce vor, sa se vanda pe cat vrea pisucuta lor, nu va convine, treceti peste... balta are peste, voi ati spus-o. Ce va place sa va tiganiti atat? Asa low sunteti? Auzi, 2500 ron salariu mare ) in fine, saraciilor, sper sa intram si noi in randul lumii si sa fiti voi cei sanctionati in cazul in care sunteti peinsi in fapt apeland la srrvicii, sa vedem cum mai faceti voi gurita mare )Stai linistita, cand erai la tac-tu la muls vaca, daca faceati banii astia tot clanul in jumate de an. Invata intai sa scrii, si dupa aia da replici. Faci greseli, dupa greseli. Nu e de ajuns doar tupeul. Sau poate esti nervoasa ca n-a venit nimeni sa-ti dea pula la supt sa iti cumperi si tu 150 de grame de parizer? Analfabeta ce esti! 11
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Poate fac greseli de dactilografiere, ti-am zis mosule neigienizat ca scriu de pe telefon. Zi-mi ce greseli de gramatica sau ortografie am facut? Hai ca ma plictisesti, tataie, daca vrei treci pe la mine sa iti dau 1 bulion sa te recreezi la o fetita ieftina scolita bine de voi. Hai da-mi bip cand esti jos!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Poate fac greseli de dactilografiere, ti-am zis mosule neigienizat ca scriu de pe telefon. Zi-mi ce greseli de gramatica sau ortografie am facut? Hai ca ma plictisesti, tataie, daca vrei treci pe la mine sa iti dau 1 bulion sa te recreezi la o fetita ieftina scolita bine de voi. Hai da-mi bip cand esti jos!Eu sa ma duc la rapandule ordinare ca tine? Visezi frumos!Mai intai sa faci milionul ala, si apoi sa-l promiti altcuiva. Ca la cat timp ai sa dai replici pe aici, e clar cum dau futalaii navala la tine! 8
andra_diamond Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2017 Autor Postat Iulie 1, 2017 Tataie, eu am inchis programul demult, nu te-am invitat a mine, revino-ti, nici sa fii ultimul sultan nu ti-as atinge matale flocii dar te sponsorizez daca vrei oricand sa iti verifici elevele ieftine, vad ca ai o viata cam trista si mie imi plac oamenii happy! Hai, e vara, stiu ca pensia e aproape, but hey, atata timp cat te tine mai mult de 3 munute e ok! Baga-te la somn, ca e scumpa electricitatea ) 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2017 Tataie, eu am inchis programul demult, nu te-am invitat a mine, revino-ti, nici sa fii ultimul sultan nu ti-as atinge matale flocii dar te sponsorizez daca vrei oricand sa iti verifici elevele ieftine, vad ca ai o viata cam trista si mie imi plac oamenii happy! Hai, e vara, stiu ca pensia e aproape, but hey, atata timp cat te tine mai mult de 3 munute e ok! Baga-te la somn, ca e scumpa electricitatea )Ca esti proasta, nu e un lucru atat de condamnat. Dar sa semnalizezi insistent, asta intrece orice masura! Dupa creierii tai varza, un om la 40 de ani e un mos care asteapta pensia? Iar despre igiena, sa vorbeasca fetele la care am fost. Cine ti-a dat informatii despre mine, si-a batut joc de tine. Nu ca ar fi fost foarte greu. Poate probleme cu electricitatea au tac-tu cu ma-ta, ca le-au intarziat socialul. Si nici tu nu prea produci din supt pula, sa le trimiti si lor ceva. De risca sa le taie aia curentul. 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum