Sari la conținut

Andra �😘�😘 zona Nerva Traian 0�⃣7�⃣5�⃣7�⃣6�⃣0�⃣7�⃣9�⃣2�⃣1�⃣

Postări Recomandate

Postat

Dragii mei, stiu ca am avut un limbaj colorat, dar eu asta sunt, ma irita oamenii nqivi si nu pot sa tac. Sunt o persoana asumata, plina de viata, what you see is what you get! Asa ca daca vreti sa ne intalnim, prima data vreau doar contact prin mesaj privat, si daca eu consider ca suntem pe aceeiasi lungime de unda, continuam dincolo de noi! Nu vreau intalniri esuate, timp pierdut de ambele parti. Multi pupici!

• Like 1
Postat

Ca esti proasta, nu e un lucru atat de condamnat. Dar sa semnalizezi insistent, asta intrece orice masura! Dupa creierii tai varza, un om la 40 de ani e un mos care asteapta pensia? Iar despre igiena, sa vorbeasca fetele la care am fost. Cine ti-a dat informatii despre mine, si-a batut joc de tine. Nu ca ar fi fost foarte greu. :slap2

Poate probleme cu electricitatea au tac-tu cu ma-ta, ca le-au intarziat socialul. Si nici tu nu prea produci din supt pula, sa le trimiti si lor ceva. De risca sa le taie aia curentul. :laugh2

Pai asa spun fetele, tati, ca nu esti epilat, nu stii sa saruti, le lingi pe toata fata... dar ce sa faca, daca se strang greu cate 100-200 lei, inchidem ochii si molfaim flocutii :( not me! Asa ca te rog, nu ne vom intersecta niciodata, retrage-te in glorie flasca! Sa nu iti fie teama, oferta mea e valabila oricand, poate nu profiti acum de ea ca s-a inchis metroul :(

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai asa spun fetele, tati, ca nu esti epilat, nu stii sa saruti, le lingi pe toata fata... dar ce sa faca, daca se strang greu cate 100-200 lei, inchidem ochii si molfaim flocutii :( not me! Asa ca te rog, nu ne vom intersecta niciodata, retrage-te in glorie flasca! Sa nu iti fie teama, oferta mea e valabila oricand, poate nu profiti acum de ea ca s-a inchis metroul :(

N-au cum sa spuna asta. Eu am avut usa deschisa la oricine am vrut sa ajung a doua sau a treia oara. Si am in continuare. Si la fete care insemna ceva pe forumul asta. Asa ca harneala asta de shtoarfa de Matasari nu tine.

Nu promite cuiva ce nu ai. Intai sa produci banii, si apoi sa te oferi sa ii dai altora.

Eu ma pot intretine singur. Nu am nevoie de banii nimanui facuti din supt pula. Trimite-i clanului tau, daca esti asa generoasa.

• Like 9
Postat

Pai normal ca te-au primit, bunutule, 100, 200 sunt banuti pentru fetitele invatate cu motto-ul vostru "kilometrii multi, pret minim"! M-am prins, voua va plac femeile ca masinile :)) ieftine, cu multi km :( Nu imi duce mie grija financiara, tataita, nu mai trage la subiectul asta ca nu vrei sa il deschid :))

• Oras:Bucharest
Postat
On 7/1/2017 at 9:26 PM, viezuremanz said:

N-au cum sa spuna asta. Eu am avut usa deschisa la oricine am vrut sa ajung a doua sau a treia oara. Si am in continuare. Si la fete care insemna ceva pe forumul asta. Asa ca harneala asta de shtoarfa de Matasari nu tine.

Nu promite cuiva ce nu ai. Intai sa produci banii, si apoi sa te oferi sa ii dai altora.

Eu ma pot intretine singur. Nu am nevoie de banii nimanui facuti din supt pula. Trimite-i clanului tau, daca esti asa generoasa.

• Like 7
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Pai normal ca te-au primit, bunutule, 100, 200 sunt banuti pentru fetitele invatate cu motto-ul vostru "kilometrii multi, pret minim"! M-am prins, voua va plac femeile ca masinile :)) ieftine, cu multi km :( Nu imi duce mie grija financiara, tataita, nu mai trage la subiectul asta ca nu vrei sa il deschid :))

Baga o poza cu tine REALA , sa te vedem cum te prezinti

Postat

Citeste itioata ce esti recenziile pe care le-am facut de-a lungul timpului. Sa vezi ca nu ma rezum doar la fete de 200 de lei pe ora. Ma duc si la unele care au pretul asta, dar chiar merita. Stiu cel putin 2-3 care arata mult mai bine si decat tipa din poza in care spui ca esti tu. Si presteaza si bine, si au si atitudine exemplara.

Dar tu habar nu ai ce vorbesti. Dai replici de tarfa care face bulevardul. Mie imi convine. Iti dai arama pe fatza. Si astfel vad si colegii de pe forum care aveau intentia sa te viziteze, cam la ce sa se astepte de 300 de lei pe ora. :slap2 :laugh2

• Like 11
  • Oras:pa
Postat

Asa, deci in primul rand, ai aere de diva, folosesti romgleza la greu, ceea ce arata ca te bate gramatica.

In al doilea rand, iti faci repede cont verde si iti deschizi topic la testatem fara recenzii in stilul vanessei indisponibile.

In al treilea rand, vii cu 300 lei ora asa de-an pulea, fara recomandari, recenzii.

Mai bine stateai in oman cu toti tiganii de desert sa le cureti nisipul de pe capul pulii cu gurita

Dragii mei, stiu ca am avut un limbaj colorat, dar eu asta sunt, ma irita oamenii nqivi si nu pot sa tac. Multi pupici!

Ne doare la putzulica

Ah si inca ceva. Tu la 40 de ani o sa ai pizda flausata si o vei arde pe prafuri legale ziua si ilegale seara, practic vei fi o versine mai rea a anonei, visului urat, rozkakandrei, lorenei, all in una

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Dragii mei, stiu ca am avut un limbaj colorat, dar eu asta sunt, ma irita oamenii nqivi si nu pot sa tac. Sunt o persoana asumata, plina de viata, what you see is what you get! Asa ca daca vreti sa ne intalnim, prima data vreau doar contact prin mesaj privat, si daca eu consider ca suntem pe aceeiasi lungime de unda, continuam dincolo de noi! Nu vreau intalniri esuate, timp pierdut de ambele parti. Multi pupici!

"nqivi" adica na'vi sau cum ? :hmmm

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Ati vrea voi sa aveti igiena, stilul, senzualitatea omanilor :( chiar stiu sa iubeasca, si sunt niste super barbati. Folosesc romgleza ca asa sunt obisnuita, de 3 ani invart globuletul, nu la supt pula cum credeti voi ca se rezuma panaramele. Raman cu un gust amar, sunteti foarte obscuri, animalici, tiganosi in adevaratul sens al cuvantului :( Sad :( am zis sad ca nu stiu sa scriu trist, ati ghicit :(

Hai, labuta de seara, schimbam stanga-dreapta, si la culcare!

• Like 1
Postat
On 7/1/2017 at 9:33 PM, andra_diamond said:

• Like 5
Postat

Ati vrea voi sa aveti igiena, stilul, senzualitatea omanilor :( chiar stiu sa iubeasca, si sunt niste super barbati. Folosesc romgleza ca asa sunt obisnuita, de 3 ani invart globuletul, nu la supt pula cum credeti voi ca se rezuma panaramele. Raman cu un gust amar, sunteti foarte obscuri, animalici, tiganosi in adevaratul sens al cuvantului :( Sad :( am zis sad ca nu stiu sa scriu trist, ati ghicit :(

hai jet pe covor ca apus soarele si ai de supt arabii cat se roaga

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Gustul amar il ai de la slobozul pe care faraonii ti l-au decartat in gatzi? Sperai sa gasesti printre romanashi pe vreunul cu slobozul mai dulceag? :laugh2

• Like 10
Postat

Las-o. Orice ce i-ai zice, tot pe a ei o tine. Chiar daca esti tipa din poze si prestezi servicii bune (despre care tot nu ai detaliat nimic), ai pierdut foarte multi clienti de pe acest forum prin felul in care ai gestionat toata situatia. Pune-te si tu in situatia noastra: vine una cu topic aruncat direct la testate (de regulament banuiesc ca nu ai auzit), cu niste poze absolut superbe, care ulterior sunt gasite pe un alt anunt al unei tipe din Venezuela; ea zice ca sunt pozele ei, ca ea lucreaza in Oman si pretinde a fi din Venezuela pentru a da o aura latino; btw, daca stiai ca se pot gasi asa de usor pozele de net, de ce te-ai mai obosit sa blurezi fata? Dupa ce noi punem intrebari destul de normale, incepe sa se ia la cearta cu utilizatori ai forumului. Mai mult, nici nu raspunde la PM. Nici tu nu ti-ai crede povestea, daca ti-ar spune-o altcineva.

Las-o. Orice ce i-ai zice, tot pe a ei o tine. Chiar daca esti tipa din poze si prestezi servicii bune (despre care tot nu ai detaliat nimic), ai pierdut foarte multi clienti de pe acest forum prin felul in care ai gestionat toata situatia. Pune-te si tu in situatia noastra: vine una cu topic aruncat direct la testate (de regulament banuiesc ca nu ai auzit), cu niste poze absolut superbe, care ulterior sunt gasite pe un alt anunt al unei tipe din Venezuela; ea zice ca sunt pozele ei, ca ea lucreaza in Oman si pretinde a fi din Venezuela pentru a da o aura latino; btw, daca stiai ca se pot gasi asa de usor pozele de net, de ce te-ai mai obosit sa blurezi fata? Dupa ce noi punem intrebari destul de normale, incepe sa se ia la cearta cu utilizatori ai forumului. Mai mult, nici nu raspunde la PM. Nici tu nu ti-ai crede povestea, daca ti-ar spune-o altcineva.

Am pus aici, ca de pe telefon nu am putut posta la anunturi. Si ca mi se cam falfaie de banii astia, nici de benzina pe zi nu imi ajung 300, adica eu sa imi dau o ora din viata, din tineretea, din frumusetea mea pentru tigari, si 100km cu masina? Aaa, mai asteptati pana se intampla asta :))

Postat

Ati vrea voi sa aveti igiena, stilul, senzualitatea rromilor :( chiar stiu sa iubeasca, si sunt niste super barbati. Folosesc romgleza ca asa sunt obisnuita, de 3 ani invart globuletul, nu la supt pula cum credeti voi ca se rezuma panaramele. Raman cu un gust amar, sunteti foarte obscuri, animalici, tiganosi in adevaratul sens al cuvantului :( Sad :( am zis sad ca nu stiu sa scriu trist, ati ghicit :(

Am corectat eu

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Am pus aici, ca de pe telefon nu am putut posta la anunturi. Si ca mi se cam falfaie de banii astia, nici de benzina pe zi nu imi ajung 300, adica eu sa imi dau o ora din viata, din tineretea, din frumusetea mea pentru tigari, si 100km cu masina? Aaa, mai asteptati pana se intampla asta :))

Sa vedeti ca s-a enervat zuza si pentru asta mareste pretul. Ca e prea putin 300 de lei pe ora pentru valoarea ei. :slap2 :laugh2

• Like 10
Postat

Exista oameni pe lumea asta care isi dau o ora din viata, tinereta lor muncind pentru 6 lei pe ora sa cumpere 200 de grame de salam si o paine la copii, si nu se plang cum te plangi tu ca ai supt pula pentru 300 de lei o ora sa fumezi si sa iti faci plinul la masina

• Like 4
  • Minus 2
Postat
On 7/1/2017 at 9:56 PM, viezuremanz said:

Sa vedeti ca s-a enervat zuza si pentru asta mareste pretul. Ca e prea putin 300 de lei pe ora pentru valoarea ei. :slap2 :laugh2

• Like 6
Postat

Pai eu as vrea sa muncesc pe 3 felii de salam si o paine, dar imi place luxul :(( ce sa fac? Eu impart la toata lumea, si admir femeile care au taria de caracter sa nu se injoseasca pentru o masina, case, genti si pantofi cu toti tristii :( bine, tristi mai bogati ca voi :( dar eu nu o am :( asta e... eu sunt norocoasa, am avut doar super barbati, niciodata incidente, dar stiu ca exista si o parte extrem de neagra pe care sper sa nu o cunosc niciodata... :( dar cand sugi pula, trebuie sa zambesti tuturor, sa te vinzi in cel mai placut mod posibil chiar daca stii cat de efemeri sunt banii, la sfarsitul zilei simti nevoia sa dai blana catre oriunde, si sa fumezi un Coshiba Robustos :(

• Like 1
Postat

Mai sunteti si rasisti :( mega laba :(

Aha............

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Tiganosi aka negociatori, precupeti, era o metafora, get over it

Banuiesc ca si pozele sunt tot o metafora.  :laugh2

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...