Sari la conținut

Alba Iulia (fara nume) 0734471262

Postări Recomandate

Postat

Fata nu este noua, are topic pe aici la modul sigur, pt ca i-am tinut minte acel tatuaj din cea de a 2a poza cu acel text: am nevoie doar de tine, de lovele si de zile( vers din trupa Parazitii). In pozele de pe topicul initial se vede clar acel tatuaj, iar cine o cunoaste ii poate pune link si aici.

Corect Iza in afara faptului ca mai are vre-o doua topice aici cel putin , mai fac copiii astia si dublare la deschiderea thread-ului intr-o zi 

Postat

Sunt o domnișoară dornică de aventuri răbdătoare, calma si nu in ultimul rand discretă Experienta si plăcerea spun cuvântul. Eu Amira experimentată si nebunatica ofer sex total ...

Pozele imi aparțin în totalitate ,dovada in locatie ... Te astept pentru ceva unic !!!! Speak ENGLISH 😘😘😘😘 detalii la numarul de telefon programarile se fac telefonic pozele se confirmă cu TATUAJELE 0720304020

Mai jos va voi prezenta oferta mea de servicii si preturi :

***100 ron (fin) oral protejat/neprotejat in funcție de igienă dar fără finalizare orala si normal protejat

*** 200 ron (ora) oral protejat/neprotejat in funcție de igienă dar fără finalizare și normalul protejat

*** 50 ron anal în funcție de marime

Protejat

Alte mici fantezii:

*** 69

*** french kiss

***masaj

*** sarut pe corp

*** diferite poziții

*** sex intre sa-mi

*** finalizare corporala

post-276280-0-00596200-1540573517_thumb.jpg

post-276280-0-91910700-1540573574_thumb.jpg

post-276280-0-27074500-1540573665_thumb.jpg

post-276280-0-99778300-1540573674_thumb.jpg

post-276280-0-39442300-1540573685_thumb.jpg

post-276280-0-69462100-1540573696_thumb.jpg

• Oras:Dristor 2
  • Oras:Dristor 2
Postat

Pisicut muta si tu topicul fetei la orientare pentru ca este noua si nu a stiut unde sa deschida topicul

Postat

Sunt o domnișoară dornică de aventuri răbdătoare, calma si nu in ultimul rand discretă Experienta si plăcerea spun cuvântul. Eu Amira experimentată si nebunatica ofer sex total ...

Pozele imi aparțin în totalitate ,dovada in locatie ... Te astept pentru ceva unic !!!! Speak ENGLISH 😘😘😘😘 detalii la numarul de telefon programarile se fac telefonic pozele se confirmă cu TATUAJELE 0720304020

***100 ron (fin) oral protejat/neprotejat in funcție de igienă dar fără finalizare orala si normal protejat

*** 200 ron (ora) oral protejat/neprotejat in funcție de igienă dar fără finalizare și normalul protejat

Protejat

Alte mici fantezii:

*** 69

*** french kiss

***masaj

*** sarut pe corp

*** diferite poziții

*** sex intre sa-mi

*** finalizare corporala

post-276280-0-81257300-1540574659_thumb.jpg

post-276280-0-30431600-1540574669_thumb.jpg

post-276280-0-69739000-1540574677_thumb.jpg

post-276280-0-68109500-1540574687_thumb.jpg

post-276280-0-43232000-1540574707_thumb.jpg

post-276280-0-53744400-1540574728_thumb.jpg

post-276280-0-49094100-1540574747_thumb.jpg

post-276280-0-18434600-1540574777_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Protejat

Alte mici fantezii:

*** 69

*** french kiss

***masaj

*** sarut pe corp

*** diferite poziții

*** sex intre sa-mi

*** finalizare corporala

post-276280-0-73293500-1540575149_thumb.jpg

post-276280-0-20167800-1540575162_thumb.jpg

post-276280-0-25220500-1540575169_thumb.jpg

post-276280-0-85423200-1540575178_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Protejat

Alte mici fantezii:

*** 69

*** french kiss

***masaj

*** sarut pe corp

*** diferite poziții

*** sex intre sa-mi

*** finalizare corporala

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Să știi că ai deja un topic deschis pe aici, probabil o să pună cineva un link cu el și o să fie unite. Ai și o poreclă pe acolo, mai exact "ice queen".

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cand te.am vizitat anul trecut parca la unirii..erai speriata ca de bombe de forum...bun venit!!!

Vizitator
Postat

...poate iti bagi si whatsapp.

Vizitator
Postat

Unirii 33, acum titulara este o roscata de 23 de ani, Amira, 100/200. ONP fara CIM si FK, anal +50. Genul care vorbeste cu "dragule".

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Pozele imi aparțin în totalitate ,dovada in locatie ... Te astept pentru ceva unic !!!! Speak ENGLISH detalii la numarul de telefon programarile se fac telefonic pozele se confirmă cu TATUAJELE 0720304020

Protejat

Alte mici fantezii:

*** 69

*** french kiss

***masaj

*** sarut pe corp

*** diferite poziții

*** sex intre sa-mi

*** finalizare corporala

Bine ai venit în grupul nostru!

Ne spui, te rog, şi ce program ai? Adresa bănuiesc că este tot unirii 33.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat

L-S: 10:00-21:30

Acum că am lămurit asta, mai am niște întrebări,

Accepți sau nu French Kiss (FK)? Unii zic ca da, alții că nu, văd că tu l-ai pus la servicii. Am nevoie de o clarificare.

Ai ochii verzi sau albaștrii? Din poze nu-mi dau seama.

La anal accepți aceleași poziții ca la normal? Adică puțină variație.

Când ți se adresează cineva preferi Amira, Anca sau Anelise?

Accepți un test cu poligraful la intrebările de mai sus? Glumesc, evident, răspunzi doar dacă vrei.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

salutare confrati

am vizitat-o pe domnisoara astazi; s-a introdus ca si Amira, so tha's that. Programare prin sms foarte direct si usor, intr-o ora am ajuns, m-a ghidat fara pb

Apartamentul este foarte ok; chiar pot sa zic ca as putea locui acolo lejer. Baia ft curata, gel dus nelipicios, cada stralucea, uscat pe jos. Colega ei parea ca e in camera de alaturi dar nu am vazut-o sau auzit-o. Au un catel super simpatic care si el s-a facut disparut.

FATA

Eu am un mare fetish cu skinny, deci posibil sa fiu subiectiv dar la fata e ft draguta as spune chiar frumoasa - 9,5; buze mari numai bune de supt; La corp as zice 8,7 pentru ca are sanii lasati; nu ceva deosebit dar te poti uita la ei si juca cu ei linistit. In rest e ft fit; cur demential - 10, pizda buna intretinuta si placut mirositoare. Picioare tonifiate.

Nu am legat cine stie ce vorbe dar nu pt asta eram acolo; a fost foarte tranzactional dar pt ca asa am vrut eu. Amira e ft politicoasa si vorveste romaneste corect.

ACTIUNEA

A inceput cu niste mangaieri pe coaie placute urmate de ON la cererea mea; m-a informat fara CIM, foarte politicos. Dupa care s-a infipt in soldat care foarte repede a devenit alert. O suge destul de bland, cu putina atentie la coaie. Dar aplica destula preaiune cat sa stie ala micu ca e supt, nu lins bleg. Daca cautati artificii la muie, nu e cazul aici - dar eu ma excit la gandul si imaginea ca sunt supt si ii vad pula in gura; deci 8,5 (zone adiacente lipsa, un gemet ceva ar merge)

A zis cineva mai inainte ca e ice queen, which is true. Dar nu e bad ice queen - cel putin la mine cum am pus-o asa a stat.

Dupa ON a instalat un preze foarte ok (mare ca si marime) si la cererea mea s-a pus capra. Am inceput incet si treptat am ajuns sa dau in ea serios - again, nu a comentat nimic nici stai mai usor nici futema mai tare - simteam cum ii ating calcaiele cu coaiele si asta a scurtat durata actului. Am explodat in preze capra (eu eram in filmul meu in care futeam o colega de servici) dupa care m-a igienizat ft ok.

Oral 8,5 (zone adiacente, un gemet)

Normal 8,5 (nu o doare nu ii place, nu stii dar dai)

Anal n-am incercat desi interesant pe viitor

GFE - ice queen inexistent dar asta e vii sa futi

Aspect 8,5 sanii lasati

Locatie 10 chiar impecabil

CADOU

Am decartat 200 leusteni din proprie initiativa pe noptiera cand am ajuns. De mentionat ca la sfarsit a incercat ft onest sa-imi inapoieze 100, pt ca am stat doar o finalizare (desigur, am refuzat).

Spor si ciocane tari

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...