stanciust Reputație: 20 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 19, 2017 de 2 zile are tel inchis. stie cineva ceva?
toporu_x Reputație: 176 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2017 am vizitat-o si eu de curand pe scurt o tipa uratica care presteaza foarte bine.. la telefon unpic retinuta dar profi locatia pe decebal, bloc cu portar...mi-a spus sa-i transmit acestuia cand intru ca merg la "Asigurari" apartament mare si bine aranjat tipa miniona..si uratica la fata..are un nas mare si trasaturi usor cabaline..dar are un vino-ncoa special altfel foarte simpatica calda si primitoare m-am decis sa raman si am trecut la actiune s-a dezbracat si am vazut ca nici la corp nu sta prea bine...sinii sunt mici si stafiditi..picioarele cam subtiri.. are insa o talie foarte misto care o face sa dea foarte bine in anumite pozitii prestatia insa a fost foarte buna... oral ok cu ceva incercari de deep normal cu implicare maxima... a incercat FK dar nu m-a inpirat deloc sa-l intretin la anal in mod surprinzator n-a trebuit sa o iau prea usor s-a mulat foarte bine si s-a implicat ok si aici igiena foarte buna decartat 300 ro pt o ora per total o experienta ok insa am optiuni mai bune la pretul pe care-l cere o recomand pt ca presteaza bine 2
stanciust Reputație: 20 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 tel inchis de 3 saptamani, mai lucreaza?
ultravox Reputație: 191 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Asa e, am sunat si eu. Nici Adelle nu mai zice nimic.Sa mai asteptam, poate, poate.
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 Niciun semn de atatea luni. Ce-o fi cu ea ?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22624 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 27, 2018 Si eu m-am gandit ieri la acelasi lucru frate Ultravox. A dispărut dintr-o data. Era o fata foarte ok.Poate intra aici si citeste ori ea , ori Adelle si ne spune cand revine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum