liviu95 Reputație: 2258 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2017 nu fi complet cârcotaș. ea „oferă” servicii. beneficiind de ele le „primești” dacă nu „oferă” decât la cabanos subțire, riști să nu „primești” La mine n at fi o problema, sigur as "primi" :)
bujye Reputație: 220 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2017 Cristina, cred că cel mai bine ar fi să scri aici sau să-i spui clientului la telefon, că analul e in funcție de mărime. Așa mi se pare corect. Am văzut că unii caută numai anal.Ce îi faci unui client care vine doar pentru așa ceva, îl lași să facă duș și când rămâne în costumul lui Adam ii spui "pas", să se îmbrace și să plece?
piticu Reputație: -419 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2017 Ea oarecum face o corcitură între cele două mesaje comunicate clienților. Deși zicea ceva de genul „mai bine nu le zic de anal că nu îi accept pe toți decât dacă o au mică” totuși face publică oferta cu anal și prețurile asociate serviciului. Ar fi recomandat ca pe lângă cei 50 lei extra să specifice și detaliul ăsta, că folosește pulometrul dar doar pe secțiunea inferioară
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2017 Postat Octombrie 28, 2017 Cristina, cred că cel mai bine ar fi să scri aici sau să-i spui clientului la telefon, că analul e in funcție de mărime. Așa mi se pare corect. Am văzut că unii caută numai anal.Ce îi faci unui client care vine doar pentru așa ceva, îl lași să facă duș și când rămâne în costumul lui Adam ii spui "pas", să se îmbrace și să plece?Buna, Eu spun la telefon si daca este prea groasa ii las sa incerce si nu le iau extra.Cei care au fost la mine si au vrut anal pot comfirma :* 1
piticu Reputație: -419 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2017 Păi eu am fost la tine. Mi-ai zis de treaba cu dimensiunile la fata locului doar, din păcate. Și nu a fost nicio încercare Am făcut atunci recenzie, nu a fost rău. Dar cu dosul mi-am luat leapșa. 1 4
vardevar Reputație: -514 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 Simpatico mai prestezi anal?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2017 Am vizitat o azi dimineata pe Cristina...recenzia dupa a doua vizita...sa se sedimenteze informatiile.Pup Cristina si multumesc pentru ca m ai primit la o ora asa de matinala.ðŸ˜ðŸ˜˜
liviu95 Reputație: 2258 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 Tot pe la Dristor ai locatia, Cristina?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 Simpatico mai prestezi anal?Buna scz ptr intarziere...am fost mai lenesa zilele trecute.Da mai fac
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 Tot pe la Dristor ai locatia, Cristina?Buna da tot la Dristor2 :* 1
liviu95 Reputație: 2258 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2017 Buna da tot la Dristor2 :* Super! Abia astept sa te incerc la un anal :)
piticu Reputație: -419 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2017 suntem campioni „pă sat” la promisiuni pe forum o sătrebuie să și după aia mai rămâne să cereți și poze noi, heh.
l3bron Reputație: 120 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2017 Eu zic sa nu pui “tot” intr-o singura incapere.Rezumate doar la cunoscuti. suntem campioni „pă sat” la promisiuni pe forum :) o sătrebuie să și după aia mai rămâne să cereți și poze noi, heh.
hennesy Reputație: 326 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2017 Va salut d-nilor ! Vizitat aseara pe titulara: Programare: Telefonica respectata de ambele parti. Locatie: Dristor 2 (gura de metrou), garsoniera cu minim necesar. Actiune: ON , genul slow motion, frumos, dus pana la finalizare. FK:Nu Anal si normal: nu am mai apucat...revin D-ra: Cum o stiti, vorbareata, se face placuta., nu debordeaza... Cadou: 100 lei. Ps: Daca sunteti prin zona se merita pentru o descarcare rapida. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Va salut d-nilor ! Vizitat aseara pe titulara: Programare: Telefonica respectata de ambele parti. Locatie: Dristor 2 (gura de metrou), garsoniera cu minim necesar. Actiune: ON , genul slow motion, frumos, dus pana la finalizare. FK:Nu Anal si normal: nu am mai apucat...revin :) D-ra: Cum o stiti, vorbareata, se face placuta., nu debordeaza... Cadou: 100 lei. Ps: Daca sunteti prin zona se merita pentru o descarcare rapida.Multumesc te ast :*:*:*:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Disponibila pentru programari :*:*:*:* 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Disponibila pentru programari :*:*:*:* 2
vardevar Reputație: -514 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Numai poziti bune😉😉😉STI cum sa stai😉😄
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Numai poziti buneSTI cum sa staiMai arunca si tu cate un "i", pe ici, pe colo... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Si ca tot este inceput de an Crys a voastra revine in Bucuresti cu un nou look,si dorinica de a va face sa ajungeti in paradis.Va pup pe toti si va astept de maine dupa ora 15:00 ptr programari.Xxxx 3
danut111 Reputație: 323 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Ianuarie 1, 2018 Frumos.. ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum