Sari la conținut

Laura. miniona, slabuta, fierbinte si dulce :) 0734573760

Vizitator laura blom

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

gelule, poate o caut pe nevasta-ta aia nasoala si-i arat secvente din activitatea ta pe forum.

cat de idiot poti sa fi, sa stii ca esti expus si oricine poate sa-ti dea muie in suflet si tu sa insisti atata.

chiar vrei sa trec peste greata pe care mi-o provoci si sa ma pis pe tine si pe familia ta?

Amenintari de genul asta am vazut doar la prostituate,acum vad si la alea masculine

• Like 1
Link spre comentariu

Vezi ca l-ai suparat pe cel mai muist fan de game of thrones cu scriptul de minusare, ca ti-ai batut joc de iubita lui, femeia fatala careia i-a facut scripul de up-uri, cu corp de fata de 12 ani dar cu cap de babeta de 50 de ani cu ochi albastrii, visu ped0fililor picon, bolovan, parnasus, george si restul

O sa isi ia conturi SP acuma si o sa iti dea minus!

presupunem ca ti-a zis laura si alte fete despre el, ca niste curve sifonare jegoase ce sunt ele

aia e gelule daca si tu esti prost si dai din casa la curve, se vede ca nu esti CSPist, adica din clanu consiliului labagiilor pulimii a lu pepelica care beau pisatu curvelor in fiecare weekend, aia macar invata pe enoriasii sai curvari sa nu se prezinte niciodata cu numele real la curve si nici sa sune cu numarul lor personal la ele, si nici sa nu dea din casa ca ratatii, oricat de mult se ataseaza prostii de o curva

haida zine totu moot, doar esti cel mai muist dintre noi!

Prietene,am pretentia la tine ca esti baiat destept si faci diferenta intre stilul lui Gelu si asta.

este dolores, a ajuns orice rapanos ca uscatul de dolores sa isi bata joc de tine asa din senin ?

Link spre comentariu

s-ar putea sa fie alta victima a pisatului de curva, celebrul depresiv alexqwerty, alta victima din razboiul clonelor, care a ramas cu un soc emotional masiv dupa ce a fost scuipat in ochi de mai multe curve si apoi banat de un user ramas necunoscut :D

nu e important, acelasi gen de gunoi sub-uman.

m-am incins aiurea, zic sa ne linistim, oricum viata lor e scuipatul si linsul pe forum, nu are rost.

mare idiot cuerty ala, cum plm sa se lase fraierit de o curva menora pentru mii da euro, cu pretextu ca e bunica-sa bolnava

macar ala nu se supara cand era luata la ranga curva lui preferata, asa cum te activezi tu, ramsay, ultimul unicorn cel mai necunoscut muist baiat pa numele sau cioara borata, ala plangea dupa puncte :))

hai ca anca astept detalii suculente despre sclavu ala de gelu

Link spre comentariu

gelule, poate o caut pe nevasta-ta aia nasoala si-i arat secvente din activitatea ta pe forum.

cat de idiot poti sa fi, sa stii ca esti expus si oricine poate sa-ti dea muie in suflet si tu sa insisti atata.

chiar vrei sa trec peste greata pe care mi-o provoci si sa ma pis pe tine si pe familia ta?

Nu e Gelu, ala e prea prost sa scrie o fraza intreaga, doar propozitii scurte si toate sunt interogative.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Nu e Gelu, ala e prea prost sa scrie o fraza intreaga, doar propozitii scurte si toate sunt interogative.

asa este, sigur nu e gelu.

imi pare rau ca i-am mentionat numele, acum o sa apara si el pe aici si o sa creasca si mai mult numarul de idioti.

nici nu e important clona carui redus mental este, important e ca le trag la muie lor si mamelor lor, acolo unde exista mame, si nu-s facuti din laba.

alexqwerty, tu ai mama?

• Minus 1
Link spre comentariu

asa este, sigur nu e gelu.

imi pare rau ca i-am mentionat numele, acum o sa apara si el pe aici si o sa creasca si mai mult numarul de idioti.

nici nu e important clona carui redus mental este, important e ca le trag la muie lor si mamelor lor, acolo unde exista mame, si nu-s facuti din laba.

alexqwerty, tu ai mama?

din cate am citit pe aici, cred ca avea ca voia cristina baclea sa ii trimita prin peste ei de acum 2 ani, nicu dragu, un filmulet facut cu camera ascunsa atunci ca i-a dat aia 5 mii da euro ca sa o ajute pe bunica-sa ca sa il mai santajeze de inca cateva mii de euro :))

Link spre comentariu

Totul a provenit de la o recenzie negativă. Ce balamuc făcut degeaba.

Fata asta e o "papadie"

1,50 m la 38 kg.

Ați și găsit arena unde să vă luptați.

Pffff.

Dragostea este oarba,Moot stie cum este.

Apropo,sunt doua tipuri de **spam editat**i

1.Cei care fut copile fara nicio frica

2.Mooti care de frica puscariei merg la fete majore dar care arata ca niste copile de 9-10 ani

Daca esti normal la cap una de juma de metru si 30kg nu te poate excita

Pe un **spam editat** nu varsta de pe buletin il excita ci cum arata fata.

Asta apropo de discutiile interminabile despre  peddofili

Link spre comentariu

Pescare, nu știu ce tot comentezi și îi iei apărarea știrbei ăsteia, adică de aici se poate trage concluzia că ai băgat ceva bani în ea. Din păcate, însă, ai cam ales prost
Link spre comentariu

Moot, sper să te ia gaborii și să fii închis ani buni, proxenetule! Așa, ca fapt divers, am observat că ești cam analfabet( corect scris e ,,să fii''). P.S.: Ca să zic ceva și pe întelesul tău: Îmi bag pula-n mă-ta( ca o paranteză poți aprecia că atunci când mă piș pe tine o fac corect gramatical).

Link spre comentariu

Cine e Dolores asta ? mare smeker, mare sef, mare ajutator de comunite ca si catelul picon :bkke  cu recenzii mega obiective :giggle: . Bat si fut ca masina de cusut, pe minut sau la minut =)) =)) =))  http://cdn1.shopmania.biz/files/s4/954786671/p/l/0/la-minut-mostaza-picante-290g~720.jpg 

Nu era deajuns ca s-a facut de cacat, de cacat dar a trebuie sa se ia cu gura'n pulile noastre.  Ce o fi avand de impartit cu Parintelul, _moot_ si restul curvarilor de pe forum ? Multumim picon, ai fost mare mentor al acestui dereglat cu sute de personalitati multiple care se crede mare futadores. :69  

https://media.giphy.com/media/3o7abo6qyERHWUrBMA/giphy.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.

Dragostea este oarba,Moot stie cum este.

Apropo,sunt doua tipuri de **spam editat**i

1.Cei care fut copile fara nicio frica

2.Mooti care de frica puscariei merg la fete majore dar care arata ca niste copile de 9-10 ani

Daca esti normal la cap una de juma de metru si 30kg nu te poate excita

Pe un **spam editat** nu varsta de pe buletin il excita ci cum arata fata.

Asta apropo de discutiile interminabile despre  peddofili

Te contrazic, Laura nu arată a copil sau **spam editat**ă şi nici nu e singura minionă pe care o ştiu. Minionele nu sunt chiar o rarite să zici că fac pedo.filii coadă la ele.

E destul de mult să sari de la "fani minione" la pedo.fili. Plus că nu toţi sunt la fel. Unii preferă copii, alţii adolescentele.

Link spre comentariu

Pescare, nu știu ce tot comentezi și îi iei apărarea știrbei ăsteia, adică de aici se poate trage concluzia că ai băgat ceva bani în ea. Din păcate, însă, ai cam ales prost

Nu este peste,este doar un limburic care se îndrăgostește de prostituate si apoi suferă ca un câine.

• Like 1
Link spre comentariu

Te contrazic, Laura nu arată a copil sau **spam editat** şi nici nu e singura minionă pe care o ştiu. Minionele nu sunt chiar o rarite să zici că fac pedo.filii coadă la ele.

E destul de mult să sari de la "fani minione" la pedo.fili. Plus că nu toţi sunt la fel. Unii preferă copii, alţii adolescentele.

Prietene,sunt multi amatori de minione care au cur au tate,arata a femei...Asta nu are cur nici tate,este slaba si pitica exact ca un copil de 9-10 ani.

• Like 1
Link spre comentariu

Prietene,sunt multi amatori de minione care au cur au tate,arata a femei...Asta nu are cur nici tate,este slaba si pitica exact ca un copil de 9-10 ani.

Hai ca nu arata ca un copil de 10 ani, exagerezi.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa revenim la recenzii. Asa va intindeti 7 pagini cu contraziceri si e in defavoarea Laurei!

Fiecare e liber sa isi exprime parerea buna sau rea.

urat din partea ta Gelule sa umbli cu clone

interesant, ne zice acum gelutu de pe clona @ceamaimuista cum se pisa curvele pe el :laugh2

PS: Elvis has left the building !

s-ar putea sa fie alta victima a pisatului de curva, celebrul depresiv alexqwerty, alta victima din razboiul clonelor, care a ramas cu un soc emotional masiv dupa ce a fost scuipat in ochi de mai multe curve si apoi banat de un user ramas necunoscut :D

nu e important, acelasi gen de gunoi sub-uman.

m-am incins aiurea, zic sa ne linistim, oricum viata lor e scuipatul si linsul pe forum, nu are rost.

Daca prostia ar durea, voi ati urla ca niste proxeneti ce sunteti!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

A pus poze noi, mai ramai cu aceasi parere?

Noroc cu mugurii aia ca mai zici ca e fata, dar tot corp de fata nedezvoltata de 11 ani are, visul ped0fililor

Ok, cu noua tunsoare este mai aproape de acel look, ai dreptate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...