on3_us3r Reputație: 21 Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa primesc ceva boli si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele). Multumesc! Link spre comentariu
on3_us3r Reputație: 21 Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa primesc ceva boli datorita sexului oral facut eu dansei si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele) . Multumesc! Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa primesc ceva boli datorita sexului oral facut eu dansei si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele) . Multumesc! Dacă nu ai nici o carie sau rana deschisă in gura , nu iei nimic Am 2 trebuie sa aveți o rana deschisă care se intersectează si apoi atunci apare problema Nu iti fa griji Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Iulie 10, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iulie 10, 2017 Doamne ferește ce prostie deliapisi 2 4 Link spre comentariu
daulabuci Reputație: 399 Postat Iulie 11, 2017 Oras:- Oras:- Partajează Postat Iulie 11, 2017 Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa primesc ceva boli si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele). Multumesc!mai bine faceai si tu oralul protejat, puneai o folie ceva, o punga sau macar prosopul apropo, sper ca ti-ai dus prosopul tau de acasa si asternuturi 2 8 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2017 Doamne ferește ce prostie deliapisiAdică ? 🤔 Link spre comentariu
on3_us3r Reputație: 21 Postat Iulie 11, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2017 mai bine faceai si tu oralul protejat, puneai o folie ceva, o punga sau macar prosopul apropo, sper ca ti-ai dus prosopul tau de acasa si asternuturiNu mi-am dus, pai cum sa pun folie sau punga?, nu era cam ciudat? plus ca era tare roz si ademenitoare..., acuma nu stiu ce sa zic, sper sa nu am nimic. In curand o sa imi fac un test pentru toate.. Link spre comentariu
grasutuu Reputație: -447 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 11, 2017 ce face caterinca ....wsm Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Iulie 12, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iulie 12, 2017 Adică ? 🤔Adica cum sa spui "nu iei nimic daca nu ai carii". Asa tampenie rar vezi. Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Iulie 12, 2017 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Iulie 12, 2017 In primul post s-au speculat cateva boli. Herpes, hiv, sifilis.Herpesul se transmite prin contact direct(sexual, oral) sau prin aer(respiratie), fiind un virus.HIV se transmite pe cale sanguina. E nevoie de contact direct intre sangele victimei si o parte contaminata. E tot un virus.Sifilisul se transmite prin contact sexual direct(oral, normal, anal), si este o bacterie.Cariile nu cred ca sunt determinante cand vorbim de contaminare. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum