Sari la conținut

Boli sex oral neprotejat?

Postări Recomandate

Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa  primesc ceva boli si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele). Multumesc!

Link spre comentariu

Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa  primesc ceva boli datorita sexului oral facut eu dansei si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele) . Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa  primesc ceva boli datorita sexului oral facut eu dansei si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele) . Multumesc!

Dacă nu ai nici o carie sau rana deschisă in gura , nu iei nimic :)

Am 2 trebuie sa aveți o rana deschisă care se intersectează si apoi atunci apare problema :)

Nu iti fa griji :)

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Buna!, sunt nou pe forum si tocmai am vizitat o domnita foarte draguta si dupa parerea mea curata, s-a spalat in fata mea, nu a avut scurgeri vaginale, mirosuri suspecte si nici vreo urma de herpes sau ceva. Am facut sex normal protejat si oral protejat dar am gustat si eu din pasarica ei caci arata delicious, si as vrea sa va intreb daca ar putea sa  primesc ceva boli si unde as putea sa imi fac un test complet in oradea? (pentru hiv, sifilis si altele). Multumesc!

mai bine faceai si tu oralul protejat, puneai o folie ceva, o punga sau macar prosopul

apropo, sper ca ti-ai dus prosopul tau de acasa  :cry2

si asternuturi

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

mai bine faceai si tu oralul protejat, puneai o folie ceva, o punga sau macar prosopul

apropo, sper ca ti-ai dus prosopul tau de acasa  :cry2

si asternuturi

Nu mi-am dus, pai cum sa pun folie sau punga?, nu era cam ciudat? plus ca era tare roz si ademenitoare..., acuma nu stiu ce sa zic, sper sa nu am nimic. In curand o sa imi fac un test pentru toate..

Link spre comentariu

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

In primul post s-au speculat cateva boli. Herpes, hiv, sifilis.

Herpesul se transmite prin contact direct(sexual, oral) sau prin aer(respiratie), fiind un virus.

HIV se transmite pe cale sanguina. E nevoie de contact direct intre sangele victimei si o parte contaminata. E tot un virus.

Sifilisul se transmite prin contact sexual direct(oral, normal, anal), si este o bacterie.

Cariile nu cred ca sunt determinante cand vorbim de contaminare.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...