miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Recent, au circulat poze si informatii despre mine pe forum.Eu nu ma ascund.Asta sunt si sunt mandru de ceea ce fac.Nu este nici o rusine sa muncesti si, atata timp cat munca, pe care o prestez, cu mandrie si profesionalism, imi permite sa-mi indeplinesc visul, acela de a calatori in lume, nu consider ca as avea motive sa ma pretind a fi ceea ce nu sunt.Insa, fara acordul meu, nu permit ca cineva sa-mi calce numele in picioare. De ce este permisa intruziunea in viata privata in asemenea mod grosolan?Cu ce drept s-au postat poze si detalii personale despre viata mea?De ce nu se iau masuri?De ce unii useri sunt tolerati, iar altii sunt banati, in mod arbitrar?De ce limbajul unora este acceptat, iar altii sunt banati, in mod arbitrar? Nu ma consider inoncent, insa am avut impresia, la prima logare pe nimfomane.com, ca am intrat intr-un gentlemen's corner, fapt care, din pacate, s-a dovedit a fi departe de realitate.Am avut cativa useri, cu care am conversat in privat, in cel mai politicos si constructiv mod cu putinta, useri pe care nu vreau sa-i numesc, insa majoritatea userilor m-au ''atras'', prin limbajul indecent si grosolan, pe care l-au utilizat, intr-un fel de Babel al promiscuitatii morale generale, in care toti propovaduiesc moralitatea, insa nu pot sa o practice. Eu inteleg, ca am jignit pe multa lume, insa de aici pana a posta poze private este totusi cale lunga. 8
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2017 Miskin, greseala ta ca ai permis unor persoane de proasta calitate sa intre in viata privata 3 2
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 12, 2017 nue miskin, din exces pune prea multe virgule 2 3
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 12, 2017 + ca nu ar recunoaste ca el este ala gras ))
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2017 nue miskin, din exces pune prea multe virgule parca Piconel pune multe virgulite?!
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Greseala mea a fost ca am incercat sa joc corect de la bun inceput.Insa la razboi nu mergi cu flori.Ai nevoie de soldati.
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 12, 2017 Miskine,lasã vrajeala asta veche si obositã,știm cã nu ești tu in poze😉Nu incerca sa faci pe victima si sa induci lumea in eroare,confirmând la mișto ca apari tu in acele poze😉 13 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 12, 2017 Da Miskin asta nu este personaj inchipuit ? Care viata privata a unui personaj inchipuit ? 10 11
pasha_man Reputație: 451 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Iulie 12, 2017 undi is poztate sa li vaz si io 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 undi is poztate sa li vaz si ioAu fost, nu cred ca mai sunt. Acum serios oameni buni, nu v-ati plictisit de tot razboiul asta ? Pe bune ! Ce rezolv daca ma contrez, chiar si virtual, cu Miskin, Utilizator-Copou, VShip sau cu mai stiu eu cine ? La inceput si eu am mers pe principiul ca pe acest site este lume elevata, cumsecade, intelectuala, dar de-a lungul timpului mi-am schimbat parerea despre ceea ce ar trebui sa fie pe acest forum, dar, din pacate, nu este... O fi Miskin grosolan, grobian, uneori mai agresiv, mai direct, mai scarbos, dar totusi nu este lipsit de sens... 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 12, 2017 Mi-e dor de utilizator copou...In fine...daca nu-l confund, ca atunci au aparut cam mulți useri ca din senin.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Ce omite și Miskin și fratele lui mai mare,Marinarul,este ca se iau de persoane care nu le-au făcut nimic lor,sau altor useri.Ma,ok,sunt de acord sa le răspunzi ălora care ți-au făcut ceva.Dar sa vorbești de alții...Nush ce kilu meu le pasa lor ce face cineva aici,ce cauta,șamd. 3 2
creamandpie Reputație: -411 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 O mica mostra din timpuri "cavaleresti si de maxima eleganta" si unul din ultimele raspunsuri de ramas bun de la un domn.Daca tot ai intrebat ieri de mine Pisicuts iti amintesc ca ster pe jos cu tine in ultimul hal .Invit-o pe nevasta ta si prezint-o membrilor pisat bolnav si autist.Lasa-ma definitiv in pace, ai facut destule! Si mai mintit odata a cateva uni ca nu ai pe cinevaDisperi si refa-ti casnicia idiotule. Du-te la psihiatru cum te ro constant de un an. Tot comportamentul tau cu mine tradeaza boli grave. Nu stau sa imi zica lumea sa nu cumva sa dau pe aici ca iar cauti probleme cu mine si iar incepiAi rija ce incepi ca stii ca resesti persoana . Dispari din viata mea nu vorbi cu si despre mine!
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 12, 2017 nue miskin, din exces pune prea multe virguleprea scris corect....oricum tot un tampit ramane miskin, indiferend de cine a scris textul.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 12, 2017 Ce-o fi asa tragic si rau sa iubesti o "curva" , pe bune acum. (din ce am citit) Pe unele le-am iubit (si ele pe mine) , pe altele am vrut sa "le salvez" si nu am reusit , cu alta am stat in casa 9 luni de zile si a ales sa distruga o relatie de viitor ...plm ....mare "tragedie" C'EST LA VIE ... si cu bune si cu rele , fara una din caracteristici ar fi prea monotona
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Iulie 12, 2017 credeam ca numa mama e mai tampitzica, m-am inselat, sunteti multi rau 5 4
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 Miskin, greseala ta ca ai permis unor persoane de proasta calitate sa intre in viata privatacare persoane? 7 10
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 Miskine,lasã vrajeala asta veche si obositã,știm cã nu ești tu in pozeNu incerca sa faci pe victima si sa induci lumea in eroare,confirmând la mișto ca apari tu in acele pozeMiskin a pus poze cu el sau cine le-a pus?
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 + ca nu ar recunoaste ca el este ala gras ))si ce daca ar fu gras? 7 10
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Iulie 12, 2017 Miskin, greseala ta ca ai permis unor persoane de proasta calitate sa intre in viata privata tocmai tu vorbesti, esti proasta ca oaia
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 prea scris corect....oricum tot un tampit ramane miskin, indiferend de cine a scris textul.de ce afirmi ca este tampit? 6 10
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 Au fost, nu cred ca mai sunt. Acum serios oameni buni, nu v-ati plictisit de tot razboiul asta ? Pe bune ! Ce rezolv daca ma contrez, chiar si virtual, cu Miskin, Utilizator-Copou, VShip sau cu mai stiu eu cine ? La inceput si eu am mers pe principiul ca pe acest site este lume elevata, cumsecade, intelectuala, dar de-a lungul timpului mi-am schimbat parerea despre ceea ce ar trebui sa fie pe acest forum, dar, din pacate, nu este... O fi Miskin grosolan, grobian, uneori mai agresiv, mai direct, mai scarbos, dar totusi nu este lipsit de sens...nota dominaata e ironia 6 10
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 12, 2017 Miskin a pus poze cu el sau cine le-a pus?A deschis cineva un topic si a pus niste poze(au fost sterse de motan),pretinzând ca e Miskin.Vrajeala ieftina!😉 7 10
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 A deschis cineva un topic si a pus niste poze(au fost sterse de motan),pretinzând ca e Miskin.Vrajeala ieftina!am vazut si eu diverse foto postate asa, daca nici una nu e reala ,de ce se supara Miskin ? care este foto reala?ca am vazut poze cu un tip mai solid, cu un taran care isi parlea un porcusor de lapte , cu un tanar la webcam, si cred ca ultimele doua nu sunt pasibile sa fie luate in consideratie , mai ramane cele cu grasutul , astea sunt reale Miskin? si ce daca ar fi grasut, e ok sa fii grasut sau numai fibra sau numai piele si os , e ok sa ai un corp diferit de al altora , nu e un motiv de atac la persoana aici
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2017 care persoane? crezi ca ii tin eu cont cu cine si ce face?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum